Zullen we ooit een 'Hancock'-vervolg zien?

Inhoudsopgave:

Zullen we ooit een 'Hancock'-vervolg zien?
Zullen we ooit een 'Hancock'-vervolg zien?
Anonim

In de wereld van superheldenfilms heersen Marvel en DC meestal over de concurrentie. Zij zijn de twee titanen van de industrie, en hoewel veel andere studio's hebben geprobeerd en er soms in zijn geslaagd om succes op het grote scherm te vinden, zullen deze twee Goliaths blijven rondhangen en voor de lange termijn domineren.

In 2008 kwam Hanock in de bioscoop en werd een hit bij de fans. De unieke superheldenfilm van Will Smith had dat jaar wat stevige concurrentie binnen het genre, maar wist toch in een mum van tijd furore te maken. Hierdoor vragen fans zich af waarom er nog geen vervolg is gemaakt.

Laten we het potentieel van een Hancock-vervolg eens nader bekijken.

‘Hancock’ was een hit

Hancock-film
Hancock-film

Voordat we erin duiken en kijken naar een mogelijk vervolg, moeten we onze aandacht op Hancock richten en zien waarom er al jaren om een vervolg wordt gevraagd. De film, die in 2008 werd uitgebracht, was een enorme hit bij de release, en de frisse kijk op het superheldengenre maakte het een must-see voor veel filmfans.

Na een aantal jaren te hebben gekost om van de grond te komen, was Hancock in staat om naar de bioscoop te gaan en een onmiddellijke financiële impact te maken. Interessant is dat deze film in hetzelfde jaar werd uitgebracht als The Dark Knight en Iron Man, wat betekent dat hij nog steeds succes vond ondanks het opnemen tegen twee van de beste superheldenfilms ooit gemaakt. Het had een perfecte cast en werd briljant geregisseerd door Peter Berg.

Will Smith is geen onbekende in het spelen in hitfilms, en hij is in het verleden zelfs de vervolgroute gegaan. Bad Boys en Men in Black waren bijvoorbeeld beide enorm succesvolle Will Smith-films die de vervolgbehandeling kregen. Vanwege het grote financiële succes van Hancock gingen de meeste fans ervan uit dat er binnen de kortste keren een vervolg zou komen.

Het is 13 jaar geleden sinds de release van Hancock, en op dit moment beuken fans nog steeds op de tafel voor de held om zijn triomfantelijke terugkeer naar het grote scherm te maken.

Er is een vervolg besproken

Hancock-film
Hancock-film

Als er een genre is dat vrijwel garandeert dat er een vervolg wordt gemaakt na een succesvolle eerste film, dan is het wel het superheldengenre. Hancock is echter sinds de release een solofilm gebleven, hoewel dit niet betekent dat er al een tijd of twee geen vervolg is bedacht.

Jaren geleden zei Berg: "Er zijn zoveel koks in die specifieke keuken die het zo druk hebben en Will's [Smith] nam een beetje vrij om bij zijn kinderen te zijn en zijn kinderen maken nu allerlei soorten films en er zijn zoveel mensen bij betrokken, van Will tot zijn partner James Lassiter tot Akiva [Goldsmith] tot Michael Man en ikzelf.”

“Om ons allemaal in dezelfde kamer te krijgen waar we kunnen praten en het dan ergens over eens worden? Je zult nooit een groep mensen ontmoeten die het moeilijker hebben om het ergens over eens te worden… Ik denk dat het zal gebeuren, we moeten gewoon allemaal met enige consistentie in dezelfde kamer komen, vervolgde hij.

Het is vrij duidelijk dat Berg graag terug zou willen komen om iets te laten gebeuren met de franchise, en hij is niet de enige die interesse heeft getoond om terug te keren.

Charlize Theron is aan boord

Hancock Charlie Theron
Hancock Charlie Theron

Charlize Theron, die briljant was in de eerste film, heeft haar wens geuit om terug te keren voor een vervolg. Ze merkt op dat er veel tijd is verstreken, maar dat ze nog steeds bezig is met het maken van een vervolgfilm.

Toen hij met ComicBook sprak, opende Theron zijn terugkeer voor een vervolg en zei: "Weet je, we hebben een tijdje [over een vervolg gesproken]. Ik denk dichter bij toen de film uitkwam, maar niet in de afgelopen jaren, nee. We zullen superhelden zijn met onze wandelaars, weet je. En ik ga nog steeds! Ik zal die film nog steeds maken; Ik zou het in een oogwenk doen.”

Smith zelf is niet zo vocaal geweest als Berg en Theron, waardoor velen zich afvragen of het idee ooit tot leven zal komen. Het is 13 jaar geleden sinds het origineel, en hoe meer tijd er verstrijkt, hoe kleiner de kans dat dit vervolg het daglicht zal zien, wat jammer is voor de fans die er geduldig op hebben gewacht.

Hancock was een enorme hit in 2008 en mocht er een vervolg in productie worden genomen, verwacht dan dat de fans binnen de kortste keren zullen verschijnen.

Aanbevolen: