Fans zijn geschokt door de rampzalige Tinderdatum van deze 'Schitt's Creek'-ster

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de rampzalige Tinderdatum van deze 'Schitt's Creek'-ster
Fans zijn geschokt door de rampzalige Tinderdatum van deze 'Schitt's Creek'-ster
Anonim

Na een paar seizoenen in de ether leek Schitt's Creek plotseling een van de meest geliefde en geprezen shows op televisie te worden. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat shows die zo'n sensatie worden, om veel verschillende redenen het televisielandschap overnemen. Fans van Schitt's Creek hielden bijvoorbeeld van het feit dat de show het ene moment hilarisch kon zijn en het volgende moment ongelooflijk ontroerend. Bovenop die redenen was er iets zo liefs aan de sterren van de serie dat kijkers het geweldig vonden om ze op hun televisie te zien interageren.

Natuurlijk haatten sommige acteurs die beste vrienden hebben gespeeld elkaar achter de schermen. Als het echter om de sterren van Schitt's Creek gaat, kwamen ze vanuit alle verhalen ongelooflijk dichtbij. Als je bedenkt hoeveel de co-sterren van Emily Hampshire haar aanbidden, zou je denken dat elke date met haar ook geweldig zou zijn. Helaas heeft Hampshire onthuld dat ze ooit op een date ging die zo slecht was dat het bijna moeilijk te geloven is dat het echt heeft plaatsgevonden.

Emily's datinggeschiedenis

Meestal, wanneer een acteur een grote tv-ster wordt, komen ze al snel onder de ongelooflijk harde tabloid-schijnwerpers te staan. Als het echter om de sterren van Schitt's Creek gaat, is er iets aan de hand met hoe lief de show is en hoe lief de cast is die dingen heeft veranderd. Geen van de sterren van Schitt's Creek is immers het onderwerp geweest van negatieve pers, althans tot nu toe.

Sinds de sterren van Schitt's Creek de paparazzi grotendeels hebben ontweken, hebben mensen de neiging om heel weinig over hen te weten. Veel mensen zouden bijvoorbeeld waarschijnlijk niet raden dat Emily Hampshire, ster van Schitt's Creek, een zeer gezond vermogen heeft opgebouwd. Bovendien hebben de meeste fans van Emily geen idee van de datinggeschiedenis van Hampshire.

In 2006 trouwde Emily Hampshire met Matthew Smith, een voormalig profvoetballer die agent in opleiding werd voor het talentenbureau Wiliam Morris. Helaas voor Smith en Hampshire, na ongeveer acht jaar huwelijk, scheidde het paar kort voordat Emily de rol kreeg die haar beroemd zou maken. Eind 2018 werd bevestigd dat Hampshire weer van de markt was toen ze begon te daten met de singer / songwriter Teddy Geiger. Helaas, nadat Hampshire en Geiger zich eind 2018 verloofden, gingen ze ongeveer zeven maanden later uit elkaar. Hoewel het interessant genoeg is om meer te weten te komen over de twee belangrijkste relaties in het leven van Hampshire, vond haar meest verbazingwekkende datingverhaal tussen hen plaats.

De slechtste date ooit

Als veel mensen uit een serieuze relatie stappen, voelen ze zich zo kwetsbaar dat bijna alles hen in een emotionele neergang kan brengen. Desondanks is een van de meest voorkomende adviezen die pas vrijgezelle mensen krijgen, dat ze weer op het paard moeten stappen door op zoek te gaan naar een nieuwe partner of een relatie aan te gaan.

Toen Emily Hampshire en Matthew Smith na een aantal jaren samen scheidden, is het heel veilig om te zeggen dat ze veel emotionele beroering heeft doorgemaakt. In 2021 onthulde Emily immers dat ze kort na haar scheiding iemand online had gevonden, en om te zeggen dat de Tinder-date van Hampshire erg slecht verliep, is een gigantisch understatement.

Toen Emily Hampshire Tinder zocht naar een mogelijke date, ging ze binnen met extreem lage verwachtingen. "Ik was net gescheiden en waarschijnlijk nog niet klaar om mezelf op straat te zetten. Tinder was net uitgekomen, dus ik begon te swipen. Ik zie deze man zonder tijger. En hij ziet er schoon uit en, zoals, inzetbaar en geen seriemoordenaar. Dus, zoals alle vakjes: check, check, check."

Hoewel Emily niet kritisch was toen ze iemand op Tinder zocht, was alleen Hampshire verantwoordelijk voor het misgaan van de date. Hampshire zegt immers dat kort nadat ze met haar date in een restaurant aankwam, ze plotseling in tranen uitbarstte. Tot eeuwige eer van haar date nam hij die situatie schijnbaar ter harte toen hij probeerde haar te helpen kalmeren met een knuffel. Helaas werkte dat niet zo goed voor hem, omdat de met tranen doordrenkte make-up van Hampshire tijdens hun knuffel op zijn kleren afschoot. In feite beschreef Hampshire haar date alsof hij "een afdruk van het gezicht van The Joker op zijn witte shirt" had.

Hoe ongemakkelijk de beschrijving van Emily Hampshire's Tinder-date tot nu toe ook is geweest, het wordt op de een of andere manier nog erger. De reden daarvoor is dat Hampshire onthulde dat vlak voordat Emily's date haar omhelsde, "hij lachte toen er snot uit mijn neus blies". Het is niet verwonderlijk dat de date niet resulteerde in romantiek voor Hampshire, maar het was niet allemaal slecht, want ze kreeg een goede vriend uit de situatie. "Tot op de dag van vandaag, dit is jaren later, lachen we om de snotbubbel. Mijn allereerste Tinder-date, Ari, is nog steeds mijn beste vriend."

Aanbevolen: