Love Is Blind: Amber Pike en Matt Barnett doen het "geweldig" en willen nog een bruiloft

Inhoudsopgave:

Love Is Blind: Amber Pike en Matt Barnett doen het "geweldig" en willen nog een bruiloft
Love Is Blind: Amber Pike en Matt Barnett doen het "geweldig" en willen nog een bruiloft
Anonim

Netflix's sociale experiment Love Is Blind probeerde te zien of deelnemers echt ongezien verliefd konden worden, maar ondanks de aanvankelijke aantrekkingskracht tussen Amber Pike en Matt Barnett, dachten veel fans dat het voorbestemd was om uit elkaar te gaan tijdens de altaar.

Ambers financiële problemen en Barnetts bindingsangst weerhielden hen er niet van om tijdens de seizoensfinale in het huwelijksbootje te stappen, en het paar is sindsdien eigenlijk bij elkaar gebleven. Na een jaar huwelijk doet het paar het "geweldig" en hoopt binnenkort weer een bruiloft te hebben.

Amber en Barnett willen trouwen… Opnieuw

The Love is Blind reüniespecial staat gepland voor donderdag 5 maart op Netflix en YouTube, maar de fans van Amber en Barnett hoeven niet te wachten om te horen wat er van het paar is geworden. Ze hebben al aan OprahMag.com onthuld dat ze hopen nog een huwelijksceremonie te houden, meer dan een jaar na die in de Netflix-show.

"Ik wil nog steeds de bruidsdouches en de vrijgezellenfeesten doen - alle traditionele zuidelijke dingen die we hebben overgeslagen en waar we doorheen zijn gehaast", deelde Amber.

Ze hebben hun eerste gevecht al overleefd

Amber en Barnett hebben hun eerste grote ruzie als getrouwd stel al gehad, maar ze hebben het goedgemaakt en Amber denkt dat ze het nu beter doen dan ooit.

“Ik heb hem gezegd dat we onszelf moeten zijn en moeten stoppen met het opleggen van regels aan elkaar”, vertelde ze aan OprahMag. “Ik denk dat we vanaf dat moment veel van de druk hebben weggenomen. Sindsdien doen we het geweldig.”

"Er gaat geen dag voorbij waarop we elkaar niet uitlachen", voegde Barnett eraan toe. "Zelfs op moeilijke dagen maken we nog steeds grappen en komen er snel overheen. Onze relatie is veel leuker dan jullie ooit zouden kunnen zien."

Barnett heeft er nooit echt aan gedacht om het af te zeggen

De Love is Blind-finale deed het lijken alsof Barnett overwoog Amber bij het altaar af te wijzen, maar dat was niet het geval.

"Ik heb mijn moeder naar beneden gestuurd om met hem te praten en ze heeft alles opgehelderd", vertelde Amber aan EW. "Tegen de tijd dat mijn moeder daar aankwam, vertelde ze me dat hij helemaal lachte en gelukkig was. Hij was prima in orde en klaar om te gaan."

"In mijn gedachten had ik zoiets van, wat er ook op mijn pad komt, ik ga dit laten werken omdat ik van deze vrouw hou," voegde Barnett eraan toe.

Aanbevolen: