Hoeveel verdient Flo van Progressive voor haar commercials?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Flo van Progressive voor haar commercials?
Hoeveel verdient Flo van Progressive voor haar commercials?
Anonim

Niet zo lang geleden waren acteurs die in tv-commercials verschenen niet zo interessant voor het publiek. Maar dat veranderde met commercials voor schuurtjes en autoverzekeringen.

In feite heeft de autoverzekering tv-kijkers enkele van de meest onwaarschijnlijke beroemdheden gebracht. Eerst was er Jake van State Farm, hoewel de originele Jake inmiddels is vervangen. Maar zelfs voordat Jake kwam Flo van Progressive.

Rond 2008 begon Flo te verschijnen in progressieve commercials en tv-kijkers waren geïntrigeerd. Flo was grappig, eigenzinnig en al snel herkende iedereen haar als het gezicht van het verzekeringsmerk.

Maar wie is Flo van Progressive, en de belangrijkste vraag: hoeveel geld verdient ze?

Wie is Flo van Progressive?

Zeker, ze is heel herkenbaar op tv als Flo, met haar rode lippenstift en kenmerkende Progressive-outfit. Maar als ze niet Flo is, wie is dan de vrouw uit de reclamespotjes voor autoverzekeringen?

Het blijkt actrice Stephanie Courtney te zijn. Ondanks een lange geschiedenis als frontman voor Progressive, heeft Courtney ook een zeer lang acteer-cv. Het punt is, ze ziet er een beetje anders uit als ze niet in haar Flo-outfit is. Of een van Flo's alter ego's… Hoewel ze blijkbaar in haar vrije tijd met "Jamie" van Progressive omgaat.

In het echte leven heeft Stephanie echter tal van andere optredens gehad, van haar rol in 'The Goldbergs' tot optredens in shows als '2 Broke Girls', 'Fred: The Show' en zelfs 'House'. '

In feite is ze waarschijnlijk een beetje gefrustreerd door alle aandacht die ze soms als Flo krijgt. Natuurlijk klaagt ze waarschijnlijk niet over het loon.

Hoeveel verdient Flo per jaar?

De grote vraag die fans willen beantwoorden, is hoeveel geld Flo verdient. Nu fans weten dat Stephanie Courtney geen echte verzekeringsagent is bij Progressive, welk bedrijf beta alt de actrice dan voor haar moeite?

Er zijn geen harde gegevens over hoeveel Progressive uitbeta alt voor hun woordvoerder. Maar over het algemeen verdient Stephanie Courtney naar verluidt ongeveer $ 2 miljoen per jaar. Dat komt natuurlijk door een combinatie van acteeroptredens, hoewel ze niet allemaal zo spraakmakend zijn als de baan bij Progressive.

Wat is Flo's netto waarde?

Nu ze een beroemde actrice is, wat is Flo's - nou ja, Stephanie Courtney's - nettowaarde? Bronnen schatten haar tegenwoordig op ongeveer $ 6 miljoen. Dat betekent dat ze waarschijnlijk niet veel geld heeft verdiend sinds ze in 2008 bij Progressive kwam.

Per slot van rekening zou $ 2 miljoen per jaar snel oplopen. Het is waarschijnlijk dat Stephanie in de loop van de tijd een steeds hogere prijs heeft gekregen voor al haar acteeroptredens. Wie weet of ze op een gegeven moment uit het netwerk van Progressive zal prijzen - en mogelijk zal worden vervangen, net als de voormalige verzekeringsgoeroe van State Farm. Trouwens, veel beroemdheden begonnen met acteren in commercials. Courtney kan overal heen.

Maar er is nog steeds Jamie, toch?

Aanbevolen: