Chrissy Teigen's vader Ron Teigen Sr. heeft haar gezicht op zijn arm getatoeëerd

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's vader Ron Teigen Sr. heeft haar gezicht op zijn arm getatoeëerd
Chrissy Teigen's vader Ron Teigen Sr. heeft haar gezicht op zijn arm getatoeëerd
Anonim

Chrissy Teigen is tegenwoordig letterlijk overal, en niet voor goede redenen. Ze is misschien wel de meest gemene celeb in de krantenkoppen op dit moment, maar er is een plek waar ze nog steeds wordt vereerd: thuis. Om te beginnen heeft John Legend zijn vrouw gesteund en hij zegt dat ze het tegenwoordig geweldig doet.

Bovendien wordt ze ook voor altijd herdacht in de vorm van een tatoeage. Het betekent misschien niet veel tegenwoordig, aangezien Chrissy overal op sociale media wordt gesleurd, maar ze heeft in ieder geval de steun van haar vader.

Ron Teigen Sr. heeft een tatoeage van het gezicht van dochter Chrissy

Een paar jaar geleden debuteerde Ron Teigen Sr. met een tatoeage van Chrissy's gezicht. Het zoete eerbetoon was ter ere van Chrissy's 33e verjaardag, merkte ze op terwijl ze over haar vader gutste.

Een "legendarische" Hollywood-tatoeëerder heeft het stuk gemaakt en het lijkt erop dat zowel Chrissy als haar vader blij waren met het resultaat. Chrissy schreef zelfs, in reactie op Gwen Stefani's Instagram-commentaar: "Ik ben gestorven." Van vreugde misschien?

Hoe zit het met de andere kinderen van Ron Teigen Sr.?

Voor iedereen die zich afvraagt waarom het Ron Teigen Sr. is, dat komt omdat er naar verluidt ook Ron Teigen Jr. is. Terwijl Ron Sr. Chrissy had met Pepper (Vilailuck) Teigen, heeft hij blijkbaar andere kinderen uit een eerdere relatie.

Sommige fans weten al van Chrissy's oudere zus, Tina, omdat haar dochter Pasha vaak op Chrissy's Instagram verschijnt met Miles en Luna. Maar er is minder bekend over de andere kinderen van Ron Sr., waaronder de potentiële Ron Jr.

Een jongere Ron zijn is echter het enige dat logisch is in termen van naamgevingsconventies! Wat echter niet logisch is, is dat Ron blijkbaar alleen Chrissy op hem heeft getatoeëerd - niet zijn andere kinderen.

Natuurlijk, ze is veel beter zichtbaar in de media, maar zouden niet elk van Rons kinderen evenveel zichtbaarheid op zijn lichaam moeten hebben als hij zijn gezicht op hem aftekent? Verrassend genoeg leken fans er niet om te geven toen Chrissy de tattoo van haar vader op Instagram deelde. In plaats daarvan gutsten ze over hoe lief het was.

Hoewel January Jones een opmerking heeft geschreven over hoe haar vader niet kan zeggen dat ze de favoriet is, ook al is ze … Wat klinkt alsof het kan worden geïnterpreteerd als een beetje schaduw tegen Chrissy, die absoluut geen enig kind.

Maar het is waar, de familie Teigen lijkt behoorlijk hecht, zelfs te midden van de schandalen die Chrissy overal lijken te volgen. Dus de tatoeage is waarschijnlijk nooit een probleem geworden - als dat wel het geval was geweest, zou Teigen er zelf over hebben gesproken.

Aanbevolen: