Fans merkten een 'Friends'-referentie op 'Lizzie McGuire' op

Inhoudsopgave:

Fans merkten een 'Friends'-referentie op 'Lizzie McGuire' op
Fans merkten een 'Friends'-referentie op 'Lizzie McGuire' op
Anonim

Friends is misschien wel de grootste show uit de jaren 90, en zelfs nu is de serie ongelooflijk populair en genieten miljoenen fans over de hele wereld. De blijvende erfenis is een bewijs van het onvermoeibare werk van de cast en crew, en weinig shows zullen het succes ervan evenaren.

Lizzie McGuire was in de jaren 2000 een groot succes op Disney Channel. Op het eerste gezicht lijken deze twee shows weinig gemeen te hebben, maar de hilarische Friends-referentie die werd gemaakt over Lizzie McGuire is zeker het bekijken waard.

Laten we eens kijken hoe Lizzie McGuire naar Friends verwees.

‘Friends’ is een van de grootste shows ooit

Debuteert in september 1994, Friends is een serie die al bijna 30 jaar ingebakken zit in het reguliere bewustzijn. De serie, met zes fantastische acteurs voor de hoofdrollen, was meteen een succes op het kleine scherm en sindsdien is de legende alleen maar blijven groeien in de entertainmentindustrie.

Het formaat van deze show was al eerder gedaan, maar Friends had de perfecte balans waar het reguliere publiek in de jaren 90 naar op zoek was. Het schrijven was scherp, het acteerwerk was hilarisch en de chemie tussen de hoofdrolspelers maakte de show elke week gewoon onweerstaanbaar voor miljoenen mensen. Gezien het feit dat de serie opviel in een decennium met shows als Seinfeld en The Fresh Prince of Bel-Air, is het logisch dat het is blijven gedijen op streamingplatforms.

Terwijl nieuwe generaties aan de show worden voorgesteld, blijft de erfenis van Friends elk jaar groeien. De recente reünie was een groot succes en de sociale media bleven erover praten. Niet alles was geweldig, vooral James Corden als gastheer, maar het gebabbel dat voortkwam uit de reünie van castleden van een show die bijna 30 jaar oud is, is gewoon geweldig.

Gezien het feit dat de show een bekroning is geweest, is het logisch dat veel andere shows referenties zouden maken voor fans om te vangen.

Veel shows hebben ernaar verwezen

Een snelle manier om wat buzz te genereren en de interesse van fans te wekken, is door te verwijzen naar een andere populaire serie. Het voegt een interessante laag toe aan elke show, en het kan soms een leuk stukje trivia opleveren. Vrienden is natuurlijk een show geweest waar vele anderen een keer of twee naar hebben verwezen. Meestal zijn de shows voor een ouder publiek, maar er zijn ook shows voor jongere mensen die mee hebben gedaan aan de actie.

How I Met Your Mother was een show die een Friends-referentie maakte, en het geniale hiervan was dat de referentie in kwestie toevallig een van de meest iconische regels in de geschiedenis van Friends aanpakte. In How I Met Your Mother maakt Lily een verwijzing naar kreeft, die rechtstreeks verband houdt met het feit dat Phoebe Rachel liet weten dat Ross haar kreeft is. Niet zo subtiel, maar Friends-fans waardeerden het zeker.

Een recenter voorbeeld van een show waarin naar Friends wordt verwezen, is The Good Place. In de show zegt Michael: "Ik voel me als vrienden in seizoen 8: geen ideeën en Joey en Rachel samen dwingen, ook al sloeg het nergens op."

Om de zaken een beetje terug te draaien, moeten we naar Disney Channel gaan, waar een van de grootste shows in de netwerkgeschiedenis een mooie Friends-referentie maakte toen het nog in de lucht was.

De 'Lizzie McGuire'-referentie

Kinderen in de jaren 2000 herinneren zich ongetwijfeld dat Lizzie McGuire een van de populairste kinderprogramma's op televisie was. Disney Channel was in die tijd roodgloeiend en met andere aanbiedingen zoals Even Stevens sloeg het netwerk de ene homerun na de andere. Lizzie McGuire werd geleid door Hilary Duff, en een van de beste vrienden van haar personage, Gordo, maakte een geweldige verwijzing naar Friends in een aflevering van de show.

In de scène zegt Gordo: "Hé, Monica en Rachel, kunnen we het over iets anders hebben dan over haar?"

Het was een hilarisch moment in de show, en het was een mooie verwijzing naar Friends en de impact die de hoofdrolactrices hadden op het haar in de jaren '90. Vooral Rachel bracht een hele kapselrage voort die een hoofdbestanddeel van het decennium werd.

Een pluim voor Lizzie McGuire voor het maken van een hilarische verwijzing naar een van de grootste shows aller tijden. Het is jammer dat de opwekking niet plaatsvindt, omdat ze zoveel meer hadden kunnen doen op het gebied van referenties.

Aanbevolen: