De film die de carrière van Dwayne Johnson bijna vernietigde, had eigenlijk een vervolg

Inhoudsopgave:

De film die de carrière van Dwayne Johnson bijna vernietigde, had eigenlijk een vervolg
De film die de carrière van Dwayne Johnson bijna vernietigde, had eigenlijk een vervolg
Anonim

Laten we eerlijk zijn, niet alle carrières in Hollywood beginnen met een vlammende start, in feite is het precies het tegenovergestelde, aangezien de top in het bedrijf aan de slag gaat met kleinere projecten en van daaruit verder gaat.

Voor Dwayne Johnson was zijn pad anders dan de rest. Die reis om naam te maken vond plaats als sportentertainer voor World Wrestling Entertainment. Hij verliet de CFL met $ 7 dollar op zak - die moeilijke tijden zouden niet duren, want tijdens de worstelboom van de jaren 90 werd hij de grootste naam in de branche.

Hij leerde al snel dat de dingen niet hetzelfde waren in het land van Hollywood. Historisch gezien hebben sportartiesten niet het meeste geluk in film, net als Hulk Hogan.

Dat was in het begin het traject voor DJ, met blindgangerproject na blindgangerproject.

Bijna een decennium op zijn reis vielen niet alleen de rollen plat, maar zijn begeleiding was ook niet de beste.

Na een bepaalde film had DJ er genoeg van en liet hij zijn hele representatie los. Verrassend genoeg eindigde die film met het maken van een vervolg, dat zonder hem bombardeerde. We bekijken de film samen met de tweede film die is gemaakt.

De film gaf Dwayne 'carrière duidelijkheid'

Dus de film uit 2010 zelf kreeg niet de beste recensies, sterker nog, de recensies waren behoorlijk afschuwelijk.

De film was echter een behoorlijk succes aan de kassa, grotendeels dankzij de fanbase van Dwayne Johnson, die $ 112 miljoen binnenbracht op een budget van $ 48 miljoen.

Ondanks de recensies gaf Johnson toe dat hij het erg leuk vond om aan het project te werken.

"De ervaring was fenomenaal. De effecten waren geweldig en de sets waren op zo'n ongelooflijke manier gebouwd, omdat ik voor veel van de scènes moest worden verkleind tot zes centimeter. Dus er rent een kleine 15 cm grote tandenfee rond, wordt achtervolgd door dieren, deuren die bijna op hem slaan en er wordt op gelopen en dat soort dingen."

Terugkijkend is DJ ook dankbaar voor de rol, aangezien het hem 'carrière duidelijkheid' gaf, wat echt alles veranderde voor zijn toekomstige projecten.

Na de release van de film maakte Johnson een aantal enorme carrièrestappen, die ten goede uitpakten.

Hij ontsloeg zijn hele team na de film

Johnson verscheen vanaf 2001 in films met 'The Mummy Returns'. Tien jaar na zijn reis maakte hij nog steeds vergeetbare films zoals de 'Tandenfee' en eigenlijk kreeg hij slecht advies.

Volgens The Rock vertelden zijn voormalige vertegenwoordigers hem dat hij zich moest conformeren aan het systeem, wat betekende dat hij spiermassa moest verliezen en dat hij elk gesprek over zijn vroegere WWE-leven moest vermijden. Op dat moment had de ster er genoeg van.

“Je weet wat er gebeurt, als je een visie hebt en je wilt dat die op een bepaalde manier wordt uitgevoerd, dan heb je mensen om je heen nodig die daar ook in gaan geloven.

“Er was niet slechts één bepaalde film waar dat gebeurde. Het gebeurde gewoon in een bepaalde periode, en ik had mensen om me heen nodig die dezelfde visie deelden.”

De gewaagde beslissing werkte meteen ten goede, want het jaar daarop veranderde hij zijn imago volledig en kreeg hij een rol in 'Fast Five'. Mensen als 'Hercules', 'G. I. Joe' en 'San Andreas' en zoveel andere hits zouden hem in de schoot geworpen worden en zijn carrière veranderen.

Hij behoort momenteel tot de elite, met 'Black Adam' die binnenkort wordt uitgebracht.

Het vervolg ging rechtstreeks naar dvd met ruwe recensies

Natuurlijk, de film werd niet goed ontvangen, maar wat telt is het feit dat het winstgevend was. Daarom is er een heus vervolg gemaakt van de 'Tandenfee'. Iets waar veel fans zich niet van bewust waren.

De film werd twee jaar na de eerste uitgebracht in 2012. Deze keer ging het in een compleet andere richting, met Larry the Cable Guy in de rol. Succes was niet het geval voor de film, die direct-to-video ging. Bovendien werd het door recensenten verscheurd.

"Zo slecht en slecht, en zonder de minste genade, is het totaal dwaas, maar het is zo dwaas dat het aanstootgevend is. een reeks die vanaf het begin slecht was."

"Als ik van deze film had geweten, zou ik me schamen om hem te huren. Het draait allemaal om de liefde van Red Necks voor kip en een stom plot. Het acteerwerk was eigenlijk niet verschrikkelijk, maar niet goed."

Als DJ aan het vervolg had gewerkt, zou het duidelijk zijn carrière voorgoed hebben vernietigd. Hij sloeg een andere weg in en we kunnen duidelijk zeggen dat het gunstig uitpakte.

Aanbevolen: