Zal Keanu Reeves’ ‘Constantine’ ooit een vervolg krijgen?

Inhoudsopgave:

Zal Keanu Reeves’ ‘Constantine’ ooit een vervolg krijgen?
Zal Keanu Reeves’ ‘Constantine’ ooit een vervolg krijgen?
Anonim

John Constantine is een personage uit DC Comics met legio fans. Hellblazer is de introductie van de meeste mensen tot de antiheld, en hoewel hij niet zo populair is als Superman of Batman, v alt zijn populariteit op dit moment niet te ontkennen.

Keanu Reeves speelde het personage in Constantine uit 2005, en de film heeft, net als het personage, trouwe volgers. Er is echter nog steeds geen vervolg op de film gemaakt.

Dus, zal er ooit een vervolg op Constantine komen? Laten we eens kijken of er een in de maak is.

'Constantine' werd uitgebracht in 2005

Er is altijd een behoorlijke hype wanneer DC een film uitbrengt, en dit was zeker het geval in 2005 toen Constantine zich opmaakte om naar de bioscoop te gaan. Natuurlijk waren sommige fans boos dat Keanu Reeves het blonde, Britse personage zou spelen, maar uiteindelijk bleek hij een veel betere match voor het personage te zijn dan sommigen hadden verwacht.

Hoewel de film niet werd overladen met lovende kritieken, v alt niet te ontkennen dat de tonnen mensen genoten van wat deze film op tafel bracht. DC hoopte zeker op meer dan 230 miljoen dollar aan kassa's, maar na verloop van tijd ontwikkelde deze film een enorme en loyale aanhang.

In plaats van onmiddellijk aan een vervolg te werken, zou de stripgigant echter een langere pauze nemen van het personage en uiteindelijk enkele serieuze veranderingen doorvoeren in de jaren 2010.

Er is een tv-show geweest, maar geen vervolg

In 2014 maakte Constantine zijn debuut op televisie, waardoor het personage een nieuwe start kreeg op een nieuw platform. In plaats van Reeves geen bord te bezorgen en enige continuïteit te hebben, besloot de Arrowverse Matt Ryan een kans te geven om zijn eigen werk te doen als het personage weg van de film van Reeves.

Veel mensen hielden van wat de show deed, maar uiteindelijk kon het maar één seizoen duren op het kleine scherm. In totaal zijn er 13 afleveringen van Constantine uitgezonden. Dit was frustrerend voor fans, maar dit was niet het einde van de lijn voor Matt Ryan's iteratie van Constantine.

De acteur heeft meerdere keren de kans gehad om John Constantine te spelen in andere Arrowverse-shows, namelijk Legends of Tomorrow. Ryan was al vroeg een gastrol, maar hij is sindsdien onderdeel geworden van de hoofdcast van de show. Hij was ook te zien in shows als Batwoman, The Flash, en hij sprak het personage uit in de webserie, Constantine: City of Demons.

Hoe geweldig dit ook is, fans willen nog steeds een vervolg op de film van Keanu Reeves, en ze vragen zich af of het ooit zal gebeuren.

Zal er een vervolg komen?

Dus, zal er ooit een vervolg op Constantine komen? Het blijkt dat er interesse is om een vervolg te maken van enkele van de belangrijkste figuren uit de eerste film.

In 2011 sprak regisseur Francis Lawrence over het maken van een vervolg en zijn wens om het een R-rating te geven, wat de eerste film had moeten hebben.

"Het is interessant dat Constantine in de loop der jaren lijkt te zijn geworden … alsof het een soort cult-aanhang heeft, wat geweldig is geweest. Het is omarmd. Het zou geweldig zijn om een vervolg te bedenken, en als we en we hebben geprobeerd er een te vinden, het zou geweldig zijn om de echt donkere, enge versie te doen. We zijn verstrikt geraakt in dat rare PG-13-R niemandsland, en we zouden de harde-R enge versie moeten doen versie, wat ik graag zou doen."

De regisseur heeft gelijk; Constantine is een film met aanhang en het zou beter werken met een R-rating. Deze opmerking werd gemaakt jaren nadat de film was uitgebracht, en het heeft mensen zeker enthousiast gemaakt over het feit dat er een vervolg komt.

Jaren nadat Francis Lawrence die opmerkingen had gemaakt, verklaarde Keanu Reeves dat hij nog steeds niet klaar was om het personage te spelen.

"Ik heb altijd al John Constantine opnieuw willen spelen. Ik hou ook gewoon van die wereld, en ik hou van dat personage. Ik vond het gewoon geweldig om een personage te spelen en in die wereld te spelen", zei Reeves.

Zoals het er nu uitziet, is er niets officieels in de maak, maar het is duidelijk dat het oorspronkelijke team een vervolg zou maken als het de kans zou krijgen. De DCEU doet wat wilde dingen met de Flash-film en veel klassieke DC-acteurs keren terug. Dit zou de deur kunnen openen voor een film van Keanu Reeves Constantine die op een bepaald moment komt, en dit is iets dat de fans graag zouden zien.

Aanbevolen: