The Strange Way Florence Pugh en Scarlett Johansson verbonden aan 'Black Widow

Inhoudsopgave:

The Strange Way Florence Pugh en Scarlett Johansson verbonden aan 'Black Widow
The Strange Way Florence Pugh en Scarlett Johansson verbonden aan 'Black Widow
Anonim

Als de grootste kracht in de filmwereld, heeft de MCU zijn dominantie voortgezet sinds hij in 2008 aan de macht kwam. Iron Man was de film waarmee het allemaal begon, en naarmate de tijd verstreek, kwamen andere helden en schurken binnen de vouw om hun stukje van het verhaal te vertellen. Sinds zijn debuut in Iron Man 2 is Black Widow een steunpilaar geweest in de franchise.

Black Widow markeerde de laatste keer dat Scarlett Johansson de held speelde, en ze werd vergezeld door Florence Pugh, een MCU-nieuwkomer die de zus van Black Widow speelde. Op de set moest het duo een band vormen zodat ze een geloofwaardig stel broers en zussen in de film konden spelen. Gelukkig waren ze tijdens het filmen op een vreemde manier verbonden.

Dus, hoe kregen Scarlett Johansson en Florence Pugh een band en werden ze vrienden terwijl ze Black Widow maakten? Laten we eens luisteren wat het duo erover te zeggen had.

Het duo werkte samen aan 'Black Widow'

Na een aantal verschillende vertragingen te hebben doorgemaakt, konden MCU-fans eindelijk Scarlett Johansson en Florence Pugh naast elkaar zien starten in de langverwachte film, Black Widow. Het heeft lang geduurd voor MCU-fans, maar zoals ze onlangs te zien kregen, was het het wachten absoluut waard.

Zoals we door de jaren heen hebben gezien, was Scarlett Johansson een belangrijk onderdeel van het succes van de MCU, en dit project is de laatste keer dat de fans haar in actie zullen zien als Natasha Romanoff. Johansson maakte haar MCU-debuut helemaal terug in Iron Man 2, en hoewel deze film waarschijnlijk zes of zeven jaar geleden had moeten worden gemaakt, zijn fans gewoon opgewonden om te zien dat Black Widow haar krijgt.

Florence Pugh, aan de andere kant, maakte haar MCU-debuut in Black Widow, en vroege recensies gaven aan dat ze een grote scène-stealer in de film was. Het bleek dat deze opname helemaal correct was, en Pugh leverde een ongelooflijke prestatie samen met Johansson en de rest van de cast.

Omdat ze zusjes speelden, was het ongelooflijk belangrijk voor Johansson en Pugh om buiten het scherm een band op te bouwen.

Ze moesten een band vormen

De MCU lijkt geweldig werk te leveren door mensen te casten die echt goed samenwerken, waarbij veel van de acteurs echte vrienden achter de schermen zijn. Gelukkig was Black Widow niet anders.

Het is gemakkelijk om naar het eindproduct te kijken en te zien dat Pugh en Johansson een vriendschap hebben gevormd en gecompenseerd. Het is een goede zaak dat de castingdirectors in Pugh zo'n dynamische artiest konden toevoegen, en het is nog indrukwekkender dat ze zo snel chemie met Johansson ontwikkelde.

Toen ik met Marie Claire sprak, zei Pugh: Ik denk dat de vermoeidheid er misschien toe heeft bijgedragen dat ik niet zo zelfbewust was en, denk ik, mezelf toestond om vanaf de eerste dag Scarlett te plagen, wat geweldig was. En vanaf dat moment deden we het elkaar aan. Het was meteen een zusterlijke band.”

Het is verfrissend om de kant van Pugh te horen, want ze vond het duidelijk leuk om een band op te bouwen en met Johansson samen te werken. Vanuit het perspectief van Johansson was het filmen van een vechtscène die echt goed werkte voor de zussen op het scherm.

Vechten deed de truc

“Maar de echte hechting vond plaats op de eerste of tweede dag van Florence's werk toen we elkaar onmiddellijk tegen deurkozijnen en kasten sloegen. We hebben een band met elkaar gehad, 'vertelde Johansson aan The Hollywood Reporter.

Het is maar goed dat ze zo snel een band kregen, omdat ze in situaties werden gebracht waardoor totale vreemden zich ongemakkelijk konden voelen. Acteurs moeten van dichtbij en persoonlijk met elkaar omgaan, waardoor een band tussen hen des te belangrijker wordt. Handen in de oksels steken, bijvoorbeeld, zal meestal testen hoe dicht een paar bij elkaar is.

“Het moment waarop ik helemaal dood ging, was toen we een scène aan het doen waren en Scarlett haar hand in mijn oksel legde. En ik stierf gewoon omdat ik wist hoe zweterig het was. Dus Scarlett keek me aan en zei: 'Dat is een zweetgat.' Ik had zoiets van: 'Oh nee! Dat is het. Het is voorbij. RUST IN VREDE. Scarlett Johansson testte mijn zweet, ' onthulde Pugh.

Het is duidelijk dat deze twee een solide band vormden die echt was toen de camera's niet draaiden. Het was een enorme reden waarom ze geloofwaardig waren als broers en zussen op het grote scherm en waarom de film zo'n hete start heeft gehad aan de kassa. Nu Pugh's Yelena terugkomt in de MCU, zullen fans geduldig moeten wachten om haar weer in actie te zien.

Aanbevolen: