Volgens 'Harry Potter'-fans werd dit personage het slechtst behandeld in de films

Inhoudsopgave:

Volgens 'Harry Potter'-fans werd dit personage het slechtst behandeld in de films
Volgens 'Harry Potter'-fans werd dit personage het slechtst behandeld in de films
Anonim

In de afgelopen jaren is de Harry Potter-franchise om een paar zeer opmerkelijke redenen het onderwerp van controverse geworden. Ten eerste heeft de auteur achter de franchise een aantal dingen gezegd en geschreven die op zijn zachtst gezegd een enorme opschudding hebben veroorzaakt. Alsof dat nog niet genoeg was, werd Johnny Depp ingehuurd om een van de grootste rollen te spelen in de Potter-prequelreeks die controversieel werd vanwege de beweringen van Amber Heard tegen hem. Bovendien, toen Warner Bros. Depp uit de serie ontsloeg maar Heard in dienst bleef houden, maakte dat ook veel mensen woedend.

Afgezien van al het drama dat de Harry Potter-franchise de afgelopen jaren heeft omringd, betekende de serie de wereld voor heel veel mensen en heeft ze nog steeds extreem toegewijde volgers. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat elk aspect van de Potter-franchise regelmatig online wordt besproken. Er is bijvoorbeeld veel discussie geweest over het personage Potter die het slechtst werd aangepast aan het grote scherm. Verbazingwekkend genoeg lijken de meeste van de grootste fans het erover eens te zijn welk Potter-personage het slechtst werd behandeld in de films.

Andere opties

Voor de grootste fans van de Harry Potter-franchise is de subreddit r/harrypotter een van de beste plaatsen om de serie te bespreken. Per slot van rekening zullen casual fans van de serie waarschijnlijk niet op zoek gaan naar een subreddit om de franchise te bespreken, vooral omdat het jaren geleden is dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald werd uitgebracht. Als gevolg hiervan is het logisch dat een paar Potter-fans naar die subreddit gingen toen ze wilden weten welk Potter-personage veel beter verdiende in de films.

Op basis van de resultaten van de twee Reddit-threads die het debat aangingen over welk Potter-personage het slechtst werd behandeld in de films, is de eerste keuze onder fans duidelijk. Dat betekent echter niet dat fans geen andere behoorlijk interessante opties hebben voorgesteld voor de slechtste portretten van Potter-filmpersonages.

In een werkelijk verrassende wending van de gebeurtenissen was Ron Wemel een van de beste keuzes voor de slechtst gekarakteriseerde Potter-filmafbeelding in een van die Reddit-threads. Grappig genoeg bevatte de persoon die suggereerde dat Ron die ongelukkige titel verdiende, geen gedetailleerd argument waarom. In plaats daarvan schreven ze gewoon "Film Ron, ugh". Dat gezegd hebbende, een van de mensen die commentaar gaf op waarom Ron in de race was, beweerde dat de slechte weergave van zijn personage de reden is waarom filmfans wilden dat Hermelien en Harry samenkwamen.

Er waren ook nog een aantal opties waarvan een kleine groep fans beweerde dat het het slechtst geportretteerde Potter-personage in de films was. Een fan stelde bijvoorbeeld Hermione voor omdat ze "een perfect onberispelijk meisje in de films" is. Fleur Delacour, Harry Potter zelf, Tom Riddle / Lord Voldemort, Albus Perkamentus, Viktor Krum en Nymphadora Tonks waren ook allemaal in de race. Dat gezegd hebbende, geen van deze kreeg bijna zoveel stemmen als het personage dat beide Reddit-threads het slechtst behandelde personage in de films noemden.

Het ergste van het ergste

In de eerder genoemde Reddit-berichten over de slechtst gekarakteriseerde Potter-filmafbeeldingen, was de eerste keuze buitengewoon duidelijk, Ginny Wemel. In een van die threads beweerde de originele poster dat Ginny om de volgende reden "de slechtste manier in de films werd gekarakteriseerd in vergelijking met hun boektegenhanger".

“Ik hou persoonlijk van Bonnie Wright als actrice, en Ginny als personage, maar ik geloof echt dat Ginny Wemel op de slechtste manier werd gekarakteriseerd in de films en totaal anders was dan haar personage in het boek. Ten eerste hadden Ginny en Harry in de boeken een beter begrip en een gemakkelijkere manier om met elkaar te communiceren, maar de films maakten al hun interacties ongemakkelijk en geforceerd. Ook boek Ginny was humoristischer, zelfverzekerder en onafhankelijker, maar in de films was haar aanwezigheid niet groot en haar eigen karakter was niet al te goed ontwikkeld. Het is niet zo dat Bonnie Wright haar slecht speelde, alleen dat de meeste van haar scènes slecht waren geschreven en haar persoonlijkheid niet toonden zoals de boeken deden."

Naast de originele poster van die thread waarin werd beweerd dat Ginny het personage was dat het slechtst werd behandeld in de Potter-films, was het best gestemde antwoord het ook volledig eens. “Ginny is een no-brainer. Ze hebben haar karakter volledig ontdaan.” Verbazingwekkend genoeg beweerde het op een na hoogste gestemde antwoord, de eerder genoemde die Ron als een van de slechtst behandelde personages in de films noemde, ook dat Ginny ook slecht werd gekarakteriseerd. "Film Ginny was gewoon te saai."

In de tweede eerder genoemde Reddit-thread die dezelfde vraag aanpakte, verklaarde het best gestemde antwoord ook dat Ginny het ergste was. 'Ginny, zonder twijfel. Haar persoonlijkheid werd nooit genoeg uitgewerkt in de films.” Als dat allemaal niet wijst op een algemene consensus, dan zou niets dat kunnen. Natuurlijk hebben fans andere problemen met de films, inclusief alle dingen uit de Potter-boeken die uit de films zijn weggelaten.

Aanbevolen: