Hugh Hefner schokte iedereen met zijn cameo op deze iconische animatie

Inhoudsopgave:

Hugh Hefner schokte iedereen met zijn cameo op deze iconische animatie
Hugh Hefner schokte iedereen met zijn cameo op deze iconische animatie
Anonim

Een veelbesproken figuur, op zijn zachtst gezegd, Hugh Hefner begon als schrijver voor het Amerikaanse leger. Hij studeerde al vroeg hard, maar stopte later met de Northwestern University.

In de jaren die zouden volgen, gaf de overleden icoon toe dat hij niet ver kwam door de dingen op de juiste manier te doen… voer 'Playboy' in.

Hij verliet zijn baan bij ' Esquire ' vanwege een geweigerde verhoging van een paar dollar, dat is precies het soort vuur dat hij nodig had, aangezien ' Playboy ' kort daarna van start ging.

Naast een paar investeerders, waaronder zijn moeder, werd het tijdschrift geboren en zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis.

Zijn leven was gevuld met ups en downs, waaronder veel controverses. Toch gingen beroemdheden en zelfs shows en films een relatie met de pionier niet uit de weg.

Dat omvat huidige sterren zoals Kim Kardashian.

Hij had ook een relatie met Donald Trump, hoewel het lijkt alsof de twee ruzie hadden tijdens zijn laatste dagen.

Desalniettemin leidde hij zeker een geweldig leven en maakte hij onderweg een aantal opmerkelijke tv-optredens.

We zullen een bepaalde cameo in een animatie bespreken, een die zo iconisch was dat hij er zelfs zijn eigen speelgoed van maakte. Daarnaast zullen we gaandeweg dieper ingaan op enkele van zijn andere rollen.

Hefner verzette zich niet tegen tv- en filmrollen

Met een enorm vermogen, terwijl hij constant omringd werd door mooie vrouwen, was het echt niet nodig voor Hefner om zich te vertakken naar andere werelden, zoals tv en film.

Controversiële figuren schrikken meestal terug voor dergelijke rollen, maar Hefner was niet een van die mensen en in plaats daarvan genoot hij van die rollen.

Een van zijn opmerkelijke cameo's was een aflevering van de HBO-hit 'Entourage'.

De aflevering was een speciale, gefilmd in zijn landhuis. Het bevatte enkele hilarische momenten, zoals Hef die Pauly Shore weggooide, terwijl hij het goedmaakte met Johnny Drama. Terugkijkend was het echt een iconische aflevering.

Andere rollen zijn onder meer 'Sex and the City' en 'Curb Your Enthusiasm', Hefner speelde zichzelf in beide rollen. Hij kwam ook op het grote scherm en verscheen in 'Beverly Hills Cop II'.

Hoe geweldig alle rollen ook waren, deze was misschien wel de meest verrassende van het stel.

Gastrol in 'The Simpsons'

Dat klopt, lang geleden in seizoen 4 nam Hefner deel aan de aflevering 'Krusty Gets Kancelled'. Volgens Comic Book toonde de aflevering een overdrijving van Hefs levensstijl.

"Bart bezocht het Playboy-huis om Hefners hulp te zoeken in de Krusty Comeback Special."

"Hefner gaf Bart een rondleiding door het landhuis en onthulde dat het in het geheim een laboratorium, biosfeer en onderzoekscentrum voor alternatieve energie omvatte. Hefner opende toen de deur om een groep Playboy Bunnies te laten zien die in laboratoriumkleding aan het werk waren."

Het was op zijn zachtst gezegd een unieke aflevering en een die met liefde wordt herinnerd. Zozeer zelfs dat er een speeltje is gemaakt op basis van de gastrol van Hef.

De show schuwt controversiële figuren niet, Donald Trump, Elon Musk en Michael Jackson waren andere personages in de show die in het verleden nogal wat opschudding veroorzaakten.

Verrassend genoeg noemde de maker van de show, Matt Groening, deze beroemdheid zijn favoriete gastrol: "Albert Brooks altijd, omdat hij zoveel ad-libs brengt en grappigere grappen schrijft dan we ooit voor hem zouden kunnen schrijven," Groening zegt.

"En Werner Herzog, de filmregisseur; hij kan om elke regel lachen. Hij is absoluut briljant. Hij is zo grappig."

Matt toonde ook liefde voor Anne Hathaway, die grappig en geestig was.

Geen spijt

Zoals je zou verwachten, heeft Hefner weinig spijt. In zijn ogen was alles wat hij deed een kans.

"Ik heb zeker geen spijt van wat ik niet heb gedaan, want ik heb niet veel kansen gemist…"

"Het is heel gemakkelijk om terug te kijken op een leven en te denken dat je misschien iets anders had gedaan, behalve wat pijn [toen je] een verkeerde beslissing nam of een persoonlijke strijd [had], maar dat kan niet speel dat spel heel goed. Het einde van dit alles is zo heerlijk voor mij dat er heel weinig is dat ik zou veranderen."

Zijn dromen kwamen uit en voor de overleden icoon is dat wat telt.

"Om het soort dromen te dromen dat ik heb gedroomd en ze te laten uitkomen, om het soort verschil te maken dat ik heb kunnen maken op het gebied van de samenleving, geeft me veel voldoening. Dus ik denk dat ik moet kijken naar mijn leven en zeggen dat het een goed besteed leven is geweest."

Aanbevolen: