‘Grey's Anatomy’-fans praten over première en vragen zich af of het einde nabij is

Inhoudsopgave:

‘Grey's Anatomy’-fans praten over première en vragen zich af of het einde nabij is
‘Grey's Anatomy’-fans praten over première en vragen zich af of het einde nabij is
Anonim

Nu seizoen 18 van Grey's Anatomy op onze televisieschermen arriveert, vragen fans zich af: wanneer is het einde? Deze serie duurt al meer dan tien jaar en heeft sindsdien de harten van fans veroverd.

Dit medische drama heeft zoveel artsen het leven gekost dat de enige overgebleven OG het hoofdpersonage is, Meredith Gray, gespeeld door Ellen Pompeo. Sommige anderen hebben het voor de lange termijn volgehouden, waaronder Chandra Wilson die Miranda Bailey speelt en James Pickens Jr. die Richard Webber speelt.

Echter, Patrick Dempsey, Eric Dane, Chyler Leigh, Jesse Williams, Sarah Drew, Sara Ramirez, Isaiah Washington, T. R. Knight, Katherine Heigl, Jessica Chapshaw, Justin Chambers en Sandra Oh hebben allemaal afscheid genomen van de show.

Gelukkig is Kate Walsh, die de brutale Addison Montgomery speelt, teruggekeerd naar het Gray Sloan Memorial Hospital.

Grey's Anatomy Seizoen 18 Scene

Een knaller uit het verleden van Meredith.

De waarheid is dat je nooit weet wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

“In elke show waar ik ooit aan heb gewerkt, zijn er verhalen die je anders had willen vertellen, maar ze zijn ontspoord door een probleem achter de schermen. En dat is wat fans niet begrijpen, "vertelde Vernoff, die aan seizoen 1-7 van Grey's werkte voordat hij terugkeerde voor seizoen 14, in november 2020 aan de Los Angeles Times. "Dus, als je reageert op geschreeuw van fans, je kunt gek worden omdat je ze wilt vertellen: 'Als een paar echt plotseling uit elkaar ging in het midden van wat een echt buitengewoon mooie boog was, was dat waarschijnlijk niet wat de schrijvers wilden! Er was waarschijnlijk iets achter de schermen aan de hand dat we de hele nacht moesten opblijven om scripts te herschrijven om te proberen enige schijn van een verhaal te vertellen."

Hoewel fans personages uit het verleden missen, ziet de toekomst van Grey's Anatomy er zo uit.

Fans reageren op de première van Grey's Anatomy

Seizoen 18 is niet hetzelfde zonder de geweldige Alex Karev.

Zal Meredith een oude vlam doen ontbranden?

Deze foto naast elkaar van Meredith en Addison, 16 jaar later.

Een gebruiker twitterde: "Greys anatomy heeft 17 seizoenen…. hoe bouw je letterlijk het geduld op om als nieuwe kijker zelfs maar aan zoiets te beginnen."

Het antwoord is… dat doe je niet! Grapje! Check Grey's Anatomy op donderdag om 21.00 uur. EST alleen op ABC.

Aanbevolen: