Komt Kelsey Grammar eigenlijk overeen met zijn 'Frasier' co-sterren?

Inhoudsopgave:

Komt Kelsey Grammar eigenlijk overeen met zijn 'Frasier' co-sterren?
Komt Kelsey Grammar eigenlijk overeen met zijn 'Frasier' co-sterren?
Anonim

Kelsey Grammers kleurrijke geschiedenis bewijst dat de man diep verontrust was. Gezien zijn mate van succes en neiging tot drama, hebben conflicten de neiging om rond hem te brouwen. Om nog maar te zwijgen van de gruwelijke reeks familietragedies die ongetwijfeld van invloed waren op zijn persoonlijke leven en zijn carrière. Niettemin werd Kelsey zowel een Simpsons-icoon als een grote ster op televisie en in de films. Dan is er het feit dat hij een sitcom-wonder is vanwege zijn geliefde rol van Dr. Frasier Crane in zowel Cheers als later Frasier.

In beide gevallen maakte Kelsey deel uit van een ensemble-cast en daarom een van de vele belangrijke wielen die draaien om de show te laten werken. De synchroniciteit van deze wielen is van vitaal belang voor het succes van een show en kan worden getankt als het harig wordt. Hoewel er veel gepraat is over zijn relatie met de cast van Cheers, weten niet veel mensen over de ware dynamiek tussen hem en zijn mede-sterren van Fraiser…

Het onbekende conflict op de set van Frasier

Chemie is belangrijk voor elke cast, maar als het op sitcoms aankomt, is het absoluut essentieel. Gelukkig voor Kelsey Grammer en de cast van de iconische show Frasier, hadden ze vanaf de eerste dag chemie in schoppen. Het zou heel anders zijn geweest als Lisa Kudrow de rol van Roz had gekregen in plaats van Peri Gilpin. Gelukkig kreeg Lisa de kans om in plaats daarvan relaties op te bouwen met Jennifer Aniston en Courteney Cox op de set van Friends. Wat Frasier betreft, die had ook een van de beste ensemble-casts in de geschiedenis van sitcoms… Hun overvloedige Emmy's lijken dat te bewijzen. Net als de blijvende erfenis die de show heeft verdiend.

De ervaring op Frasier heeft Kelsey, Peri, David Hyde Pierce, Jane Leeves, Bebe Neuwirth, Dan Butler en wijlen John Mahoney voor altijd verbonden.

De waarheid is dat hun verbinding bijna onmiddellijk was en tot op de dag van vandaag voortduurt. ze mochten elkaar echt allemaal.

Maar dat betekent niet dat er geen significante conflicten waren op de set.

Ten eerste is het moeilijk voor te stellen dat iedereen de hele tijd met Kelsey kon opschieten. Hij had (en heeft) tenslotte een heel ander politiek perspectief dan de meeste van zijn castmates, vooral Peri Gilpin. Bovendien heeft Kelsey zeker veel aandacht gekregen in de pers. Maar geen van deze dingen belemmerde de show of de authentieke vriendschap en bewondering die tussen alle castleden werd gedeeld.

Maar Kelsey's persoonlijke problemen en strijd met verslaving deden dat bijna.

Volgens Nicki Swift had Kelsey een paar terugvallen tijdens het werken aan Frasier. In het bijzonder veroorzaakte een in 1996 chaos op de set van de show en veranderde de plot van een hele aflevering. Het is zijn verdienste dat nadat Kesley een auto-ongeluk had gehad nadat hij onder invloed had gereden, hij zich in een kliniek had laten opnemen en wat hulp kreeg.

"Nadat ik de [Dodge] Viper had gerold, realiseerde ik me dat ik iets had gedaan… Ik sprak daarna met [toenmalige vriendin] Camille aan de telefoon en zei: 'Ik heb iets gedaan Ik schaam me er echt voor en schaam me ervoor en ik moet wat hulp krijgen, '" zei Kelsey Grammer tegen E!

Helaas dwong deze beslissing de schrijvers om een aflevering van seizoen 4 genaamd "Head Games" te wijzigen. Het werd snel herschreven om David Hyde Pierce's Niles te laten zien als gastheer van The Frasier Crane Show. En dit lijkt het topje van de ijsberg te zijn in termen van hoe Kelseys persoonlijke problemen zijn castgenoten beïnvloedden.

De cast heeft Kelsey's leven gered

Kelsey's worstelde een groot deel van zijn leven met een verslaving. Het veroorzaakte nachtmerries op de set van Cheers en soortgelijke problemen op Frasier. Alleen, op Frasier, had Kelsey de steun van zijn castmates. Deze mensen, beweerde hij, lieten hem zien dat "er een uitweg was".

In 2004 werd John Mahoney geïnterviewd op Today en hij beschreef hoe hij en de rest van de cast een interventie voor Kesley organiseerden omdat zijn problemen zowel de show als hun relaties beïnvloedden.

"Het was het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan, want eigenlijk is het schoppen tegen een dood paard," legde John uit. "Het gaat naar iemands huis van wie je houdt, die down is, en hem nog meer in elkaar slaan voor zijn eigen bestwil. En het was afschuwelijk."

Peri Gilpin voegde eraan toe dat ze haar best moest doen om haar eigen emoties in bedwang te houden en zich alleen maar moest concentreren op "het noemen van de feiten" om haar vriendin te helpen.

Deze interventie had uiteindelijk een diepgaand effect op Kelsey, die zijn castmates subtiel bedankte in zijn Emmy-toespraak van 1998.

Conflicten duiken weer op met de mogelijke reboot

Hoewel de cast van Frasier dicht bij elkaar is gebleven sinds de show afgelopen is, is er één ding dat voor wat spanning tussen hen heeft gezorgd… de mogelijke herstart.

In de loop van 2020 kwam de cast van Frasier samen voor twee virtuele reünies dankzij het goede doel Stars In The House. Tijdens de urenlange opnames konden fans van de show zien hoe de cast van de show met elkaar omging… in ieder geval online voor duizenden kijkers.

Hoewel het duidelijk is dat ze allemaal dol op elkaar zijn, was er een beetje spanning rond de mogelijkheid van een Frasier-reboot.

Dit komt omdat de meeste mensen in de veronderstelling waren dat Kelsey de Frasier-reboot alleen zou doen. De pers liep in 2018, 2019, 2020 en zelfs tot begin 2021 met een verhaal over hoe de rest van de originele cast niet terugkeerde.

Tijdens de twee virtuele reünies bleef iedereen behalve Kelsey stil toen de reboot begon. David grijnsde zelfs meerdere keren. Er was dus duidelijk iets aan de hand achter de schermen.

In juni 2021 kondigde Kelsey echter aan dat hij "ervan overtuigd" was dat de rest van de cast zou terugkeren naar de reboot als Paramount de revival zou goedkeuren.

Dus, de spanning die er was rond het maken van de reboot lijkt te zijn opgelost. Maar dat is geen verrassing, gezien hoe hecht de cast al die jaren is gebleven nadat Frasier was geëindigd.

Aanbevolen: