Marvel-fans zijn niet klaar om het laatste optreden van Chadwick Boseman te zien in 'What If?

Marvel-fans zijn niet klaar om het laatste optreden van Chadwick Boseman te zien in 'What If?
Marvel-fans zijn niet klaar om het laatste optreden van Chadwick Boseman te zien in 'What If?
Anonim

Disney+ heeft donderdag de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe Marvel-animatieserie What if…? Toen de trailer op sociale media debuteerde, waren Marvel-fans geschokt toen ze hoorden dat wijlen Chadwick Boseman T'Challa, het superheldenpersonage dat bekend staat als Black Panther, zal inspreken in de komende show.

De acteur overleed vorig jaar onverwachts, na een stille strijd van vier jaar tegen darmkanker. De serie markeert Boseman's laatste optreden op het scherm, na zijn Oscar-genomineerde optreden in de Netflix-film Ma Rainey's Black Bottom. Bovendien is dit Bosemans laatste optreden als T’Challa in het Marvel Universum.

Marvel-fans stroomden snel naar Twitter om hun liefde voor de geliefde acteur te delen en zijn laatste optreden in de nieuwe animatieserie te vieren.

De animatieserie zal memorabele momenten uit het Marvel Cinematic Universe verkennen, kijkend naar wat er zou zijn gebeurd als de dingen maar een beetje anders waren gegaan. Samen met Boseman die zijn rol als T'Challa herneemt, zal de show opmerkelijke Marvel-acteurs zoals Paul Rudd, Michael B. Jordan, Chris Hemsworth, Josh Brolin en meer terugbrengen.

Wat als…? is geïnspireerd op Marvel Comics en zal de derde MCU-show zijn die dit jaar in première gaat op Disney Plus, na de populaire televisieserie Loki.

Terwijl T'Challa zich zal voegen bij de nieuwe verhaallijn in de animatieserie, zal hij niet terugkeren als de koning van Wakanda. In dit universum zal T'Challa de rol op zich nemen van Star-Lord, de leider van de Guardians of the Galaxy. Hij neemt de functie over die ooit werd ingenomen door Peter Quill, die in eerdere afleveringen werd gespeeld door Chris Pratt.

Hoewel verwacht wordt dat de meeste originele castleden hun rol in de nieuwe serie zullen hernemen, zullen Robert Downey Jr. en Chris Evans niet terugkeren voor de animatieserie. De acteurs zijn vooral bekend door het spelen van Iron Man en Captain America in de MCU.

Acteur Jeff Goldblum onthulde aan BuzzFeed dat Robert Downey Jr. het personage zou inspreken in Wat als…? een tijdje geleden, maar het lijkt erop dat Marvel sindsdien heeft besloten een andere weg in te slaan en een nieuwe acteur voor de rol te herschikken. De reden achter Evan's afwezigheid bij het aanstaande project is momenteel onbekend.

Wat als…? gaat op 11 augustus in première op Disney+

Aanbevolen: