Dan Aykroyd's UFO-tv-show die nooit is uitgezonden en zijn 'vermeende' komt binnen met de echte mannen in het zwart

Inhoudsopgave:

Dan Aykroyd's UFO-tv-show die nooit is uitgezonden en zijn 'vermeende' komt binnen met de echte mannen in het zwart
Dan Aykroyd's UFO-tv-show die nooit is uitgezonden en zijn 'vermeende' komt binnen met de echte mannen in het zwart
Anonim

Dan Aykroyd, de eerste generatie Saturday Night Live-castlid en de komische legende uit de jaren 80, zou naar verluidt in aanraking zijn gekomen met een aantal mysterieuze krachten toen hij probeerde zijn UFO-obsessie naar een mainstream publiek te brengen. Aykroyd is een fervent aanhanger van buitenaardse wezens, ontvoeringen door buitenaardse wezens, UFO-theorieën en het bovennatuurlijke. Hij is een officiële Hollywood-vertegenwoordiger van het Mutual UFO Network, een groep die de vermeende doofpotaffaires van UFO's en buitenaardse ontvoeringen door de Amerikaanse regering aan het licht wil brengen en de wereld wil informeren over "de waarheid" over het bestaan van buitenaardse wezens.

Aykroyd heeft al een paar projecten geproduceerd om zijn overtuiging te benadrukken dat "zij" al onder ons zijn, waaronder een Canadees televisiedrama genaamd Psi Factor: Chronicles Of The Paranormal en zijn dvd Dan Aykroyd: Unplugged uit 2005 op UFOS.

In 2002 trok Akyrods obsessie met UFO's de aandacht van enkele vermeende censoren. Terwijl sommigen denken dat de Men In Black alleen bestaan op het scherm waar Will Smith, Tommy Lee Jones en Josh Brolin ze tot leven brengen, zijn Akyroyd en de UFO-gemeenschap ervan overtuigd dat MIB net zo echt is als al het andere waarin ze geloven.

Meestal worden verhalen over het paranormale, UFO's en ontvoeringen door buitenaardse wezens afgeschreven als de gestoorde obsessies van excentrieke geesten of worden ze weggeredeneerd met logica. Maar wanneer een heel televisieprogramma over buitenaardse wezens dat door een netwerk is gekocht en tot het einde is geproduceerd, plotseling zonder waarschuwing wordt geannuleerd en er nooit een enkele aflevering voor het publiek beschikbaar wordt gemaakt, roept dit onvermijdelijk enkele vragen op. Het zal vooral vragen oproepen wanneer een spraakmakende naam, zoals comedy-ster Dan Aykroyd, eraan vastzit.

Hier is alles wat we weten over de buitenaardse projecten van Dan Aykroyd, zijn vermeende ontmoeting met de echte Men In Black en de UFO-show van Aykroyd die nooit uitgezonden werd.

6 Dan Aykroyd heeft altijd vocaal ‘geloven’

Dan Aykroyd heeft het nooit geheim gehouden dat hij in het paranormale gelooft. In feite is hij, naast zijn geloof in buitenaardse wezens, ook een spiritist en zijn familie heeft een lange geschiedenis van betrokkenheid bij de spiritistische beweging. Zijn overgrootvader correspondeerde met Sir Arthur Conan Doyle, de schepper van Sherlock Holmes en een van de beroemdste spiritualisten van het Victoriaanse tijdperk. Zijn vader schreef in 2009 een boek met de titel A History Of Ghosts, en Aykroyd schreef zowel de introductie van het boek als zijn vader hielp er reclame voor te maken. Hij verscheen zelfs op Larry King Live met zijn vader om het boek te promoten.

5 Hij produceerde een show over UFO's in 2002

Akyroyd werd begin jaren 2000 ondertekend als uitvoerend producent en presentator van een show genaamd Out There With Dan Akyroyd. De show zou interviews bevatten met beroemde UFO-experts en verhalen over buitenaardse interacties, zoals ontvoeringen door buitenaardse wezens, verminkingen van vee en graancirkels. Out There werd groen verlicht door het Sci-Fi-kanaal (tegenwoordig SyFy genoemd) en het productieteam filmde acht afleveringen.

4 De show werd onmiddellijk geannuleerd zonder uitleg

Volgens Aykroyd trok het netwerk op het laatste moment de show. Aykroyd ontving het nieuws van de annulering van de show terwijl ze de laatste stukjes filmden voor de laatste aflevering van het seizoen. Er heerst verdenking onder de UFO-gemeenschap en online forums, want niet alleen werd de show zonder uitleg geannuleerd, de afleveringen zijn nooit op dvd uitgebracht en ze zijn nooit beschikbaar gesteld om door het publiek te worden bekeken. Omdat de show eigendom was van SyFy, mag Aykroyd de afleveringen niet zelf uitbrengen. Er gaan geruchten en theorieën over de vraag of de beelden van de show nog steeds bestaan.

3 Aykroyds vermeende MIB-ontmoeting

Volgens Aykroyd ging hij tijdens het opnemen van de laatste aflevering van Out There tijdens een pauze een sigaret op straat roken. Terwijl hij weg was, beweerde hij dat een zwarte Ford sedan aan de overkant van de straat geparkeerd stond. In de auto zaten twee ongelooflijk lange, boze mannen met een leeg gezicht naar hem te staren. Aykroyd was op dat moment aan het telefoneren (leuk feitje, hij was in gesprek met Britney Spears) en volgens zijn versie van de gebeurtenissen keek hij minder dan een seconde weg, en toen hij omkeek naar de sedan waren de mannen verdwenen. Aykroyd beweert dat hij de auto langs hem had moeten zien rijden om te vertrekken omdat ze midden in New York City in een eenrichtingsstraat zaten. Nadat hij het gebouw weer was binnengegaan om de opnames te hervatten, ontving Akyroyd twee uur later het nieuws van de annulering van de show en kreeg hij te horen dat hij onmiddellijk moest stoppen met filmen.

2 Dit exemplaar is vergelijkbaar met andere gerapporteerde waarnemingen van de mannen in het zwart

Andere gevallen waarin mensen beweerden interactie te hebben met de echte Men In Black, hebben vergelijkbare details. Tales of the MIB gaan meestal gepaard met plotselinge plannenwijzigingen en griezelige toevalligheden, zoals die tussen Aykroyds ervaring en de annulering van zijn show. De meeste van deze vermeende interacties hebben betrekking op vergelijkbare details over ongelooflijk lange mannen met lege, intimiderende gezichten (sommigen beweren dat agenten geschoren hoofden hadden, geen wenkbrauwen en een dodelijk bleke huid). Maar omdat Aykroyd de enige was die getuige was van de twee mannen en de verdwijnende zwarte sedan, is zijn verhaal op dit moment niets meer dan geruchten.

1 Tot slot…

Akroyd is een cultureel icoon dankzij zijn ambtstermijn bij Saturday Night Live en zijn lange lijst met klassieke films zoals The Blues Brothers, The Coneheads en Ghostbusters. Maar was de originele Ghostbuster het doelwit van een samenzwering van de overheid? Was de annulering van zijn show een dekmantel? Zijn de mannen in het zwart echt? Hebben ze zijn show onderdrukt? Zal het publiek ooit een enkele aflevering van Out There With Dan Aykroyd te zien krijgen? Zoals het oude gezegde luidt, kunnen sommige vragen gewoon beter onbeantwoord blijven.

Aanbevolen: