Zou Owen Wilson dit Marvel-personage kunnen spelen in de Loki-serie van Disney Plus?

Inhoudsopgave:

Zou Owen Wilson dit Marvel-personage kunnen spelen in de Loki-serie van Disney Plus?
Zou Owen Wilson dit Marvel-personage kunnen spelen in de Loki-serie van Disney Plus?
Anonim

Volgens ComicBook.com heeft Owen Wilson zich aangemeld om te verschijnen in de Disney+ Loki-serie. Details over welk personage hij speelt, zijn echter niet bekendgemaakt.

Op dit moment is Kang the Conqueror een populaire gok waarvoor Marvel-personage Wilson zou kunnen spelen. Dit is vooral interessant omdat Kang de volgende grote schurk van de MCU kan worden na de gebeurtenissen in Loki.

Fans staan misschien sceptisch tegenover het feit dat Marvel een personage selecteert met zo'n nauwe banden met de Fantastic Four voor hun volgende grote fout, maar nu Disney Fox bezit, is Nathaniel Richards in de running.

Waarom Owen Wilson niet geschikt is voor Kang The Conqueror

Kang de Veroveraar
Kang de Veroveraar

Het enige probleem met het casten van Wilson als Kang is dat hij niet veel serieuze films heeft gemaakt. Hoewel Wilsons acteerrepertoire vrij uitgebreid is, is het aantal dramafilms waarin hij heeft gespeeld beperkt. Wat nog belangrijker is, Wilsons gebrek aan dramatische rollen maakt het moeilijk om hem voor te stellen als de live-action versie van Kang.

Aangezien de strips Kang hebben afgeschilderd als een megalomane schurk met lef, zou Wilson diezelfde kenmerken moeten belichamen. Niemand zegt dat hij het niet kan, maar het idee is nogal onpraktisch wanneer Wilson altijd een gevoel van luchtigheid brengt in elke scène waarin hij zich bevindt.

Laten we in gedachten houden dat Owen Wilson een heel ander personage zou kunnen spelen. Het eerste rapport van CB gaf aan dat Disney de kant van Wilson nauwlettend in de gaten houdt, wat betekent dat hij misschien toch geen Kang speelt.

Heeft Balder een toekomst in de MCU?

Een andere, meer geloofwaardige kandidaat is Balder The Brave. Thor's halfbroer verscheen bijna in de eerste Thor-film, maar werd aan het einde gesloopt. Concept art van Charlie Wen bevestigt ook dat Balder in de maak was, zoals gerapporteerd door ComicBook.

Voor sommigen lijkt Balder misschien niet de meest geschikte voor Wilson, maar hij is idealiter het soort personage dat we in Loki zouden verwachten.

Aangezien hoe de Disney+-serie zich afspeelt na de gebeurtenissen van The Avengers, zal Loki hoogstwaarschijnlijk nieuwe bondgenoten om hulp vragen. Hij kan met niemand in Asgard contact opnemen vanwege de premie, dus iemand buiten zijn traditionele vriendenkring is nodig, en daar komt Balder om de hoek kijken.

Moet Owen Wilson in plaats daarvan Thors halfbroer Balder uitbeelden?

Balder in Thor concept art
Balder in Thor concept art

Door uit de MCU te worden weggelaten, is Balder ideaal voor dit deel, vooral wanneer de God of Mischief onorthodoxe bondgenoten nodig heeft. Loki zal op een gegeven moment communiceren met de TVA (Time Variance Authority) en het is veilig om te zeggen dat ze niet aan zijn kant zullen staan.

Nu ik erover nadenk, Loki die de Tesseract van de beoogde plaats in de tijdlijn neemt, zou de reden kunnen zijn waarom TVA verschijnt. In Avengers: Endgame wees The Ancient One erop dat het verstoren van de tijdsstroom ernstige gevolgen kan hebben, en Loki die onderduikt met de Tesseract voldoet aan die eis.

Wilson klinkt in ieder geval als een perfecte kandidaat om een afvallige Asgardian te portretteren die Loki helpt om gevangenneming te ontwijken. De oorsprong van Balder zou enigszins moeten worden herschreven, maar het is niet alsof dat niet eerder is gebeurd. Hela is een goed voorbeeld. Haar oorsprongsverhaal in Thor: Ragnarok werd herschreven zodat ze de dochter van Odin zou zijn in plaats van die van Loki.

Omdat Hela van Cate Blanchett al een precedent heeft geschapen voor het aanpassen van Asgardiaanse personages, kan Marvel het oorspronkelijke verhaal van Balder herschrijven zodat Wilson hem kan spelen in de Disney+-serie. Dat hangt natuurlijk allemaal af van wat de schrijvers van plan zijn.

Aanbevolen: