Waarom fans nog steeds last hebben van dit oude machinegeweer Kelly-interview

Inhoudsopgave:

Waarom fans nog steeds last hebben van dit oude machinegeweer Kelly-interview
Waarom fans nog steeds last hebben van dit oude machinegeweer Kelly-interview
Anonim

Je zou kunnen zeggen dat Colson Baker a.k.a. Machine Gun Kelly zijn hele leven controverse heeft gewekt. Al in 2012 wekte Baker de woede van collega-muziekartiest Eminem nadat hij had getweet dat zijn jonge dochter "hot as f" was. In de loop der jaren is hij ook open geweest over zijn drugsgebruik (vorig jaar gaf hij schijnbaar toe dat hij high was van paddenstoelen terwijl hij een restaurant verliet).

Meer recentelijk is er ook veel geïntrigeerd rond Baker en zijn relatie met actrice Megan Fox (blijkbaar kunnen sommigen hun leeftijdsverschil niet overbruggen). Op een serieuzere noot, er zijn echter ook fans van de zanger die verontrust blijven door de opmerkingen die Machine Gun Kelly maakte tijdens een interview enkele jaren geleden.

Hij groeide op met 'Geen begeleiding'

Toen hij jonger was, had Baker het zwaar. Zijn moeder verliet hun familie toen hij jong was. Aan de andere kant worstelde zijn vader met depressies en alcoholverslaving. Toen hij nog leefde, kon Baker niet echt met hem opschieten (hoewel vader en zoon het voor elkaar kregen voordat hij stierf).

Op basis van zijn account had Baker ook niet echt een ouderfiguur in zijn leven. Daarom moest hij ergens anders kijken als hij ooit 'advies' nodig had over opgroeien. "Mijn begeleiding kwam van wie tegen me praatte in mijn koptelefoon en naar wie ik keek op tv", vertelde hij aan GQ.

En toen hij succesvol werd, weigerde Baker herkend te worden met zijn echte naam. In plaats daarvan nam hij de alias Machine Gun Kelly aan en als MGK werd hij een van de meest controversiële artiesten in de muziekscene.

Zijn interview uit 2012 kwam met deze schokkende opnames

Machine Gun Kelly brak in 2012 door in de muziekscene, nadat ze het jaar daarvoor getekend had bij Bad Boy Records. Hij werd vrij snel beroemd en werd in een mum van tijd een behoorlijk controversieel figuur. Een keer werd hij aangeklaagd omdat hij naar verluidt een uitsmijter met een fles had geslagen tijdens een gevecht in een bar in Florida. Ondertussen werd Baker gearresteerd nadat hij een flashmob had georganiseerd in een winkelcentrum in Cleveland. Hij werd ook opgesloten nadat hij tijdens een tournee werd beschuldigd van wanordelijk gedrag. Al deze problemen waren echter niet te vergelijken met de schok die Baker de fans gaf bij het uitbrengen van een interview in 2012.

Hoewel sommige muzikanten en acteurs veel dingen liever voor zichzelf houden, lijkt het erop dat Baker er de voorkeur aan geeft zijn ziel bloot te leggen. Dat is in wezen wat hij deed tijdens een interview met Vice voor de serie Vraag van de dag. En meteen ging de zanger in detail over wat hij wel en niet leuk vindt als het gaat om seksuele ontmoetingen.

Om te beginnen onthulde Baker dat hij met "honderden" vrouwen heeft geslapen (later voegt hij eraan toe dat "het ongeveer 500 is"). Hij gaf ook toe dol te zijn op anale seks."Daar ben ik 200, 000 procent mee bezig", verklaarde hij zelfs. Het gesprek ging ook over naar zijn voorkeur als het gaat om de minimumleeftijd van seksuele partners. In dat opzicht legde de zanger uit: "18, natuurlijk. Ik zal een 18-jarige neuken op haar 18e verjaardag. Ik zou haar ID controleren.” Dat gezegd hebbende, onthulde Baker ook dat hij ontmoetingen had met vrouwen die enkele jaren ouder waren. "Ik heb geen leeftijdsgrens", zei hij. Bovendien gaf de zanger ook toe dat hij de hele tijd "porno's" deed.

Zelfs nu, drie jaar later, blijven de onthullingen van Baker in het interview velen storen en dat is begrijpelijk. En hoewel zijn beweringen misschien juist waren (hoe verbijsterend ze ook lijken), is het ook mogelijk dat dergelijke uitspraken werden gedaan omdat Baker Machine Gun Kelly was.

Hij geeft toe dat de oude machinegeweer Kelly een 'gangster' was

Om het karakter te begrijpen dat Baker voor zijn fans heeft belichaamd, moet men de oorsprong van zijn alias begrijpen. Baker's naam werd geïnspireerd door gangster George "Machine Gun Kelly" Barnes uit het verbodstijdperk. Hij nam ook de bijnaam aan om te verwijzen naar zijn snelle vocale stijl.

Voor Baker betekende het aannemen van de naam ook dat hij zijn karakter tot op zekere hoogte moest aannemen. Ik ben Machine Gun Kelly sinds mijn 15e, dus hoe kun je nog onderscheid maken? Als je opgroeit en dat is de enige naam die je hebt, belichaam je die persoon', vertelde hij Dave Franco tijdens een gesprek voor Interview. “Machinegeweer Kelly was een gangster. Hij was geen eerwaarde. Als je die bijnaam aanneemt, neem je een deel van die energie aan.”

Voor Baker was het transformeren in Machine Gun Kelly ook iets natuurlijks. "Het was niet alsof ik erop inging en zei:" Ik word dit personage. "Het was gewoon dat ze ergens onderweg samensmolten en ik merkte het niet eens, "legde hij uit. "Hiphop is zo'n pitbull-industrie, wat betekent dat je de sterkste in de kooi wilt zijn. Zeker in die tijd.”

De afgelopen jaren is Baker wat milder geworden. Het gebeurde allemaal terwijl hij werk buiten de muziek aan het verkennen was en series en filmrollen op zich nam. Als het op dit soort werk aankomt, krijgt hij zijn echte naam genoemd. "Het was nodig dat mijn naam tegen me werd gezegd om eruit te komen", legde Baker uit. Hij gedroeg zich zelfs anders, zelfs toen een andere acteur hem (echt) op de borst sloeg tijdens het opnemen van een sciencefictionfilm. "Als Colson Baker nam ik dat verlies op de kin", vertelde hij ooit aan Rolling Stone. "Maar, zoals, kerel: machinegeweer zou waarschijnlijk zijn verdomde kont hebben geslagen."

De zanger geeft ook toe dat hij veranderd is nadat hij erachter kwam wie hij werkelijk is, mede dankzij Fox. “Dat had deels te maken met de kostuums. Ik probeerde nog steeds iemand anders te zijn, en nu heb ik zoiets van: 'Ik heb gevonden wie ik ben'", legde Baker uit. "Het kostte me een partner om te beseffen dat wie ik op de rode loper ben, ook is wie ik nu in huis ben."

Aanbevolen: