Meghan Markle 'Not A Victim' als Beyoncé wordt bekritiseerd voor het steunen van Meghan

Meghan Markle 'Not A Victim' als Beyoncé wordt bekritiseerd voor het steunen van Meghan
Meghan Markle 'Not A Victim' als Beyoncé wordt bekritiseerd voor het steunen van Meghan
Anonim

Zingende superster Beyoncé heeft Meghan Markle publiekelijk gesteund - twee dagen na het wereldschokkende interview van de hertogin met Oprah Winfrey.

De zangeres "Drunk In Love" prees dinsdag de aanstaande moeder van twee op haar persoonlijke website.

"Bedankt Meghan voor je moed en leiderschap. We zijn allemaal gesterkt en geïnspireerd door jou", schreef Queen Bey onder een afbeelding waarop te zien was hoe ze de Royal ontmoette tijdens de première van de Lion King in Londen in juli 2019.

In een apart bericht op haar website op Internationale Vrouwendag prees ze 12 vrouwen die ze bestempelde als 'regelovertreders'.

Meghan was een van de tientallen vrouwen die in de post te zien waren.

Naast de hertogin bevonden zich Jane Fonda en de democratische politici Stacey Abrams, Maxine Waters en Alexandria Ocasio-Cortez.

De Grammy-winnaar schreef naast de afbeeldingen: "Voor degenen die hun eigen manier hebben gevonden om hun verhaal te vertellen, andere wegen hebben gevonden om naar de bestemmingen te gaan en daarbij elke regel hebben overtreden: We See You! en jullie allemaal op deze Internationale Vrouwendag."

De première van de Lion King in juni 2019 was naar verluidt de eerste keer dat Meghan en Beyoncé elkaar ontmoetten. Prins Harry, Jay-Z en Disney-baas Bob Iger waren ook aanwezig tijdens de rode loperbijeenkomst.

Markle's echtgenoot, prins Harry, werd beroemd betrapt op camera terwijl hij Iger vertelde dat Meghan "geïnteresseerd" was in het doen van voice-overwerk. Terwijl veel fans Beyoncé prezen voor haar publieke steun voor Meghan, kwamen anti-hertogin-demonstranten tegen de zangeres.

"Wat is inspirerend aan een persoon die een koninklijk huwelijk kreeg, en koninklijke titel en toegang tot privileges zoals weinig mensen op deze planeet? Ze besloot alles weg te gooien, de koninklijke familie, de monarchie en de hele Britse natie onder de bus. Er is niets lovenswaardigs aan deze prestatie, beste Beyoncé, " merkte een persoon op.

"Meghan en Harry gaven openlijk toe dat ze niet alle koninklijke toeters en bellen van rijkdom, privileges en roem wilden achterlaten. Ze wilden het gewoon allemaal op hun voorwaarden en toen ze het niet allemaal door de koningin verleenden, hadden ze geen keuze maar om te vertrekken, " een tweede toegevoegd.

"Beyoncé zou voor zichzelf moeten spreken. We zijn allemaal NIET gesterkt en geïnspireerd door mensen als een manipulatieve en oneerlijke persoon zoals MM - die buitensporige beweringen doet in een eenzijdig interview zonder enig bewijs om te ondersteunen wat ze zegt: " een derde stemde in.

"Beyoncé ziet Meghan als slachtoffer. Nou, Meghan zal dat graag horen. Serieus, ze zal het geweldig vinden", voegde een vierde eraan toe.

Aanbevolen: