Brendan Fraser speelde bijna deze iconische superheld

Inhoudsopgave:

Brendan Fraser speelde bijna deze iconische superheld
Brendan Fraser speelde bijna deze iconische superheld
Anonim

DC en Marvel zijn de zwaargewichten van het stripboekfranchisespel, en alsof hun collectieve succes in de pagina's niet indrukwekkend genoeg was, hebben deze titanen grote zaken gedaan op het grote en kleine scherm.

Door je aan te sluiten bij deze franchises kan de voorraad van elke artiest in een oogwenk worden vergroot, en Brendan Fraser heeft zeker een boost gekregen van zijn tijd bij DC. De geliefde acteur had de kans om met DC samen te werken voor zijn huidige run, en speelde bijna een van hun meest iconische personages eerder in zijn carrière.

Laten we eens kijken hoe dichtbij Brendan Fraser kwam om een iconische superheld te spelen.

Brendan Fraser is een geliefde artiest

Zijn er tegenwoordig artiesten in de wereld die net zo geliefd zijn als Brendan Fraser? De man heeft een waanzinnig ondergewaardeerde carrière gehad in Hollywood, en door zijn pieken en dalen heeft Fraser een aantal werkelijk geweldige uitvoeringen geleverd terwijl hij speelde in films die legitieme klassiekers zijn, met een paar onderschatte edelstenen erin.

Op het grote scherm is Fraser misschien het best bekend om zijn werk in de Mummy-franchise. Die films waren destijds enorm succesvol en ze hielpen Fraser om een grote filmster te worden. Natuurlijk werden niet al zijn films hits aan de kassa, maar de man heeft een oeuvre waar iedereen jaloers op zou zijn.

Onlangs werd aangekondigd dat Fraser met Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio zou werken aan Killers of the Flower Moon, en fans konden hun opwinding nauwelijks bedwingen op sociale media. Het stelt Fraser in staat om de wereld eraan te herinneren hoe getalenteerd hij werkelijk is.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, floreert Fraser momenteel ook in de wereld van DC Comics.

Hij heeft geweldig werk geleverd met DC

Zoals we keer op keer hebben gezien, is een baan bij een grote franchise een geweldige manier om je carrière een boost te geven. Ondanks de ups en downs die hij in Hollywood heeft gehad, heeft Brendan Fraser zich naar voren geduwd, en dit bracht hem met DC op Doom Patrol, een serie waar fans echt van houden.

In de show spreekt Fraser Robotman in, en hij is geweldig in de rol.

Toen hij over zijn karakter sprak, zei Fraser: "Cliff is geen held. Hij denkt van wel. Hij wil het zijn. Hij is een beetje een idioot. Een egocentrisch, narcistisch. En ik vraag me af of hij heb echt al die races eerlijk gewonnen. Een glorieuze hond zijn, en winnen, en een kerel zijn, en alfamannetje, het is eerlijk gezegd gewoon narcisme uit het leerboek."

Fraser zou ook ingaan op zijn vermogen om een personage als dit te portretteren, en voegde eraan toe: "Dus dat was interessant voor mijn doel om te vragen, kan ik dit spelen en dit jarenlang volhouden? Ja. En hopelijk als de serie wordt opgepikt en verder, er is een goed doel."

Fans hebben genoten van elke seconde dat Fraser deel uitmaakte van DC, maar de waarheid is dat Fraser jaren geleden bijna in de franchise zat nadat hij een auditie had gedaan voor het hoeksteenpersonage van de stripgigant.

Hij deed ooit auditie om Superman te spelen

Jaren geleden werd aangekondigd dat Superman terug zou keren naar het grote scherm, en er waren enkele zwaargewichten die aan het project werkten. Superman was al een tijdje gestopt met filmen en er waren talloze pogingen om een project van de grond te krijgen, waaronder een beruchte poging van Tim Burton.

Fraser, een fantastische acteur en iemand met een bewezen geschiedenis aan de kassa, werd getagd voor een auditie voor het potentiële Superman-project.

Toen hij sprak over de auditie, zei Fraser: "Het was cool, het was best cool. Ik bedoel, ik kreeg de baan niet. Het ging weg. Brett Ratner was een beetje 'woo hoo' in die dagen, en dat is goed gedocumenteerd. En dat was een script dat J. J. Abrams schreef, maar het werd nooit gemaakt. En het was een freaking Shakespeare in de ruimte. Het was zo cool. Het waren werelden die botsten en, het was echt, echt cool. Maar weet je, ik hoor dat hij het sindsdien goed heeft gedaan."

Voor de onbekende, Fraser's auditie was voor Superman Returns, wat de terugkeer van de Man of Steel naar het grote scherm zou markeren. Fraser deed volgens CinemaBlend zelfs testbeelden terwijl hij verkleed was! Het script dat Abrams had, werd echter niet gebruikt, en de daaropvolgende film die werd gemaakt viel tegen.

Brendan Fraser had geweldige dingen kunnen doen als Superman met het script dat Abrams heeft geschreven, maar het is nooit gelukt. Gelukkig kunnen DC-fans hem nog steeds zien bloeien op Doom Patrol.

Aanbevolen: