Brandon Routh zegt dat zijn Legends of Tomorrow Exit "Quick and Forced" voelde

Inhoudsopgave:

Brandon Routh zegt dat zijn Legends of Tomorrow Exit "Quick and Forced" voelde
Brandon Routh zegt dat zijn Legends of Tomorrow Exit "Quick and Forced" voelde
Anonim

Brandon Routh behoorde tot de kerngroep van fan-favoriete terugkerende acteurs van Arrowverse die werden aangeworven om Legends of Tomorrow in 2016 te verankeren, maar de schrijvers van de serie namen de creatieve beslissing om zijn verhaallijn dit seizoen af te ronden en Ray Palmer te dwingen van de hitshow.

Brandon en zijn vrouw Courtney Ford, die Nora Darhk op Legends speelde, verlieten officieel de Waverider in de aflevering van deze week. Hoewel de uitvoerende producenten van de serie beloofden dat hun vertrek niet voor altijd tot afscheid zal leiden, voelt Brandon nog steeds dat het vertrek van Ray en Nora 'erg snel en geforceerd' aanvoelde en zegt dat hij afstand van de Arrowverse nodig heeft om hem te helpen verder te gaan.

Brandon en Courtney's Waverider exit was niet hun keuze

Afbeelding
Afbeelding

Sinds het begin van Legends of Tomorrow hebben seriestamgasten de Waverider verlaten toen hun verhalen tot een einde kwamen om ruimte te maken voor nieuwe leden om aan boord van het tijdreizende schip te komen.

Fans waren echter nog steeds verrast toen de uitvoerende producenten van de serie Phil Klemmer, Grianne Godfree en Keto Shimizu vorig jaar aankondigden dat Brandon en Courtney dit seizoen de show zouden verlaten, vooral nadat ze hoorden dat hun vertrek te wijten was aan een creatieve beslissing en niet omdat de acteurs erom vroegen.

“Brandon en Courtney zijn onschatbare leden van de Legends-familie geweest. Ze hebben altijd een niveau passie en samenwerking gebracht aan hun personages en aan de show - zowel op als buiten het scherm - die we diep bewonderen en waarvoor we eeuwig dankbaar zijn , schreven de producenten in een verklaring.

Brandon denkt dat hun vertrek uit de show geforceerd aanvoelde

Afbeelding
Afbeelding

Brandon Routh had fans duidelijk gemaakt dat hij Legends of Tomorrow niet wilde verlaten, en in een recent interview met TV Guide bekritiseerde hij hoe de schrijvers van de serie omgingen met het vertrek van hem en Courtney.

"Aan de ene kant ben ik blij [dat Ray en Nora zijn getrouwd]. Het is een toekomst die ik voor hen zag, dus ik denk niet dat het verkeerd is dat ze getrouwd zijn”, zei hij. “Maar ik denk dat de reis om het te laten gebeuren niet geforceerd had moeten zijn. De exit is ook erg snel en geforceerd, en dus heb ik daar op persoonlijk vlak uitdagingen mee.”

Brandon heeft "afstand" nodig om hem verder te helpen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de uitvoerende producenten van Legends zeggen dat ze "hopen om in toekomstige seizoenen bij hen in te checken", denkt Brandon dat hij en Courtney afstand moeten nemen van de show om de beslissing te accepteren om hun personages af te schrijven en ga verder.

"Ik denk dat de manier waarop Courtney en ik er allebei overheen kunnen komen, gewoon afstand is", vertelde hij aan TVLine. "Alles brengt het steeds weer terug in ons gezichtsveld, met de afleveringen die uitkomen. Tijd weg en doorgaan naar het volgende project zal daarbij helpen, meer dan wat dan ook."

Aanbevolen: