Chrissy Teigen plaagt haar aanstaande show: 'Chrissy's Court

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen plaagt haar aanstaande show: 'Chrissy's Court
Chrissy Teigen plaagt haar aanstaande show: 'Chrissy's Court
Anonim

Chrissy Teigen is misschien wel de volgende Judy Justice.

Met Judge Judy die na 25 seizoenen eindigt, E! Nieuws meldt dat een nieuwe show met in de hoofdrol onze favoriete eigenwijze Tweeter de leegte zeker zal opvullen.

Chrissy's Court, de nieuwe Quibi-show van Teigen, neemt het op tegen "echte mensen, echte zaken en echte, juridisch bindende beslissingen."

Je bent overruled

"Als je dacht dat Chrissy Teigen geen echte rechter in de rechtszaal kon worden, ben je overruled", luidt de officiële beschrijving van de show.

“In elke aflevering van Chrissy's Court regeert Chrissy Teigen oppermachtig als de rechter in een zaak voor kleine vorderingen. Chrissy's moeder werd 'deurwaarder', Pepper Thai, handhaaft de orde in de rechtszaal. In deze rechtszaal zijn de beslissingen van Chrissy definitief en bindend.”

Verrassingen verwachten

Bekijk voor een voorproefje van wat komen gaat de korte clip van de show die Teigen in november op Instagram deelde.

De clip laat zien hoe ze een man genaamd Fred vraagt of hij ooit vreemd heeft gedaan in zijn relatie, en het geeft je een voorproefje dat dit helemaal hilarisch gaat worden.

“Ik kijk naar ruwe delen van Chrissy's Court en het is op de een of andere manier beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen. @quibi wees niet boos op me!! schreef Teigen.

Wanneer kunnen we het zien?

Chrissy's Court komt uit op 6 april, samen met de lancering van Quibi.

Quibi - voor het geval je het je afvroeg - is een nieuw streamingplatform met Quick bites. Grote verhalen” (zoals de slogan aangeeft!)

Aanbevolen: