Een fanpaar had een slechte ervaring bij het ontmoeten van Dwayne 'The Rock' Johnson

Inhoudsopgave:

Een fanpaar had een slechte ervaring bij het ontmoeten van Dwayne 'The Rock' Johnson
Een fanpaar had een slechte ervaring bij het ontmoeten van Dwayne 'The Rock' Johnson
Anonim

Hij is niet alleen de hardst werkende man van Hollywood, maar Dwayne Johnson wordt ook beschouwd als de aardigste en meest nederige mens bij zijn fans. De man is betrokken bij zoveel goede doelen en hij geeft regelmatig terug. Het is moeilijk om iemand te vinden die iets slechts te zeggen heeft over de Hollywood-ster.

Tijdens zijn jonge jaren was DJ echter een beetje over zijn hoofd gezien alle bekendheid die hij ontving. Dit zou op zijn beurt leiden tot een negatieve ervaring met een paar fans.

In plaats van er een betreurenswaardige ervaring van te maken, maakte DJ er iets positiefs van, en sinds de ontmoeting heeft hij zijn best gedaan om fans anders te behandelen.

Dwayne Johnson is een klasse-act met de fans

In de huidige tijd is DJ een absolute klasse-act bij de fans. De man gaat altijd ver om een glimlach op het gezicht van fans te toveren. Wie kan het vergeten als het verkeer helemaal stilstaat om een foto te maken met een fan… Hij heeft dat een paar keer gedaan, de man weet hoe hij een glimlach op zijn gezicht moet toveren.

In werkelijkheid is dat nog maar het begin. Hij kocht auto's van verschillende familieleden, samen met zijn stuntdubbel. Hij kocht een huis voor zijn moeder en hij stuurt constant video's naar jonge kinderen in nood, waardoor ze een glimlach op hun gezicht krijgen.

Bovendien is hij de trotse oprichter van de Dwayne Johnson Rock Foundation, die in 2006 werd gelanceerd. DJ werkt ook opnieuw samen met Make A Wish, ontmoet zoveel fans met ziektes, op zoek naar motivatie van hun held.

Gezien dit alles, is het misschien moeilijk te geloven dat de dingen ooit anders waren. Tijdens zijn jeugd en toen hij beroemd werd, herinnerde DJ zich een ontmoeting waarin hij enkele fans afsnauwde. Dat moment veranderde alles voor DJ en de manier waarop hij fans benadert.

De ontmoeting vond plaats eind jaren '90

Opgemerkt moet worden dat de ervaring plaatsvond toen The Rock eind jaren '90 jonger was. Op dat moment had hij veel op zijn bordje en werd hij het gezicht van sport en entertainment, terwijl hij tot op zekere hoogte nog onvolwassen was.

De situatie vond plaats in een restaurant en in feite was het DJ zelf die de volledige details van het verhaal onthulde. Het koppel wist het niet, maar ze veranderden de manier waarop Johnson zijn fans voor altijd benaderde.

Volgens Dwayne verzamelde het paar de moed om hem te benaderen en kreeg snel spijt op basis van hoe The Rock op hen reageerde.

"Ze kwamen langs en ze waren zo aardig. Ze zeiden: 'Het spijt me zo. Het spijt ons zo. Mogen we alsjeblieft je handtekening en een foto? Het spijt me.' Natuurlijk zei ik ja, maar hoe ik ja zei was een psychologisch spel, alsof ik aan het schaken was, omdat ik ja zei, maar op een manier waardoor ze zich slecht voelden. Dus ik zei: '… Natuurlijk. Ja, ja, absoluut. Kom op. Ga zitten.' En op dat moment veranderde hun gedrag, veranderde hun energie. Ze gingen van opgewonden en 'sorry' maar echt opgewonden, naar toen voelden ze zich slecht. Ik krijg er nu kippenvel van als ik eraan denk."

Het stel voelde zich meteen verschrikkelijk en stond bijna op en vertrok. Uiteindelijk namen ze een foto terwijl DJ hun menu's signeerde. Toen ze wegliepen, voelde DJ de teleurstelling goed aan. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij een fout had gemaakt. Vanaf dat moment veranderde zijn benadering van de fans.

DJ veranderde zijn aanpak na de negatieve ontmoeting

De les die moet worden geleerd, de moeilijkste ervaringen kunnen leiden tot de grootste groei. DJ leerde dat snel van de ervaring.

"Ik zal het nooit vergeten, want dit moment werd mijn leerzame moment en een geweldige les die ik voor het leven met me mee heb genomen. En ik ben zo dankbaar dat het is gebeurd. En ik bedank dit stel trouwens. Ze hadden waarschijnlijk geen idee dat ze deel uitmaakten van een beslissend moment in mijn leven."

Het belangrijkste keerpunt voor de A-lister was zichzelf in hun schoenen te plaatsen. Toen hij de oefening aan tafel deed, kwam het besef snel op gang.

"We hebben een kleine oefening gedaan aan tafel. Ik zal het nooit vergeten. De oefening was: 'Nou, laat me mezelf in hun positie plaatsen. Laat me mezelf in de positie van een fan plaatsen als ik een kamer.' Dus ik deed deze kleine oefening aan de tafel en ik liep er doorheen. En er doorheen lopen heeft me echt geholpen. … Daarna zei ik tegen mezelf dat ik nooit meer iemand een slecht gevoel zou geven als hij naar me toe kwam."

Een geweldige les en het is veilig om te zeggen dat Dwayne vanaf dat moment zijn wegen heeft veranderd. Hij is de grootste klasse act in de business.

Aanbevolen: