LeBron James onthult met welk Looney Tunes-personage hij het meest verwant is

Inhoudsopgave:

LeBron James onthult met welk Looney Tunes-personage hij het meest verwant is
LeBron James onthult met welk Looney Tunes-personage hij het meest verwant is
Anonim

25 jaar na Space Jam, zal de hybride live-action/geanimeerde basketbalkomedie eindelijk een vervolg krijgen, Space Jam: A New Legacy, met LeBron James in de hoofdrol.

James, die ook als producer fungeert, speelt een fictieve versie van zichzelf naast een met sterren bezaaide live-action en stemmencast.

In een interview met Good Morning America liet de speler van de Lakers weten hoe hij met de Looney Tunes-personages kon werken en deelde hij zijn favoriet in de bende.

Dit is waarom LeBron James zegt dat hij het meest met Lola Bunny omgaat

Toen hem werd gevraagd wie de Looney Tune is met wie hij het meest verwant is, twijfelde King James er niet aan.

“Ik zou Lola zeggen vanwege het simpele feit dat ze weet wat ze wil,” zei James.

“Ze houdt ervan om plezier te hebben, ze houdt van lachen, maar ze houdt ervan om dingen voor elkaar te krijgen,” voegde hij eraan toe.

"Ze is niet met alle gekte, maar ze accepteert het", zei de speler die acteur werd ook over het personage dat door Zendaya in de film werd geuit.

Naast James en Zendaya bestaat de cast van A New Legacy uit Don Cheadle en Sonequa Martin-Green in live-action rollen, evenals Eric Bauza en Jeff Bergman in stemrollen. Michael Jordan, die in de eerste film speelde, zal in een cameo verschijnen.

In de nieuwe film, geregisseerd door Malcolm D. Lee, werkt LeBron James samen met de Looney Tunes-bende om zijn zoon Dom (Cedric Joe) te redden, een ambitieuze ontwikkelaar van videogames die vastzit in een virtuele ruimte genaamd Serververse.

LeBron James zei dat hij zich 'geïntimideerd' voelde over de hoofdrol in 'Space Jam 2'

Dit is niet James' eerste poging tot acteren, want hij is als zichzelf verschenen in Amy Schumer's komedie Trainwreck uit 2015.

"Ik was geïntimideerd omdat ik 12 jaar oud was toen de eerste uitkwam", onthulde de NBA-ster en noemde Space Jam de beste sportfilm die hij ooit op die leeftijd had gezien.

“Ik was klaar om de uitdaging aan te gaan en de uitdaging aan te gaan en ik had er een geweldige tijd mee”, zei hij over acteren in de nieuwe film.

De speler dacht ook na over de boodschap achter het vervolg.

“Het is geen film over basketbal. Het is een gesprek dat in veel huishoudens is gevoerd waar een ouder zijn aspiraties voor zijn kind heeft, maar zich ook niet realiseert dat het kind zijn eigen aspiraties en dromen heeft, 'zei James.

Space Jam: A New Legacy opent op 16 juli in de bioscoop en streamt op HBO Max een maand nadat het in de bioscoop is uitgebracht

Aanbevolen: