Friends Fan Theory - Heeft Ross de voogdij over Ben verloren?

Inhoudsopgave:

Friends Fan Theory - Heeft Ross de voogdij over Ben verloren?
Friends Fan Theory - Heeft Ross de voogdij over Ben verloren?
Anonim

Nu de Friends-reboot in mei terugkeert naar HBO, is er een personage verdwenen na de 12e aflevering van het achtste seizoen van de sitcom, die we graag zouden zien terugkeren - Ross's zoon Ben.

Hij is niet aanwezig geweest voor de resterende 54 afleveringen van de show. Nadat Rachel is bevallen van Emma, is hij nergens te bekennen. Het is alsof hij volledig is verdwenen, bijna als een vergeten herinnering. Wat is er met brutale Ben gebeurd?

Een Reddit-gebruiker genaamd D. F. Lovett theoretiseert dat Ben bestaat, maar Ross verliest de voogdij over hem, wat zijn afwezigheid voor de rest van de show verklaart. Dus wat maakte Ross tot een ongeschikte vader, waardoor hij de voogdij over zijn eerste zoon verloor?

Tijdens de show heeft Ross wat gekke capriolen doorgemaakt

Van een woede-uitbarsting op het werk waardoor hij verlof nam, tot ontelbare keren trouwen. Als je erover nadenkt, dachten Carol (gespeeld door Jane Sibbett) en haar vrouw Susan (gespeeld door Jessica Hecht) Susan misschien dat Ross geen goed rolmodel voor Ben was.

D. F. Lovett maakte een samengestelde lijst met voorbeelden van het gedrag van Ross dat de moeder van Ben had kunnen gebruiken om de volledige voogdij te krijgen:

  1. Ross probeert zijn zelfverdedigingsinstructeur te overtuigen om hem te helpen Phoebe en Rachel aan te vallen om hen te leren hoe ze moeten handelen in gevaarlijke situaties (seizoen zes).
  2. Hij probeert contact te maken met zijn eerste neef (seizoen zeven).
  3. Hij heeft een romantische relatie met Elizabeth, een van zijn studenten aan de New York University (seizoen zes).
  4. Hij wordt extreem boos en krijgt een enorme uitbarsting nadat een collega per ongeluk zijn boterham opeet die in de koelkast stond (seizoen vijf).
  5. Hij heeft kritiek op Phoebe en Joey. Hij maakt Joey belachelijk omdat ze ongeschoold is en Phoebe vanwege haar overtuigingen en levensstijl.
  6. Hij bespot de mannelijke oppas die Rachel heeft ingehuurd voor Emma, die duidelijk homofoob is (seizoen negen).
  7. Hij houdt niet van Bens wens om met een barbiepop te spelen. In plaats daarvan vond hij dat jongens met monstertrucks moesten spelen.

Deze gevallen waarin D. F. Lovett wijst erop dat Carol zou kunnen denken dat Ross een ongeschikte vader was voor Ben.

Cole Sprouse weegt op fantheorie

In een recent videosegment geproduceerd door GQ genaamd "Eigenlijk ik", ging Cole undercover online om zijn gedachten te delen over de verdwijning van zijn personage tegen het einde van de show. Een fan op Twitter vroeg hoe hij zich voelde over zijn karakter "in feite wordt gedood" vrienden, en zijn reactie is, Een fan op Twitter vroeg hoe hij het vond dat zijn personage "in feite werd vermoord" Vrienden, en zijn antwoord was: "Critici zijn het erover eens dat Ross nooit echt de meest aanwezige vader was", zei hij. "En dus het verbaast me niet zoveel."

Cole benadrukte ook dat het personage Ben zijn eerste solorol was, zonder zijn tweelingbroer Dylan Sprouse. "Eerlijk gezegd was ons uiterlijk als hetzelfde personage een beetje afhankelijk van hoeveel schermtijd we hadden", zei hij. "In Friends bijvoorbeeld was mijn rol niet al te aanwezig. Ze hoefden maar één tweeling in te huren, want we waren allebei ongelooflijk duur."

Aanbevolen: