David Letterman heeft Donald Trump volledig geript tijdens zijn laatste optreden op 'The Late Show

Inhoudsopgave:

David Letterman heeft Donald Trump volledig geript tijdens zijn laatste optreden op 'The Late Show
David Letterman heeft Donald Trump volledig geript tijdens zijn laatste optreden op 'The Late Show
Anonim

David Letterman was de koning van 'Late-Night'. Ondanks zijn status had hij echter geen gebrek aan ongemakkelijke interviews. Soms waren die zelf toegebracht, vooral tijdens convo's naast bepaalde celebs die hij niet wilde interviewen, zoals Marilyn Manson. Een andere persoon die hij nooit wilde interviewen, was niemand minder dan Donald Trump.

Ondanks hun verschillende opvattingen was Trump een vaste klant in de show en verscheen hij meerdere keren. We zullen hun laatste gesprek bekijken, samen met Davids huidige mening over Trump, die tegenwoordig drastisch is veranderd.

Wat gebeurde er tussen Donald Trump en David Letterman tijdens hun laatste ontmoeting op 'The Late Show'?

Vroeger was Donald Trump een frequente gast op David Letterman's 'Late-Show'. Zo te zien konden ze het goed met elkaar vinden, hoewel Dave af en toe een paar prikjes zou geven.

Het lijkt erop dat Letterman's standpunt over Trump de afgelopen jaren is veranderd, zoals hij samen met The Hollywood Reporter besprak: Ik denk dat hij het gewoon leuk vond om op tv te zijn. Ik had niet het gevoel dat hij de zielloze b waswaar hij in is veranderd.'

Letterman zou in het verleden ook de status van Trump aantasten: "Hij was een beetje zoals de boob van New York die deed alsof hij rijk was, of waarvan we dachten dat hij rijk was, en nu is hij gewoon een psychot. Is dat een te fijne opmerking?" Hij voegde eraan toe: "Het kan me niet eens schelen of het is opgenomen, ik zou gewoon met die man willen praten, want, zoals ik al eerder zei, hij kent mij, ik ken hem - wat is er in godsnaam misgegaan?!"

Voor Dave verzuurde zijn mening toen Trump president was, waarbij hij verklaarde dat hij er geen fan van was om door Trump als Amerikaan te worden vertegenwoordigd.

Volgens David Letterman interviewde hij Donald Trump meer dan 30 keer.

Ondanks zijn harde woorden vandaag, leek het veel rustiger tussen de twee tijdens zijn vele optredens in de show. Hoewel Letterman in werkelijkheid nooit bang was om een prik tegen Trump te nemen, vooral tijdens hun laatste interview.

David Letterman moest een grap maken voordat het interview afgelopen was

Het laatste interview tussen Trump en Letterman vond plaats op de 'Late-Show' in januari 2015. Tijdens het interview verklaarde Trump dat hij graag nog een laatste keer terug wilde komen.

Alles was normaal tijdens hun gesprek, hoewel Letterman Trump wel plaagde met een mogelijke presidentsverkiezingen. Op dat moment bevestigde of ontkende Trump de geruchten nog steeds niet.

Net toen het interview ten einde liep, besloot Letterman nog een laatste kans te maken op de gastheer van 'The Apprentice', waar hij vertelde over zijn mislukte onroerend goed in Atlantic City. Dit zou worden gevolgd door de slotwoorden van Trump, waarin staat: "Heeft uw kapper ooit slechte beslissingen genomen?" Hij zou dan zeggen: "dat is alles wat ik heb Don," alleen voor Trump om het weg te lachen.

Sindsdien heeft Letterman gesproken over de interviews en onthulde dat hij het leuk zou vinden om Donald rond te slaan tijdens hun interviews. "Ik denk dat hij het gewoon leuk vond om op tv te zijn, en hij was een uitstekende gast voor iemand die ik gewoon in elkaar kon slaan en rondscharrelen en zo," zei Letterman. "Hij is net een mafkees… een klootzak."

Het laatste interview tussen de twee heeft bijna een miljoen views. Wat de opmerkingen betreft, zijn de meeste fans verbaasd over hoe verschillend de reactie voor Trump destijds was.

Fans waren verrast door het interview terugkijkend

In het commentaargedeelte van de video werden fans verrast door een aantal dingen uit het interview. Ten eerste bespraken fans hoe verschillend de reacties waren voor Donald. Bovendien zouden ze ook praten over hoe Trump precies dezelfde persoon in de show is in vergelijking met zijn vroege dagen naast Dave in de jaren '80.

Donald Trump was ook een vaste waarde in de Howard Stern Show en verscheen minstens een dozijn keer.

"Het is verbazingwekkend hoe iets meer dan twee jaar geleden ze van hem hielden."

"Hij is letterlijk exact dezelfde man van toen hij in deze show in de jaren 80 was."

"Gekeken naar zijn Letterman-interview van 1986-87. In 30 jaar is zijn kijk op de VS niet veranderd. Alleen is hij nu in een positie om er iets aan te doen."

"Weet iedereen toen ze dit voor het eerst zagen wat er zou gebeuren. LOL."

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe een gesprek met deze twee in deze tijd zou zijn.

Aanbevolen: