Waarom Brandon Routh worstelde met zijn voorsprong in 'Superman Returns

Inhoudsopgave:

Waarom Brandon Routh worstelde met zijn voorsprong in 'Superman Returns
Waarom Brandon Routh worstelde met zijn voorsprong in 'Superman Returns
Anonim

Er was een tijd dat het leek alsof Brandon Routh het volgende grote ding zou worden. Hij speelde tenslotte een van de beroemdste superhelden in het DC-universum. Maar Superman Returns uit 2006 was een kritieke mislukking en slaagde er niet in om zijn gigantische budget terug te verdienen aan de kassa. Toch was de man knap, boeiend en speelde hij de hoofdrol in een enorme kaskraker vol megasterren. Sinds hij in de rol van Superman werd gecast, werd hij meteen een beroemdheid, het is vreemd dat zijn carrière vrijwel opdroogde na de release van de film.

Terwijl Brandon rollen won in veelgeprezen films zoals de cultklassieker Scott Pilgrim V. S. The World en groot werd in het DC CW-universum, bereikte hij nog steeds niet de A-lijst die fans verwachtten. In een eye-opening interview met Lex Luther… AKA Michael Rosenbaum uit Smallville, onthulde Brandon waarom hij denkt dat hij niet zo groot is geworden als hij had moeten zijn. Hij geeft zijn ego de schuld. Hoewel er andere factoren bij betrokken waren, bood de zeer introspectieve acteur een unieke en meedogenloos eerlijke kijk op zijn carrière.

Hoe Brandon Routh een slechte reputatie voor zichzelf creëerde

Omdat Michael Rosenbaum stopte met het spelen van Lex Luther op Smallville, was het volkomen logisch dat de man die niet zo vloog als Superman ervoor koos om zoveel te onthullen op zijn podcast. Tijdens het gesprek van 2020 beweerde Brandon dat het hem veel tijd kostte om echt te begrijpen wat er met zijn carrière gebeurde na Superman Returns.

"Als ik terugkijk, kan ik zeggen: 'Het heeft te lang geduurd om op dit punt te komen'. Maar eindelijk heb ik dat niveau bereikt", zei Brandon Routh tegen Michael en zijn publiek. "Mijn volgende fase ging over waar ik het verprutst had. Waar ik het verprutst had."

Brandon beweerde dat hij het grootste deel van het jaar onmiddellijk na Superman Returns doorbracht zonder verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen acties en zijn eigen carrière. In plaats daarvan wendde hij zijn woede af op anderen.

"Ik had dit ego opgebouwd van wie ik was. En het was angst", zei Brandon. "Ik speelde Superman en ik was vooraan in de rij gesprongen. Ik had audities gedaan en ik had eerder andere dingen gedaan, maar ik sprong echt naar voren toen ik die film deed. En toen kreeg ik niet wat Ik dacht dat ik verdiend had. Ik werd niet aangeboden."

Michael wijst erop dat deze manier van denken ongelooflijk in de war is en ook hij heeft zich ooit zo gevoeld.

"Dat kost tijd om je manier van denken te veranderen, nietwaar?" vroeg Michael.

"Het heeft erg lang geduurd. Mijn vertegenwoordigers en iedereen zeiden me dat ze dachten dat [Superman] een groot probleem zou worden, toch? Dat is wat er gebeurt. Je doet een grote film en dan doe je andere films,' legde Brandon uit. 'Dat is niet gebeurd. De enige aanbiedingen die ik kreeg waren horrorfilms, die ik niet wilde doen."

Brandon zei dat hij een duidelijke visie had over wat voor soort projecten hij wilde doen en alles wat voor hem kwam was het tegenovergestelde. Niet alleen dat, hij moest ook auditie doen. Dit was iets waarvan hij vond dat hij er niet zo goed in was. Maar, nog belangrijker, hij voelde dat hij boven auditie voor rollen stond. En daarom gelooft hij dat hij een reputatie voor zichzelf heeft gecreëerd die castingdirecteuren en producenten ervan weerhield hem te ontmoeten.

"Maar ik heb dit allemaal een tijdje ontkend."

Brandon eindigde echter met een paar opmerkelijke rollen in Scott Pilgrim V. S. The World en Zack en Miri van Kevin Smith maken een pornofilm. Toch was het niet de carrière die hij wilde.

Brandon Routh veranderde de manier waarop hij over zichzelf en zijn carrière dacht

Wat Brandons carrière redde, was het feit dat hij zich realiseerde dat hij opnieuw moest leren hoe hij zijn werk deed. Hij slaagde erin zijn ego uit de vergelijking te halen en zichzelf opnieuw te leren audion. Brandon liet zich ook overgeven aan het auditieproces en geloofde niet dat hij een te grote acteur was om het te doen. Dit leverde hem in 2012 zijn eigen piloot op. Hoewel de show niet doorging, dreef het hem terug naar de auditieruimtes. Kort daarna kreeg hij de rol van The Atom in het CW Arrow Universe. Niet alleen dat, maar Brandon kreeg ook een tweede kans om Superman te spelen in een multiversum-verhaallijn in Batwoman.

"De eerste dag dat ik op de set kwam voor het opnemen van de Batwoman-aflevering en het was de eerste keer dat ik als Superman erin verscheen en ik dacht gewoon 'ik heb het al gedaan.' Zelfs als dit de enige scène is die ik doe, is de emotionele wond of het litteken dat overbleef van mijn ervaring met Superman Returns grotendeels genezen omdat de hele aanloop ernaartoe, "vertelde Brandon Michael toen hij terugkeerde naar zijn "Inside Of You "Podcast in 2022.

"De pasvorm van het kostuum, de geweldige warme reactie van de fans. Mensen waren opgewonden en dankbaar dat ik terugkwam om het personage te spelen, bevestigde en helend op zoveel manieren dat het de meest magische tijd was om daar te zijn die eerste dag en Ik was in staat om te ontspannen en de ervaring te waarderen omdat ik niets hoefde te bewijzen. Alleen al omdat ik dat heb gedaan, omdat ik al zo lang niet het personage was en er nog steeds aan werd gedacht, denk ik sterk genoeg om zelfs voor dat kleine beetje was de validatie waarvan ik niet wist dat ik die nodig had denk ik en dat was heel helend."

Dit moment van genezing zou niet zijn gekomen als Brandon niet introspectief was geworden en had geleerd zijn eigen ego in bedwang te houden. Hopelijk blijft zijn carrière bloeien en krijgt hij de rollen die hij zo graag wil.

Aanbevolen: