Fans vragen zich al af of Ben Affleck Jennifer Lopez zal vergezellen naar het Met Gala

Fans vragen zich al af of Ben Affleck Jennifer Lopez zal vergezellen naar het Met Gala
Fans vragen zich al af of Ben Affleck Jennifer Lopez zal vergezellen naar het Met Gala
Anonim

Jennifer Lopez is naar verluidt "van plan" om het Met Gala van dit jaar op 13 september bij te wonen, en het gerucht gaat al dat de 52-jarige haar nieuw leven ingeblazen zal hebben, Ben Affleck vergezel haar op het met sterren bezaaide evenement.

J Lo is al jaren een vaste klant bij Vogue's jaarlijkse gelegenheid, nadat ze haar eerste uitnodiging in 2004 ontving, toen ze verblufte in een prachtig Dolce en Gabbana-ensemble. Sindsdien heeft de 'Booty'-hitmaker meer dan zeven van die evenementen bijgewoond, in 2019, voordat het evenement van vorig jaar werd stopgezet vanwege de coronaviruspandemie.

Nu ze herenigd is met Affleck, die ze naar verluidt sinds mei weer ziet, vertellen bronnen aan Page Six dat er veel wordt gespeculeerd of hun eerste grote Hollywood-optreden als duo op het gala zal zijn.

Het paar genoot onlangs van een reis van een week in Europa, waar Lopez naar verluidt "een aantal dure stukken" had geprobeerd tijdens het winkelen in Capri, Italië, wat aangeeft dat ze pas weer bij elkaar zijn geweest een paar maanden is hun romance relatief snel aan het opwarmen.

Fans zullen zich herinneren hoe, slechts twee jaar na het begin van hun relatie, de Oscar-winnaar het begin 2004 met J. Lo had opgezegd nadat hij koude voeten kreeg en toegaf dat hij overweldigd was door de belangstelling van de media voor zijn privé leven.

In een interview in 2008 met de Britse tv-show Live, had Affleck voor het eerst in vier jaar openhartig over de splitsing en beweerde dat verliefd worden op zijn toenmalige ex-verloofde een "fout" was, en dat de aandacht die ze in deze periode kregen zeker had bijgedragen aan de breuk.

"Ik denk dat Jen en ik een fout hebben gemaakt doordat we verliefd werden; we waren opgewonden en misschien te toegankelijk", vertelde hij. "Ik denk niet dat een van ons had verwacht in welke mate het een eigen wereld zou gaan vormen."

Lopez deelde later haar gedachten tijdens een optreden in The Jess Cagle Interview in 2016, waarbij ze vermeldde dat zij en Affleck enigszins verrast waren door de publiciteit die met hun romance gepaard ging en waarover constant in roddelbladen wordt geschreven veel druk op hen.

"We hebben niet geprobeerd om een openbare relatie te hebben," gutste ze. "We waren toevallig samen bij de geboorte van de roddelbladen, en het was als, 'Oh mijn God.' Het was gewoon veel druk… ik denk dat het in een andere tijd anders was, wie weet wat er had kunnen gebeuren, maar er was een echte liefde daar."

Ongeacht hun verleden, maar als Lopez van plan is om het Met Gala met Affleck bij te wonen, moeten ze allebei worden gevaccineerd voordat ze hun stoelen kunnen reserveren, aangezien een woordvoerder van het voorval al heeft gedeeld dat gasten moeten een dubbele prik hebben gekregen om toegang te krijgen tot het pand.

"Momenteel moeten alle deelnemers aan het Met Gala op 13 september een bewijs van volledige vaccinatie overleggen en wordt ook verwacht dat ze binnenshuis maskers dragen, behalve wanneer ze eten of drinken. We zullen deze richtlijnen indien nodig bijwerken", vertelde een woordvoerder. Het dagelijkse beest.

Andere beroemdheden die naar verwachting het Met Gala volgende maand zullen bijwonen, zijn Camila Cabello, tennissuperster Naomi Osaka en Billie Eilish.

Aanbevolen: