Fans zijn deze 'Big Bang Theory'-ster volledig vergeten op 'Mad TV

Inhoudsopgave:

Fans zijn deze 'Big Bang Theory'-ster volledig vergeten op 'Mad TV
Fans zijn deze 'Big Bang Theory'-ster volledig vergeten op 'Mad TV
Anonim

Simon Helberg begon met een theateropleiding, vanaf het begin van de jaren 2000 begon hij met sketchcomedy. Nu kreeg hij niet de kans om op 'SNL' te verschijnen, wat waarschijnlijk een droom van hem is, hoewel hij wel een cameo maakte in een andere sketchcomedyshow, een die onder de radar vloog.

Na het bekijken van de clip, ziet hij er nauwelijks herkenbaar uit en in werkelijkheid een stuk kleiner dan normaal…

De rol zou de deur openen naar een aantal andere interessante projecten. 'Old School' in 2003 komt meteen in me op.

Hij bleef in het begin van de jaren 2000 bezig met verschillende films en tv-projecten. In 2007 veranderde zijn carrière echter voor altijd en werd hij gecast in 'The Big Bang Theory'.

Plots stond hij bekend als Howard Wolowitz, zijn tijd in de show duurde meer dan een decennium, met 12 seizoenen en 279 afleveringen.

We zullen die grote doorbraak in zijn carrière bespreken, samen met andere interessante projecten. Daarnaast kijken we naar zijn vergeten rol in deze klassieke sketch-komedierol.

'Big Bang Theory' en Meryl Streep

Zonder twijfel bleek 'The Big Bang Theory' de grote doorbraak van Simon in 2007 te zijn. Hoewel hij op dat moment ook niet worstelde, werd hij gecast in verschillende projecten, van allemaal verschillende genres.

GERELATEERD - Dit is het leven van Simon Helberg na 'The Big Bang Theory'

Hoewel Helberg verdrietig was om het einde van de sitcom te zien, gaf hij met USA Toda y toe dat hij opgewonden was over wat komen ging. Simon was eindelijk in staat om dingen te veranderen in termen van rollen.

"Het voelt alsof we 12 jaar lang een verhaal hebben verteld en het verhaal is gedaan. Het zal triest zijn om afscheid te nemen van veel elementen en mensen, maar ik ben trots op wat we hebben gedaan en ben bevoorrecht dat ik er 12 jaar deel van heb mogen uitmaken", zegt Helberg. "Ik ben opgewonden, als acteur, om deze skinny jeans uit te doen en een andere broek aan te trekken in een andere rol."

Precies dat deed hij in 2016 toen hij meewerkte aan een film die genomineerd was voor 'Beste Film' bij de 'Golden Globes'. Helberg speelde een grote rol in 'Florence Foster Jenkins', naast de legendes van het spel, Meryl Streep en Hugh Grant.

Simon gaf toe dat het voorbereiden op de rol niet gemakkelijk was, maar wel de moeite waard. "Een waanzinnig bedrag. Waarschijnlijk ongeveer drie maanden intensief oefenen. Ik heb een klein appartement gekregen om alleen te zijn en ook te spelen en aan de rol te werken. Ik nam een handvol lessen, gewoon om te proberen een spoedcursus techniek en figuur te krijgen uit hoe het eruit zag, tenminste. En toen leerde ik de stukken naar mijn beste vermogen."

Volgens zijn interview met AJC was het voor hem de belangrijkste gamechanger om samen met Streep en Grant te schitteren.

"Ik geloofde het niet echt. Het is nog steeds moeilijk om volledig te geloven dat deze mensen naar wie ik ben opgegroeid kijken en waarschijnlijk enkele van de beste ter wereld zijn, en Stephen Frears…"

"Het heeft me op de een of andere manier bijna geruïneerd omdat je zo bang begint te worden, maar dan ben je daar en doe je allemaal hetzelfde, wat een beetje bemoedigend is als je je realiseert dat we ze proberen dit allemaal samen uit te zoeken."

Laten we eerlijk zijn, het was niet de eerste keer dat Helberg zenuwachtig was voor een rol. We kunnen ons alleen maar voorstellen wat er door zijn hoofd ging toen hij zou verschijnen in deze iconische sketchcomedyshow. Hij was toen redelijk groen en als we terugkijken, kunnen we de ster moeilijk herkennen.

'MAD TV' Uiterlijk

De iconische sketchcomedyshow begon in de herfst van 1995. Het duurde 15 seizoenen naast FOX. Van de 329 afleveringen herinneren fans zich vooral enkele van de hoofdacts, zoals Will Sasso, Alex Borstein, Michael McDonald en zoveel anderen.

Een naam die fans waarschijnlijk helemaal vergeten zijn, is Simon Helberg, die begin jaren 2000 een kleine rol speelde in een sketch. Er wordt gezegd dat hij ook was opgenomen in een handvol andere schetsen in de show.

Fans op YouTube hadden een mes met de beelden. Het is nog een ander voorbeeld van hoe veelzijdig de ster werkelijk is, gaande van sketchcomedy tot sitcom, tot optreden naast Meryl Streep en Hugh Grant.

Dit is wat de fans te zeggen hadden over zijn verschijning in de show.

"DAMN hij is klein! lol! maar dynamiet komt in kleine verpakkingen! hou van je Simon."

'Letterlijk de enige schets waarin ik me hem herinner, was de zevende hemel als de geadopteerde dochter."

"Hij zat eigenlijk in vijf afleveringen."

De show was een geweldig lanceerplatform voor zijn carrière en zonder twijfel putte hij vertrouwen uit het optreden.

Aanbevolen: