Fans reageren op 'Loki'-finale die de volgende grote schurk van MCU onthult

Inhoudsopgave:

Fans reageren op 'Loki'-finale die de volgende grote schurk van MCU onthult
Fans reageren op 'Loki'-finale die de volgende grote schurk van MCU onthult
Anonim

Spoilers voor Loki aflevering 6 hieronder!

De verwachte seizoensfinale van Loki zag de God of Mischief en Sylvie; een variant van hemzelf die aan het einde der tijden de Citadel binnenstapt. Wat daarna komt, omvat een metafoor over de regisseur van de TVA, terwijl Miss Minutes een meer mysterieuze rol op zich neemt… en de varianten bevinden zich voor degene die aan alle touwtjes heeft getrokken.

We maken dan kennis met de volgende grote schurk van de MCU, een alwetende man met een metafoor voor een naam en een heel verhaal om te vertellen. "Hij die blijft" is ook in paars gekleed en vertoont een opvallende gelijkenis met Kang de Veroveraar uit de stripboeken, maar gaat daar toch niet expliciet op in.

Ontmoet Hij Die Blijft

De regisseur onthult zichzelf als een wetenschapper van eeuwen geleden, die alternatieve werelden ontdekte en onbedoeld een multiversale oorlog begon, waarbij verschillende varianten van hem andere universums vernietigden in een poging hun eigen universum te redden.

Hij beschrijft de talloze "slechte" versies van hem die bestaan in andere universums die wachten om er doorheen te komen - wat ze zouden hebben gedaan als de TVA er niet was geweest. Is het waar? Is hij aan het bluffen? Onze favoriete varianten zijn misschien dezelfde persoon, maar ze hebben contrasten. meningen erover.

De regisseur biedt Loki en Sylvie aan om zijn rol over te nemen en de TVA te leiden, zodat de Heilige Tijdlijn kan worden gehandhaafd. Helaas verraadt Sylvie Loki door hem terug te sturen naar de TVA en de regisseur neer te steken wiens laatste woorden cryptisch zijn als altijd.

"Tot ziens", zegt hij, voordat de laatste chaotische minuten volgen waarin we ontdekken dat Mobius Loki is vergeten, de Heilige Tijdlijn op spectaculaire wijze is doorbroken en er een enorm standbeeld van "Hij die blijft" achter in de TVA - en het kwam uit het niets.

Terwijl fans Jonathan Majors beschouwen als "perfecte casting" voor toekomstige Kang, "houden ze er ook van hoe wonder een van de machtigste wonderschurken heeft teruggebracht tot een of andere gekke kerel."

Anderen verbinden de stukken tussen Loki en Marvel's toekomstige projecten, met name Chloé Zhao's Eternals. Fans geloven dat de enige reden waarom de superhelden in de MCU worden geïntroduceerd nadat hun bestaan canon is, is dat ze bedoeld zijn om de multiversumoorlog te helpen stoppen.

"de Eeuwigen zeiden dat ze zich er tot nu toe niet mee bemoeiden. Ze hadden het niet over thanos, ze hadden het over het multiversum", schreef een fan op Twitter.

Marvel-fans zijn er zeker van dat de enige superheld die Kang de veroveraar kan verslaan (wanneer hij arriveert) Dr. Strange is. De aanstaande film heet letterlijk Doctor Strange In The Multiverse Of Madness en zal naar verwachting de Secret Wars uit de stripboeken bevatten.

Loki heeft de toekomst van het multiversum in de MCU op de meest opwindende manier mogelijk gemaakt, en Marvel-fans zijn enthousiast over de eindeloze mogelijkheden van Phase 4.

Aanbevolen: