Hoeveel werd de cast van de A-lijst betaald voor de onoverwinnelijke tv-serie?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd de cast van de A-lijst betaald voor de onoverwinnelijke tv-serie?
Hoeveel werd de cast van de A-lijst betaald voor de onoverwinnelijke tv-serie?
Anonim

Vaak aangezien voor een andere doorsnee superheldenshow, is Invincible juist het tegenovergestelde. De geanimeerde tv geeft een realistische draai aan superkrachtige mensen en laat kijkers zien dat ze niet altijd superhelden zijn.

De tv-serie laat zien hoe niet iedereen met superkrachten de planeet zou willen redden. Sommigen blijken superschurken te zijn en zouden het willen vernietigen. Zelfs wanneer de personages worden gespeeld door A-lijst beroemdheden en bekroonde acteurs en actrices.

Maar alleen omdat de cast van Invincible vol zit met A-List-beroemdheden, betekent dit niet dat de show het hoogste budget of zelfs de beste animatie heeft. Het gemiddelde budget voor een aflevering van Invincible is 10 miljoen dollar, volgens The Observer, wat hoog is voor een Amazon Prime-show, maar vrij laag voor een tv-show met superhelden.

De salarissen van de A-lijst cast van Invincible zijn niet bekendgemaakt. Desalniettemin verdient volgens Real Onomics de top 10 procent van de stemacteurs meer dan $ 90.000 per jaar. Dus, wie is de A-lijst op Invincible, wat zijn hun werkelijke vermogens en hoeveel geld hebben ze gekregen om te stemmen?

6 Hoeveel kreeg J. K. Simmons betaald om Omni-Man en Nolan Grayson te spelen?

De Amerikaanse acteur en Academy Award-winnaar speelt de buitenaardse en extreem krachtige superheld die superschurk is geworden, Omni Man. Hij is erg beroemd omdat hij de angstaanjagende maestro, Terence Fletcher uit Whiplash, speelde en Peter Parker's baas was in Spider-Man (2002).

Dit is niet zijn eerste optreden als superheld of stemacteur. Simmons spreekt sinds 1996 de gele M&M uit in commercials. Hij heeft ook tientallen voice-acting rollen gespeeld. Als het gaat om deelname aan superheldenshows en films, heeft hij in veel Marvel-projecten gezeten en de rol van J. Jonah Jameson in Spider-Man gespeeld en was er dol op. Simmons speelde ook commissaris Gordon in de Justice League van DC.

In Invincible was de geweldige acteur in alle acht afleveringen van seizoen één. Hoewel er geen informatie is over hoeveel hij verdiende aan deze show of enig ander voice-acting project, is het openbare informatie dat hij een netto waarde heeft van $20 miljoen.

5 Hoeveel heeft Steven Yeun het spelen van onoverwinnelijk en Mark Grayson gemaakt?

Deze Zuid-Koreaans-Amerikaanse acteur is de eerste Aziatisch-Amerikaan die is genomineerd voor een Academy Award voor beste acteur, en dat was voor de film Minari. Steven Yeun speelt de hoofdpersoon, Invincible en ook Mark Grayson, die half Viltrumite en half mens is. Yeun staat bekend om de film Okja en de zeer geliefde tv-show The Walking Dead.

Als het gaat om deelname aan bovennatuurlijke en superheldenshows en films, is hij geen onbekende. Als stemacteur was hij te zien in shows als Legend of Korra en Voltron: Legendary Defender. Hij sprak zelfs een paar personages uit videogames in.

Het is onduidelijk hoeveel hij werd betaald voor Invincible, en hij heeft ze alle acht gedaan. Op basis van het feit dat hij een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft, moeten fans wat gissen.

4 Hoeveel kreeg Mahershala Ali betaald voor het uiten van Titan?

Mahershala Ali is een tweevoudig Academy Award-winnaar en een geweldige acteur en rapper. Hij is erg beroemd om de films Moonlight en Green Book. Ali speelt de egocentrische superschurk die zo snel als de wind waait van kant wisselt, Titan.

Dit is niet de eerste keer dat Ali de schurk is, en zeker niet in een superheldenshow. Hij speelde Burchell Clemens, ook bekend als Cottonmouth, in de tv-show van Marvel, Luke Cage. Als het op stemacteren aankomt, is hij in Spider-Man: Into the Spider-Verse geweest en speelde hij het personage Prowler.

De acteur verschijnt in twee afleveringen van Invincible. Net als Simmons en Yuen is zijn betaalde salaris niet onthuld. Het is echter bekend hoeveel hij op zijn naam heeft staan, namelijk $12 miljoen.

3 Hoeveel heeft Mark Hamill verdiend voor Invincible?

Sommigen kennen de Amerikaanse acteur en schrijver als Mark Hamill, terwijl anderen hem kennen als Luke Skywalker. In Invincible speelt hij het personage van de superheld kostuumontwerper, Art Rosenbaum. Terwijl hij in Invincible een gewone man is, heeft Hamill ervaring met krachtig zijn, aangezien hij het iconische en tijdloze personage van de superheld (of krachtige Jedi), Luke Skywalker, heeft gespeeld.

Als stemacteur heeft Hamill behoorlijk naam gemaakt. Hij heeft geploeterd met DC en speelde de Joker in veel Batman-animatiefilms en videogames. Hamill maakte deel uit van de Marvel TV-show, Avengers Assemble.

Hoewel hij in slechts vier afleveringen van de show is geweest, is Hamill een van de beroemdheden op de A-lijst die de Invincible heeft gehaald. Vanaf nu heeft hij een nettowaarde van $ 18 miljoen op zijn naam staan.

2 Hoeveel verdiende Seth Rogen met het uiten van Allen The Alien?

De Canadese komiek, acteur en producer is vijfmaal genomineerd voor een Primetime Emmy Awards. Op Invincible speelt hij een van de leukste personages: Allen the Alien. Seth Rogen staat bekend om zijn komische rollen in beroemde films zoals The Green Hornet, The Interview en Pineapple Express. Rogen is ook de schrijver van de super beroemde film Superbad.

Dankzij zijn unieke stem heeft Rogen veel stemacteursrollen gespeeld. Hij is in Monsters vs. aliens, Big Mouth en Kung Fu Panda geweest. De omvang van zijn betrokkenheid bij superhelden-tv-shows of -films was als producer voor The Boys, waarvoor hij een van zijn Emmy-nominaties kreeg.

Rogen verscheen in drie afleveringen en voegde een grappige draai toe aan Allen de alien. Hoeveel hij voor die afleveringen heeft verdiend, is onduidelijk, maar zijn totale vermogen is $ 80 miljoen.

1 Hoeveel geld kreeg Sandra Oh betaald aan de stem van Debbie Grayson?

De geweldige Canadees-Amerikaanse actrice is 13 keer genomineerd voor Primetime Emmy Awards. Sandra Oh speelt Debbie Grayson, de menselijke echtgenote van Nolan Grayson (Omni Man). Oh is alom bekend vanwege het spelen van Dr. Cristina Yang in Grey's Anatomy en voor het tv-programma Killing Eve.

Haar stemacteursrollen zijn beperkt, ze speelde bijvoorbeeld in Raya and the Last Dragon en heeft maar een paar andere credits voor stemacteren. Als het gaat om superhelden-tv-shows of -films, deed Oh niet mee, tenzij de film, Defendor, als een echte superheldenfilm wordt beschouwd.

Oh was een vaste waarde in de Invincible en is in alle acht afleveringen van het eerste seizoen geweest. Het is openbare informatie dat ze ongeveer $ 8 tot $ 9 miljoen per seizoen heeft verdiend voor Grey's Anatomy en dat haar totale vermogen $ 25 miljoen is.

Een wilde gok nemen op basis van de bekendheid en het totale vermogen van elke acteur, hier is een gespeculeerde rang van de best betaalde tot de laagst betaalde A-lijst acteurs voor Invincible:

  1. Sandra Oh
  2. J. K. Simmons
  3. Steven Yuen
  4. Seth Rogen
  5. Mark Hamill
  6. Mahershala Ali

En de tijd zal het leren.

Aanbevolen: