Zac Efron zou zich nooit meer op deze film voorbereiden

Inhoudsopgave:

Zac Efron zou zich nooit meer op deze film voorbereiden
Zac Efron zou zich nooit meer op deze film voorbereiden
Anonim

Het was een dramaleraar die Zac Efron aanraadde om een agent te zoeken, die stap veranderde zijn hele carrière. Tijdens de vroege jaren 2000 verscheen Efron in shows als 'ER', 'The Guardian' en 'Summerland'.

Natuurlijk veranderde 'High School Musical' in 2006 zijn carrière en met de rol werd hij een grote ster naast Disney.

Net als talloze anderen wilde Efron de zaken in zijn carrière opschudden, door afstand te nemen van de muzikale en broadway-route. Dit was een groot risico, maar terugkijkend was het het zeker waard.

Toch waren bepaalde films moeilijker te maken dan andere. In de wereld van Hollywood is op de set verschijnen één ding, maar het vooraf voorbereiden van de film is een heel beest op zich. We hebben gezien dat method-acteurs zoals Shia LaBeouf dingen naar een hoger niveau tillen terwijl ze zich voorbereiden op rollen.

Hoewel Efron niet als ham voor deze specifieke rol ging, veranderde het transformeren van zijn lichaam in een beetje een nachtmerrie, gezien hoeveel het fysiek en mentaal van hem vergde. Efron gaf toe dat hij het nooit meer zou doen, hoewel hij er geweldig uitzag in de film.

Laten we eens kijken naar welke film we het hebben, en waarom hij het project in de eerste plaats nam.

Efron wilde carrière maken in een andere richting

De gemakkelijke weg voor Efron zou zijn geweest om vast te houden aan hetzelfde genre, het muzikale, Disney-achtige gevoel van film. Het bleek dat hij daar heel dicht bij was. Efron zou de hoofdrol spelen in de reboot van 'Footloose', maar hij trok zich terug omdat hij besefte dat dit niet goed was voor zijn carrière.

Naast SCMP onthulde Efron dat het tijd was om dingen door elkaar te halen en zichzelf op een ander niveau uit te dagen.

"Ik heb geprobeerd mezelf te pushen en dat heeft mijn leven veel interessanter gemaakt dan het anders zou zijn geweest. Elke keer dat je een film maakt, moet je je angsten onder ogen zien. Ik denk graag dat ik behoorlijk avontuurlijk ben en ik leg de lat zo hoog mogelijk voor mezelf."

"Mijn doel was om drama's te maken en langzaamaan mijn carrière op te bouwen door goede rollen te vinden en met veel getalenteerde acteurs te werken. Zo leer je je vak en laat je mensen zien dat je serieus werk kunt doen."

"Ik ben erg dankbaar dat mijn eerdere films [High School Musical] zoveel deuren voor me hebben geopend, maar ik heb altijd geweten dat het tijd zou kosten om mensen zover te krijgen dat ze me op een andere manier zouden accepteren. licht."

Hoewel 'Baywatch' geen Oscarwaardige film of iets dergelijks was, gaf het de fans een andere kijk op zijn talenten. Al snel veranderde hij het in lichaamsdoelen. Fans waren opgetogen over zijn uiterlijk in de film, maar Zac zou onthullen dat het niet gemakkelijk was.

Efron "Lost His Mind" Klaar voor 'Baywatch'

Er werd hem niet alleen gevraagd om in topvorm te verschijnen, maar hij moest die look ook behouden tijdens het filmen van de film.

Met weinig calorieën, gemengd met watermanipulatie om die buikspieren te behouden, onthulde Efron samen met Men's He alth dat de reis hem gek maakte.

"Ik heb zes maanden lang geen koolhydraten gegeten", vervolgde hij. "Ik verloor bijna mijn verstand. Je hebt dit nodig. Ik kan er nog steeds niet over uit hoe dit dieet van koolhydraten en weinig eiwitten is precies het tegenovergestelde van alles wat een trainer me ooit heeft geleerd.”

Toen het voorbij was, keek Efron terug op zijn voorbereiding en onthulde dat hij het nooit meer zou doen.

"Dat [2017] was eigenlijk een heel belangrijk moment om Baywatch te doen, omdat ik me realiseerde dat toen ik klaar was met die film, ik nooit meer in die goede vorm wil zijn."

"Het is echt zo, het was zo moeilijk. Je werkt zonder bewegingsruimte. Je hebt water onder je huid en je maakt je zorgen over het maken van je six-pack in een four-pack."

We kunnen ons alle stress voorstellen die hij had, maar hij leerde wel de complexiteit te respecteren als het gaat om het bouwen van zo'n look.

Hij leerde van het proces

Efron heeft op zijn minst veel geleerd van het proces, vooral vanuit het oogpunt van discipline.

Hoewel hij het niet nog een keer zou doen, waardeerde hij de kunst zelf en duwde hij zichzelf naar een ander niveau.

"Als je het eenmaal hebt gedaan, heb je een geweldig gevoel van voldoening en wil je jezelf zo kunnen blijven pushen. Ik heb me nog nooit in mijn leven sterker of fitter gevoeld. Het heeft niets te maken met hoeveel ik kan bankdrukken of hoeveel sit-ups ik kan doen."

"Het is meer het gevoel dat je krijgt als je weet dat je voor jezelf kunt zorgen als je in een gevaarlijke situatie terechtkomt. Dat is nog een reden waarom ik zoveel respect heb voor [zijn co-ster] Dwayne ["The Rock" Johnson] - hij heeft ongelooflijke energie en gedrevenheid en heeft zo'n optimistische geest die echt inspirerend is. Hij is geweldig!"

Samenvattend, Efron zal de telefoon niet beantwoorden als er een vervolg moet plaatsvinden…

Aanbevolen: