Better Call Saul' zou de nasleep van 'Breaking Bad' kunnen verkennen

Inhoudsopgave:

Better Call Saul' zou de nasleep van 'Breaking Bad' kunnen verkennen
Better Call Saul' zou de nasleep van 'Breaking Bad' kunnen verkennen
Anonim

Breaking Bad-fans hoopten dat Better Call Saul de nasleep van W alter White's verwoestende spree zou verkennen, maar de glimpen die in de seizoenpremières werden getoond, waren op zijn best kort. El Camino: A Breaking Bad Movie toonde het publiek een gerenoveerde versie van het advocatenkantoor van Saul Goodman na de gebeurtenissen van seizoen 5, hoewel de vette advocaat zelf niet verscheen.

Het goede nieuws is dat Better Call Saul seizoen 5 het publiek een meer diepgaande kijk zou kunnen geven op het post- Breaking Bad-tijdperk, vooral omdat Bob Odenkirk op de mogelijkheid zinspeelde tijdens een vraag-en-antwoordsessie met Jimmy Kimmel.

Op Jimmy Kimmy Live! Odenkirk speelde een gastrol om te praten over het huidige seizoen van Better Call Saul en zijn recente acteerprijzen. Hij zei dat Dean Norris en Steven Michael Quezada hun rollen als Hank Schrader en Steve "Gomey" Gomez in seizoen 5 zouden hernemen, wat nogal wat reacties van het publiek opleverde. Maar ze stonden allemaal op toen de Better Call Saul-ster suggereerde dat er een Breaking Bad-tie-in zou komen.

Hoe zou een post-Breaking Bad World eruit zien?

Odenkirk vertelde Kimmel dat hij "denkt dat Better Call Saul het verhaal zal vertellen van wat er gebeurt na Breaking Bad." De acteur/komiek heeft het niet officieel bevestigd, maar er is reden om aan te nemen dat hij gelijk heeft. En er zou nogal wat kunnen worden onderzocht in een flash-forward-aflevering.

Ten eerste zijn de zakelijke ondernemingen van Saul als Gene Takovic onbekend. De slonzige advocaat heeft zijn vroegere connecties gebruikt om allerlei achterbakse deals te sluiten, en hij zal waarschijnlijk op zoek gaan naar meer investeringsmogelijkheden. Saul heeft momenteel de leiding over een Cinnabon-winkel, hoewel iedereen denkt dat dat niet genoeg voor hem zal zijn.

Ten tweede is er ook de kwestie van wat Jesse (Aaron Paul) deed na zijn laatste interacties met Saul. Ze lieten de zaken niet op de beste manier achter, en Jesse was niet het vergevingsgezinde type in de laatste paar afleveringen van Breaking Bad. Hij veranderde aanzienlijk in El Camino, maar dat betekent niet dat hij voorbij zijn grieven met Saul is gegaan.

Zal Jesse Saul Goodman opzoeken?

Jesse moet ook overwegen om losse eindjes aan elkaar te knopen, want als Breaking Bad ons iets heeft geleerd, is het wel dat personages terugkomen voor wraak wanneer ze nog in leven zijn. Bovendien hebben degenen die in deze classificatie vallen ook vaak belastende informatie.

Saul, in het bijzonder, is bekend met de plannen van zowel Jesse als W alter White. Hij was niet overal van op de hoogte, maar genoeg om Jesse in gevaar te brengen. Saul zal Pinkman niet meteen onder de bus gooien, maar in het scenario van autoriteiten die hem ondervragen, zou hij Eds rol bij het creëren van de Mr. Driscoll alias voor Jesse. Dat zal hen onvermijdelijk naar de nieuwe schuilplaats van Pinkman leiden.

Afgezien van Jesse en Saul, zou een blik op het tijdperk na Breaking Bad Skyler White (Anna Gunn) ook terug kunnen brengen. Ze leek moeite te hebben om voor haar twee kinderen te zorgen in de finale, en er is geen garantie dat W alters spel om Skyler van wangedrag te zuiveren zal werken.

Toch zal het interessant zijn om te horen wat Skyler deed na haar beproeving. Mevrouw Lambert werkt mogelijk samen met de DEA in ruil voor haar vrijheid. Of misschien heeft ze het ruilmiddel gebruikt dat W alter haar heeft nagelaten. Het was niet veel, maar informatie over de begraafplaats van Hank is de moeite waard om te ruilen. Hoe dan ook, haar toekomst is van veel intriges.

Veel andere personages verdienen het ook om cameo's te maken … nou ja, degenen die in leven zijn gebleven tenminste. En praktisch elk van hen kan naast Saul verschijnen in de geruchten flash-forward-aflevering. De vraag is, hoe zal Better Call Saul seizoen 5 reageren op de nasleep van Breaking Bad ?

Aanbevolen: