Wie is de kleindochter van Judge Judy, Sara Rose?

Inhoudsopgave:

Wie is de kleindochter van Judge Judy, Sara Rose?
Wie is de kleindochter van Judge Judy, Sara Rose?
Anonim

Judge Judy is al meer dan 20 jaar een televisie-instelling. De hardgekookte, no-nonsense inwoner van Brooklyn zat achter de bank en vaardigde de wet uit, terwijl hij de kijkers urenlang heerlijk, op de realiteit gebaseerd, rechtszaalentertainment bood. Judy Sheindlin gaat brengen haar merk van gerechtigheid voor een nieuwe serie, IMDB TV's Judy Justice.

Vergezel haar op deze nieuwe tv-reis zal niemand minder zijn dan haar kleindochter, Sara Rose Rose zal samen met Sheindlin debuteren op Judy Justice, en kijkers zullen zien wie Sara Rose is en of de appel (grand apple) ver van de boom is gevallen.

7 Ze zal dienen als wetsklerk op 'Judy Justice'

Rose zal centraal staan op Judy Justice. Zittend aan de rechterkant van haar grootmoeder, zal Rose dienen als griffier bij de reality-rechtbankshow. In een notendop, Sara zal dienen als Judy's rechterhand. Een eer op zich, deze positie wordt over het algemeen toegekend aan pas afgestudeerden die binnen hun klas hebben uitgeblonken. De positie wordt als zeer prestigieus beschouwd, en het vervullen van deze positie naast een van Amerika's beroemdste tv-rechters maakt de eer schijnbaar des te zoeter.

6 Wet zit in haar bloed

Familienalatenschappen zijn vaak een bron van trots en kunnen tot op zekere hoogte dienen als een manier om een band met familieleden te krijgen. Geboren in een familie van advocaten, was Sara Rose misschien bijna voorbestemd om het veld van justitie te betreden. Een vrouwelijke familieadvocaat van de derde generatie binnen de familie, Rose's afkomst is diep verankerd in de wet. Bovendien zijn veel van haar broers en zussen en een van haar ouders ook advocaat. Het volstaat te zeggen dat u zich op zijn zachtst gezegd niet onwettig zou willen gedragen in dat specifieke huishouden.

5 Ze heeft een BA in communicatie en een graad in bedrijfsrecht

Sara dient niet alleen als de rechterhand van haar grootmoeder, maar ze betreedt ook het podium met de opleiding en juridische karbonades om voor zaken te zorgen. Rose behaalde in 2019 een Bachelor of Arts in communicatie en een graad in bedrijfsrecht aan de University of Southern California en heeft de knowhow om haar legendarische grootmoeder in de rechtszaal te ondersteunen, wat inderdaad geen geringe prestatie is.

4 Ze is een van de dertien kleinkinderen

Lid zijn van een groot gezin is één ding; echter, een van de dertien kleinkinderen zijn (van wie velen geïnteresseerd zijn om het gebied van de wet te betreden) is een heel andere bal van was. Rose is maar een van de vele gezichten die kunnen bellen Rechter Judy Sheidlin hun grootmoeder. Hoe overweldigend het zijn van de griffier van Judge Judy zeker ook is, afkomstig uit zo'n groot gezin heeft waarschijnlijk veel gedaan om Rose's ontberingen (indien aanwezig) te onderdrukken in termen van waar ze mee te maken kan krijgen Judy Justitie.

3 Ze werkte als stagiaire in het Putnam County District Attorney's Office in New York

Van de gangen van een prestigieuze universiteit naar de gangen van het kantoor van de officier van justitie gaan is een hele stap; een stap Sara Rose zette na haar afstuderen aan de University of Southern California in 2019. Rose liep stage bij het Putnam County District Attorney's Office in New York, terwijl ze haar studie rechten bleef volgen school.

2 Rose heeft in het verleden met haar grootmoeder gewerkt

Sara is geen onbekende in het werken voor haar beroemde grootmoeder, aangezien ze een productieassistent was bij de andere show van Judge Judy en Sheidlin, Hot Bench. Sara Rose heeft ook haar tenen in het water van Hollywood achter de schermen gedompeld, terwijl ze aan The Late Show werkte met Stephen Cobert, waar ze een kort moment als stagiaire diende. Verder heeft Rose ook gewerkt als social media coördinator voor Her Honor Mentoring. Met haar eerdere ervaring in de televisiewereld, brengt Rose een respectabel cv naar de rechtszaal.

1 Rose kan enkele persoonlijkheidskenmerken delen met haar grootmoeder

Het is niet zo moeilijk te geloven dat een persoon die opgroeit in het huishouden van de nakomelingen van Judge Judy uiteindelijk enkele van haar nogal eigenzinnige eigenschappen kan erven. In de trailer voor haar aankomende show, Judy Justice, sprak Judge Judy over haar kleindochter en ingezetene advocaat. Volgens de trailer, die te vinden is op de YouTube-pagina van IMDBtv, zei Sheindlin: "Ik ben de afgelopen 25 jaar een beetje alleen geweest, nu heb ik een nieuw team. Mijn advocaat is toevallig mijn kleindochter,' vervolgde ze, 'Sara is net zo bedraad als ik; ze is een beetje snarky… daar hou ik van.” Judy heeft ook commentaar geleverd op de overeenkomsten die zij en haar kleindochter delen met dit citaat van Yahoo: “Ik ken Sarah, onze wetsklerk, al vanaf haar geboorte. Ze zal een vrouwelijke advocaat van de derde generatie in onze familie zijn. Ze is slim, brutaal en eigenwijs. Wie weet waar ze die eigenschappen vandaan ha alt?"

Aanbevolen: