Deze 'Breaking Bad' Aluinen zullen verschijnen in het laatste seizoen van 'Better Call Saul

Inhoudsopgave:

Deze 'Breaking Bad' Aluinen zullen verschijnen in het laatste seizoen van 'Better Call Saul
Deze 'Breaking Bad' Aluinen zullen verschijnen in het laatste seizoen van 'Better Call Saul
Anonim

Na zes seizoenen komt er een einde aan de populaire AMC-serie Better Call Saul. Het belooft echter op een hoogtepunt te eindigen, vooral omdat er speciale optredens zullen zijn van twee prominente castleden van Breaking Bad. Media bevestigden dat Bryan Cranston en Aaron Paul in het laatste seizoen zouden verschijnen. Hoewel er momenteel geen woord is over wanneer en hoe lang ze in de show zullen zijn, zullen ze hun Breaking Bad-rollen van W alter White en Jesse Pinkman opnieuw opnemen.

Better Call Saul ging in première minder dan twee jaar na de finale van de Breaking Bad-serie. Acteur Bob Odenkirk herneemt zijn rol van Saul Goodman en bevat ook represailles van Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) en Giancarlo Esposito (Gus Fring). Banks en Esposito keren terug voor het laatste seizoen als hoofdrolspelers.

De show heeft lovende kritieken gekregen sinds de première in 2015. Hij staat ook op verschillende lijsten die de beste televisieprogramma's van de 21e eeuw of aller tijden beschrijven. Hoewel het is genomineerd en verschillende prijzen heeft gewonnen, ontving Better Call Saul, in tegenstelling tot Breaking Bad, nul Golden Globe-nominaties.

De show was in ontwikkeling tijdens de vroege seizoenen van 'Breaking Bad'

Hoewel de makers van de show aanvankelijk niet zeker wisten hoe ze de spin-off-serie moesten aanpakken, realiseerden ze zich dat het personage Saul Goodman de perfecte match zou zijn. Ze dachten er aanvankelijk aan om de show maar een half uur te laten duren, maar dat idee werd later geschrapt. Toen ze zich realiseerden dat het personage van Odenkirk misschien niet genoeg is om de show over de rand te brengen, dachten ze erover om de personages van Ehrmantraut en Esposito aan de mix toe te voegen. Na maanden van debatteren en deals sluiten, werd de show eindelijk bevestigd en was Better Call Saul geboren.

De schrijvers zorgden ervoor dat ze slim waren in het toevoegen van elementen van Breaking Bad aan de show. Ze bevatten zelfs verschillende flash-forwards met Saul Goodman na de gebeurtenissen in de hoofdreeks. Vanwege de gebeurtenissen rond de dood van W alter White en de ontsnapping van Jesse Pinkman, zou het niet verwonderlijk zijn als ze in een flashback te zien zouden zijn, of als Pinkman in een aparte scène in het heden te zien zou zijn.

Odenkirk kon zijn opwinding niet bedwingen na het nieuws over de terugkeer van Cranston en Paul

Zodra de Better Call Saul Twitter het nieuws over de terugkeer van Breaking Bad aluin naar buiten bracht, deelde Odenkirk het nieuws onmiddellijk en tweette: "Kaboom! Let's rhis." Vervolgens stuurde hij nog een tweet waarin hij zei: "Ik was zo opgewonden dat ik een woord verkeerd heb gespeld… kijk of je erachter kunt komen welke. Liefs, Bob." De acteur heeft een hechte vriendschap onderhouden met zijn oude co-sterren en heeft ook buiten de show comedyvideo's met hen gemaakt.

De opnames voor het laatste seizoen van Better Call Saul werden in februari afgerond.2022. Het werd verschillende keren uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie en Odenkirk's gezondheidsangst in 2021. De eerste helft van de show gaat in première op 18 april, terwijl de laatste helft op 11 juli in première gaat. De laatste aflevering wordt uitgezonden op AMC op 15 aug.

Aanbevolen: