Black Widow': fans vragen zich af of première de box Office-records uit het pandemietijdperk zal breken

Inhoudsopgave:

Black Widow': fans vragen zich af of première de box Office-records uit het pandemietijdperk zal breken
Black Widow': fans vragen zich af of première de box Office-records uit het pandemietijdperk zal breken
Anonim

Marvel Cinematic Universe heeft zijn spel verbeterd met de release van de allereerste solofilm voor de wreker, Black Widow. Scarlett Johansson speelt Black Widow sinds 2010 met haar debuut in Iron Man 2. Johansson heeft zeven filmoptredens gemaakt, dus het wordt tijd dat ze haar eigen film krijgt.

Deze film heeft veel hype gekregen, vooral omdat deze vanwege de pandemie een jaar is uitgesteld. De oorspronkelijke releasedatum was 6 november 2020, maar is nu verplaatst naar 9 juli 2021.

Er zijn vroege vertoningen van de film gehouden en Marvel-fans kunnen hun energie niet inhouden. Sociale media zijn ontploft met fans die elk detail van hun gedachten over de film willen onthullen.

Black Widow Fan Reacties

@_lucasjfisher_ schreef: "Vandaag was een van de beste dagen voor mij als Marvel-fan! Niet alleen kreeg ik eindelijk BlackWidow te zien na hoe lang (en het overtrof al mijn verwachtingen), we hebben waarschijnlijk de beste aflevering van een Disney+ show met Loki "Journey Into Mystery". Wat een dag!"

Scarlett Johansson hernam haar iconische rol als Natasha Romanoff en speelde naast vele getalenteerde acteurs en actrices.

David Harbour, speelt de Red Guardian, een van de best gerangschikte Russische piloten van de Sovjet-Unie. Florence Pugh trad eindelijk toe tot de MCU en speelde Yelena Belova, de naaste persoon die Natasha in haar leven heeft.

O-T Fagbenle speelt agent Rick Mason, die Natasha helpt bij haar missies. Ray Winstone speelt de leider van de Rode Kamer, Dreykov.

Voormalig Sovjet-agent, Melina Vostokoff, gespeeld door actrice Rachel Weisz, heeft het op de Black Widow. Ze staat bekend als de Iron Maiden in de strips, dus haar rol als huurmoordenaar zal interessant zijn om uit te werken.

William Hurts personage, generaal "Thunderbolt" Ross, probeert Natasha Romanov gevangen te nemen om de gevolgen van de burgeroorlog te herstellen.

Bekijk de cast van Black Widow

Kijk uit voor een epische eindcredits-scène die fans op de vloer zal hebben. Het seizoen van Marvel-films is nog maar net begonnen!

Bekijk Black Widow morgen, 9 juli, in de bioscoop en op Disney+ met Premier Access.

Aanbevolen: