Eminem schokte Oscars met 'Lose Yourself'-uitvoering

Inhoudsopgave:

Eminem schokte Oscars met 'Lose Yourself'-uitvoering
Eminem schokte Oscars met 'Lose Yourself'-uitvoering
Anonim

De Oscars zouden de Oscars echt niet zijn zonder een hele reeks verrassende gastoptredens en optredens. Maar toen Eminem gisteravond het podium betrad, was iedereen in shock.

Voor het optreden voerde Eminem Lose Yourself uit, dat in 2003 een Oscar won. De act kwam slechts een maand nadat de rapper zijn verrassingsalbum getiteld Music to Be Murdered By had uitgebracht.

Maar het lijkt erop dat we niet de enigen waren die verrast waren door zijn onverwachte optreden. Veel gezichten in de menigte hadden moeite om hun schok te verbergen toen ze de terugkeer van de rapper op het podium zagen.

De gezichtsuitdrukking van Billie Eilish tijdens het optreden is zelfs in een meme veranderd.

Billie Eilish was niet geamuseerd

Onder de sterren die hun schok niet konden verbergen waren Indiana Menzel en Billie Eilish, maar toen hun eerste schok wegebde, begonnen ze op het nummer te dansen.

De verbijsterde uitdrukking van Eilish was niet de enige snap die in een meme veranderde. The Cut rapporteerde over haar minder dan onder de indruk geraakte gezichtsuitdrukking die tijdens Maya Rudolph en Kristin Wiig's karaoke-uitvoering van Lady in Red.

Afbeelding
Afbeelding

Fans weten niet zeker of Eilish de nummers gewoon niet kende of spotten met de oudere artiesten.

Toch leken veel beroemdheden zoals Kelly Marie Tran enthousiast te zijn over de throwback-uitvoering van Eminem.

Eminem werpt licht op zijn optreden

Na zijn optreden deelde Eminem zijn gedachten in een tweet en verontschuldigde hij zich zelfs bij de fans voor het feit dat het zo lang duurde om naar de Oscars te gaan.

“Kijk, als je nog een kans had, nog een kans… Bedankt dat je me @TheAcademy hebt. Sorry dat het me 18 jaar heeft gekost om hier te komen', tweette de rapper naast beelden van zijn Oscars-overwinning in 2003.

Hopelijk komen er nog veel meer Eminem-optredens!

Aanbevolen: