Zal 'The Italian Job' ooit een vervolg krijgen?

Inhoudsopgave:

Zal 'The Italian Job' ooit een vervolg krijgen?
Zal 'The Italian Job' ooit een vervolg krijgen?
Anonim

Actiefilms veranderen die grote zaken doen aan de kassa bijna onvermijdelijk in franchises en maken sterren van hun hoofdrolspelers. Kijk maar eens naar franchises als Taken, Die Hard en de Fast & Furious-films als bewijs.

2003's The Italian Job was een hit aan de kassa, en toekomstige afleveringen van de film hadden een hoop hype en potentieel. Het is nu echter 18 jaar geleden dat die film de kassa veroverde, en fans vragen zich af of er echt een vervolg komt.

Laten we terugkijken naar The Italian Job en kijken of er nog een vervolg komt.

'The Italian Job' was een actievolle hit

Remakes van oudere eigendommen die op het grote scherm verschijnen is niets nieuws in Hollywood, maar als ze goed genoeg zijn gedaan, kunnen deze eigendommen een grote hit worden bij een nieuw publiek en opnieuw populair worden. Dit is precies wat er gebeurde in 2003 toen The Italian Job op het grote scherm verscheen en een financieel succes werd.

Met Mark Wahlberg, Charlize Theron, Seth Green, Mos Def, Jason Statham, Donald Sutherland en Edward Norton (ja, deze cast zat vol), was The Italian Job precies wat actiefans zochten tijdens de eerdere onderdeel van de jaren 2000.

De voorvertoningen zagen er niet alleen geweldig uit, maar de film haalde zelfs enkele solide recensies van critici. Na meer dan $ 170 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, was The Italian Job officieel een hit, en het oude pand was gloeiend heet bij jongere filmfans die eindelijk ontdekten hoe fantastisch het verhaal was.

Als een grote hit van een actiefilm, was het gerommel van een vervolgfilm niet ver weg. Als er één ding is waar Hollywood meer van houdt dan een hitfilm, dan is het wel een vervolg op een hit, en deze film was een uitstekende kanshebber voor een tweede deel.

Fans hebben gewacht op een vervolg

Na het succes van The Italian Job leek het er zeker op dat een vervolg onvermijdelijk was. Actiefilms kunnen immers in een oogwenk in enorme franchises veranderen. Hoewel het vervolg onvermijdelijk leek en op verschillende punten werd besproken, kwamen de dingen niet precies uit op de manier waarop fans hoopten.

Toen hij sprak over wat er aan de hand was met de ontwikkeling, zei Seth Green: "Dat staat al meer dan vier jaar vermeld als 'In productie', en misschien print je dit en zal iemand dat echt niet meer zeggen! Daar zijn een paar scripts die zijn geschreven, maar in de afgelopen zes jaar sinds we de film hebben gemaakt, is Paramount's hiërarchie vier keer van eigenaar veranderd en het leek nooit een prioriteit voor de studio om de film te maken."

Zelfs daarna leek het vervolg, dat The Brazilian Job heette, een film te zijn waar altijd over werd gesproken dat hij dicht bij de productie stond. Dit maakte fans van de film gek, omdat al het praten en geen actie in de loop van een aantal jaren oud werd.

Op dit moment is het 18 jaar geleden sinds The Italian Job en er moet nog een vervolgfilm worden gemaakt.

Zal het ooit gebeuren?

Dus, komt er een vervolg op The Italian Job? Helaas is het vervolgproject eigenlijk voorgoed gedaan.

Al in 2010 zei schrijver David Twohy: "The Brazilian Job gaat waarschijnlijk niet door. Ik heb het jaren geleden geschreven en ze blijven het maar op IMDb overzetten. Paramount-wat kan ik zeggen?"

Hoewel Mark Wahlberg zei dat het project kort daarna actief was, is het vrij duidelijk geworden dat dit vervolg niet doorgaat.

Ondanks dat er nooit een tweede film komt, is er nu een vervolgreeks, gebaseerd op de Michael Caine-film, in de maak, per Variety.

"Het project heeft een script-naar-serie-order ontvangen bij de streamer. Matt Wheeler is aangesteld om te schrijven en uitvoerend te produceren, met Donald De Line aan boord als producer. Paramount Television Studios zal produceren. De aankondiging werd gedaan als onderdeel van de beleggersdagpresentatie van ViacomCBS op woensdag, "meldde de site.

De site merkte ook op dat het vervolg op de film uit 2003 niet doorging. Dit is niet het nieuws waar fans van de film op hoopten, maar dit project heeft nog steeds veel potentieel. Sommige mensen die aan de show werken, hebben succes in Hollywood geproefd, waaronder producer Donald De Line, die producer was van de door Wahlberg geleide film.

Er komt geen Italiaans Job-vervolg, maar de serie zou meer dan genoeg moeten zijn voor fans om hun oplossing te vinden.

Aanbevolen: