‘Judge Judy’ stopt na 25 seizoenen

Inhoudsopgave:

‘Judge Judy’ stopt na 25 seizoenen
‘Judge Judy’ stopt na 25 seizoenen
Anonim

Na 25 seizoenen van Judge Judy neemt presentatrice Judy Sheindlin afscheid van Amerika's favoriete rechtbankshow.

The Hollywood Reporter bevestigt dat Sheindlin de aankondiging deed tijdens haar interview op The Ellen DeGeneres Show van vandaag, waar ze DeGeneres vertelde dat Judge Judy seizoen 2o2o-21 het laatste zou zijn.

Ze hangt haar schoenen nog niet op, maar de rechter begint aan een nieuwe serie.

Judge Judy's zilveren jubileum

"Ik heb een 25-jarig huwelijk gehad met CBS [Television Distribution, die de show distribueert], en het is succesvol geweest," zei ze. “Volgend jaar is ons 25e seizoen, zilveren jubileum, en CBS voelde, denk ik, dat ze de herhalingen van mijn programma optimaal wilden benutten.”

Ze vertelde de Hollywood Reporter; “Omdat ze nu 25 jaar herhalingen hebben. Dus wat ze besloten te doen was om een paar jaar herhalingen te verkopen. Maar ik ben niet moe, dus Judy Justice komt een jaar later uit.”

Related: 15 verontrustende geheimen die je favoriete realityshows blootleggen

Sheindlin's netto waarde

Ze is de best betaalde persoonlijkheid op tv, meldt The Hollywood Reporter en verdient ongeveer $ 47 miljoen per jaar.

Nogmaals, Judge Judy heeft gemiddeld zo'n 9 miljoen kijkers per dag, dus ze heeft het verdiend! Haar show is een van de best beoordeelde gesyndiceerde programma's!

Je zult meer van haar zien

Sheindlin noemde een andere show in de maak, meldt Rolling Stone. Het heet Judy Justice, maar de voormalige rechter gaf geen verdere details.

“Judge Judy, volgend jaar kun je het zien - een heel jaar, allemaal nieuwe shows. … De volgende paar jaar zou je alle herhalingen moeten kunnen zien die CBS heeft verkocht aan de stations die momenteel Judge Judy uitzenden, en Judy Justice zal ergens anders heen gaan. Is dat niet leuk?”

Aanbevolen: