Hebben Amber en Barnett van 'Love Is Blind' hun financiën geregeld?

Inhoudsopgave:

Hebben Amber en Barnett van 'Love Is Blind' hun financiën geregeld?
Hebben Amber en Barnett van 'Love Is Blind' hun financiën geregeld?
Anonim

Amber Pike en Matt Barnett waren een van de koppels die trouwden tijdens het eerste seizoen van Love is Blind en hun romance was gepassioneerd. Hoewel ze een waanzinnige chemie hadden, hadden ze vóór de bruiloft meerdere problemen. Er was niet alleen een andere deelnemer die verliefd was geworden op Barnett, maar Amber had ook een geheim voor haar verloofde gehouden.

Ze had nogal wat financiële schulden waar ze hem nog niets over had verteld. Het was zeker een verrassing voor Barnett, maar het zorgde wel voor een goede verhaallijn voor wat een dramatische show zou moeten zijn.

Amber's financiële schuld was een probleem voor Barnett, die duidelijk verontrust was door Pike's schuldbedrag en hoe ze met haar betalingen omging.

Deze geldkwesties, en het feit dat Barnett ook de aandacht van iemand anders trok, gaven deze twee dingen om over na te denken voordat ze door het gangpad liepen. Natuurlijk, als een persoon eenmaal getrouwd is, kan de schuld van hun echtgenoot hun schuld worden.

Fans weten allemaal dat Amber en Barnett allebei "ja" zeiden bij het altaar en 3 jaar later nog steeds getrouwd zijn! Maar hebben Amber en Matt hun financiële situatie opgelost? Of hebben Ambers studieleningen hun huwelijk schade berokkend voordat het begon?

Amber en Barnett hadden tegenovergestelde financiële situaties

Al het geld dat Amber schuldig was, kwam als een verrassing voor haar kersverse verloofde. Van zijn kant was Barnett financieel gezond zonder schulden. Hij had een huis gekocht en had een goede baan. Het maakte hem nerveus dat ze überhaupt in het huwelijk zou treden met schulden, laat staan ongeveer $ 20.000 aan studieleningen.

Hij was nog meer verrast door een make-upcreditcard die Amber ook had openstaan. Barnett was toen sprakeloos toen Amber toegaf dat ze haar schuld niet regelmatig had afbetaald. Hij zei dat hij niet nerveus was, maar hij leek nerveus voor alle Love is Blind-kijkers, en ze konden het hem niet kwalijk nemen.

Toch zei hij ja tegen Amber bij het altaar, want wat is $ 20.000 als iemand verliefd is? Na de bruiloft zijn kijkers aangewezen op Instagram om te zien hoe het stel gaat. Zowel Amber als Barnett zijn erg actief op sociale media en houden fans op de hoogte van hun huwelijk en de vele vakanties die ze lijken te nemen.

Het jonge en aantrekkelijke stel is nog steeds samen, dus het lijkt erop dat de geldkwestie geen probleem meer is.

Barnett bewees dat hij er voor de lange termijn in zat

Fans vroegen zich absoluut af wat er met Amber's schuld is gebeurd, aangezien het zo'n grote verhaallijn was op Love is Blind. Hoewel velen de indruk lijken te hebben gekregen dat Barnett Ambers studieleningen heeft afbetaald, is dat niet echt gebeurd.

Amber zorgde helemaal alleen voor haar schuld met wat we alleen maar kunnen vermoeden dat het influencer-deals zijn. Na het doen van advertenties op Instagram nadat ze op Love is Blind was verschenen, verdiende Amber veel meer geld dan vóór de show.

Maar ze had wel wat hulp van Barnett; een Reddit-thread probeert uit te leggen hoe Amber haar schuld van $ 20.000 kon afbetalen.

Blijkbaar heeft Barnett ook zijn huis verkocht om te helpen. Ja, hij verkocht zijn eigen huis om de schuld van zijn vrouw af te betalen. Als dat geen liefde is! Barnett documenteerde hoe hij Amber verraste met een taart toen haar studieleningen volledig waren afbetaald, want wat zouden ze anders doen als beroemdheden op sociale media?

Hier kwamen velen op het idee dat Barnett alle leningen van Amber in zijn eentje afbetaalde. Ze dachten dat de taart zijn manier was om te zeggen dat hij voor haar zorgde en hoewel hij dat op de een of andere manier deed, betaalde Amber het grootste deel zelf.

Amber beweert dat ze niet de enige was met schulden

Omdat ze in een realityshow zit, is er behoorlijk wat redactie en geheimhouding, maar Amber beweert dat ze niet het enige lid was van de relatie met studenten- en creditcardschulden. Nadat de show was uitgezonden, verklaarde Amber dat Barnett ook studieleningen en schulden had van creditcards die hij ook betaalde.

Het verschil was dat Barnett zijn maandelijkse rekeningen regelmatig had betaald en Amber niet.

Ze stopte niet met betalen omdat ze alleen maar onverantwoordelijk was. Amber was open geweest over het emotionele effect dat een abortus op haar had, waarbij ze zich meer op haar geestelijke gezondheid moest concentreren, waardoor er weinig ruimte was voor haar carrière.

Gelukkig omarmde Barnett het verleden en de uitdagingen van zijn vrouw volledig, en de twee gingen samen verder.

Aanbevolen: