Miley Cyrus-fans denken dat er binnenkort een samenwerking met Eurovisiewinnaar Måneskin komt

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus-fans denken dat er binnenkort een samenwerking met Eurovisiewinnaar Måneskin komt
Miley Cyrus-fans denken dat er binnenkort een samenwerking met Eurovisiewinnaar Måneskin komt
Anonim

De fandoms van Miley Cyrus en de Italiaanse band Måneskin kunnen binnenkort botsen als sommigen denken dat er een samenwerking in de maak is.

Sommige fans van Cyrus begonnen een optreden tussen de Wrecking Ball-zanger en de glamrock-, Eurovisiewinnende band als een reële mogelijkheid te beschouwen. Het begon allemaal toen de band Cyrus toevoegde aan de artiesten waarmee ze in de toekomst graag zouden willen samenwerken.

Miley Cyrus is geïnteresseerd in de Italiaanse songfestivalband Måneskin en fans kunnen het niet aan

Miley Cyrus volgt Maneskin op Instagram
Miley Cyrus volgt Maneskin op Instagram

Fans van Måneskin is het niet ontgaan dat Cyrus de Italiaanse band begon te volgen op Instagram.

Velen lijken te denken dat de zanger van Midnight Sky gehoord moet hebben van de wens van de groep om samen te werken.

"Ik schudggg," merkte een fan op.

“Haar smaak,” merkte een ander op.

Afkomstig uit Rome en tussen 18 en 21 jaar oud, bestaat Måneskin uit zanger Damiano David, bassist Victoria De Angelis, leadgitarist Thomas Raggi en drummer Ethan Torchio. De naam van de groep is een knipoog naar De Angelis' Deense afkomst en verta alt naar "maanlicht".

De band nam in 2017 deel aan talentenjacht X Factor, waar ze op de tweede plaats eindigden. Hun populariteit schoot omhoog nadat ze op 23 mei het Eurovisie Songfestival wonnen met hun nummer Zitti e Buoni. Ze staan momenteel hoger dan ooit bij de meest gestreamde artiesten op Spotify en bezetten de 464e positie.

Måneskin-zanger Damiano David is vergeleken met… prinses Diana?

Tijdens de Eurovisiefinale haalde David de krantenkoppen omdat hij werd beschuldigd van het snuiven van cocaïne voor camera's. Hij werd later vrijgesproken nadat hij een vrijwillige drugstest had gedaan. Na wat hij omschreef als een 'persoonlijke aanval', stond de zanger in het middelpunt van een andere, leukere discussie op sociale media.

"ik zag net iemand Sexy Italiaanse Eurovisie Man "emo prinses diana" noemen en ik wil sterven, want ze hebben gelijk", schreef een Twitter-gebruiker in een sindsdien verwijderde tweet die voor het eerst werd gepubliceerd op 27 mei.

Het account dat voor het eerst op de gelijkenis tussen Damiano en Diana wees, heeft zich sindsdien verontschuldigd voor de vergelijking.

ik heb de tweet van damiano/diana verwijderd omdat ik echt niet verwachtte dat het enige tractie zou krijgen, en ik weet niet wat hij van de vergelijking zou vinden. Ik zou zijn gevoelens nooit van streek willen maken of kwetsen (hoewel het positief bedoeld was!!)” schreven ze in een vervolgtweet op 28 mei.

De originele tweet was 10.5k keer favoriet.

Aanbevolen: