Fans maken zich zorgen dat Paris Hilton's 'domme personage' terug is in nieuwe Netflix-show

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen dat Paris Hilton's 'domme personage' terug is in nieuwe Netflix-show
Fans maken zich zorgen dat Paris Hilton's 'domme personage' terug is in nieuwe Netflix-show
Anonim

Herinner je je 'The Simple Life'-tijdperk Paris Hilton nog? Dat meisje probeerde tosti's met een strijkijzer te maken.

Nu heeft het moderne Parijs een kookshow! Welnu, Netflix noemt het een 'kookshow', met extra aanhalingstekens rond het woord 'koken'. Hmm.

Terwijl nieuwsgierige fans speculeren dat het uiterlijk van Parijs 'nep' is of operatief is veranderd, zijn haar supporters eigenlijk bezig met een ander soort vervalsing: ze denken dat Parijs die oude domme blonde persona weer aantrekt.

Lees verder om zelf te beslissen.

Ze plaagde 'Koken met Parijs'

Paris Hilton en receptenboek
Paris Hilton en receptenboek

De socials van Parijs deze week stonden in het teken van spannend aftellen naar 4 augustus. Dat is wanneer haar nieuwe Netflix-show in première gaat, en ze ziet er echt super goed uit!

'Cooking With Paris' is een duurdere versie van de succesvolle YouTube-show van Parijs, waarin Paris kijkers laat zien hoe ze enkele van haar favoriete ma altijden maakt. Voor de goede orde, het is in haar miljoen dollar keuken, met een met kristallen ingelegde spatel.

Het is ingesteld op grote A-lijst gasten van Kim Kardashian naar Demi Lovato tot RHOBH roy alty Kathy Hilton zelf.

Ondanks al die sterrenkracht, gaat een groot deel van de reacties van fans op de show over hoe Parijs zich gedraagt. Een van de belangrijkste IG-commentaar luidt: "legitieme vraag. Zal Paris haar domme blonde persona spelen?"

De trailer heeft fans bezorgd

Reacties op de officiële trailer zijn vergelijkbaar, en het is gemakkelijk te zien waarom! Regels als "wat is citroenschil" en "oh nee, ik brand de diamanten eraf" herinneren kijkers aan het oude reality-tv-personage van Parijs.

"Bekijk haar 'domme blonde' capriolen een beetje, omdat ze al zei dat ze alleen een personage speelt als ze dat uitbeeldt, " luidt een populaire YouTube-commentaar.

Meer reacties zoals "het lijkt erop dat ze weer het 'domme' personage speelt dat ik niet begrijp" en "ja, ik dacht dat ze zou stoppen met dat domme blonde ding" verdiende ook veel likes.

"Ze zei dat ze het personage dat ze tijdens 'The Simple Life' opzette niet leuk vond en dat het allemaal nep was en dat ze gezien wilde worden als haar echte zelf", betoogde een gebruiker die verder ging met het verwijzen naar de ' Dit is de documentaire van Parijs. "Dit brengt me in de war, ze zei dat ze dat beeld wilde laten vallen."

Oude ik, of marketinggenie?

De meeste fans van Parijs lijken bezorgd maar begripvol.

"Dit ziet er GEWELDIG uit! Zo glamour en leuk! Ik maak me echter een beetje zorgen over de gemengde berichten", luidt een sympathieke opmerking in de trailer van 'Cooking With Paris'. "Ze zei vaak dat ze weg wilde van het 'domme' personage dat ze vroeger speelde…"

Tientallen andere fans herinneren elkaar er snel aan dat, hoewel het ongemakkelijk is, Paris heeft toegegeven die persona voor winst te gebruiken ("zij en haar merk kunnen niet scheiden") en ze weet waarschijnlijk wat ze is doen.

Wat het ook is, het maakt goede tv! Zoals een fan op IG het uitdrukte: "Dit ziet eruit als chaotisch geweldig."

Aanbevolen: