Bella Thorne kreeg een deal met Fox kort na het vertrek van haar 'gemaskerde zangeres

Inhoudsopgave:

Bella Thorne kreeg een deal met Fox kort na het vertrek van haar 'gemaskerde zangeres
Bella Thorne kreeg een deal met Fox kort na het vertrek van haar 'gemaskerde zangeres
Anonim

The Swan werd woensdag weggestemd van The Masked Singer, waardoor actrice en zangeres Bella Thorne zichzelf moest onthullen als de artiest achter het prachtige kostuum. Ze stumped het hele jurypanel, inclusief haar voormalige The DUFF co-ster Ken Jeong.

Bella heeft echter nog steeds genoeg te vieren, ondanks haar uitschakeling uit de competitie, aangezien THR woensdag meldde dat ze een ontwikkelingsovereenkomst met Fox heeft getekend die haar in staat zal stellen om scripted en unscripted programmering voor het netwerk te ontwikkelen.

Bella Thorne werd onthuld als de zwaan op de gemaskerde zanger

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering van The Masked Singer op woensdag selecteerden panelleden Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger, Ken Jeong en Robin Thicke, samen met het studiopubliek, The Swan als de "zwakste" deelnemer van de play-offronde van Groep C.

De jury vermoedde dat ze Kristen Stewart, Nina Dobrev of Megan Fox zou kunnen zijn, maar toen Swan werd ontmaskerd, bleek ze Bella Thorne te zijn.

Swan's videopakket vermeldde dat het 'een witte sneeuwvogel' was die 'naar het westen verhuisde naar deze goddeloze wereld van zonneschijn', wat refereerde aan Bella's verhuizing van Florida naar Los Angeles. Haar video bevatte ook een cocktailshaker om te verwijzen naar haar hoofdrol in Shake It Up van Disney Channel, een paar hoektanden om te knipogen naar haar platenlabel Filthy Fangs, en een tag met de tekst 'Made in Japan', wat de naam van haar was. EP met Zendaya.

Her De DUFF-co-ster Ken Jeong herkende haar niet

Afbeelding
Afbeelding

Bella speelde in 2015's The DUFF naast The Masked Singer-jurylid Ken Jeong, en voordat ze zichzelf onthulde als de artiest achter The Swan, verklaarde ze haar voortdurende liefde voor Ken.

Ken herkende haar stem of de aanwijzingen in haar videopakket niet, dus toen Bella aan het einde van de show haar masker afzette, schreeuwde ze: "Kom op, Ken! Kom op! Wat?"

Bella onthulde toen dat haar besluit om deel te nemen aan The Masked Singer kwam nadat Ken vorig seizoen dacht dat ze de Flamingo was, waardoor ze 'super enthousiast' was.

Ze tekende een ontwikkelingsovereenkomst met Fox kort na haar onthulling

Afbeelding
Afbeelding

Bella had woensdag nog steeds reden om feest te vieren ondanks haar eliminatie van Masked Singer, aangezien The Hollywood Reporter bevestigde dat ze een niet-exclusieve ontwikkelingsovereenkomst met Fox had getekend om scripted en unscripted programmering voor het netwerk te ontwikkelen.

Fox is agressief geweest in het binnenhalen van talent voor deals om zijn selectie van go-to-producers op te bouwen sinds zijn studio-tegenhanger vorig jaar aan Disney werd verkocht, en Bella voegt zich bij een selectie die Mara Brock van Black Lightning omvat Akil, Jeff Davis van Teen Wolf en verschillende andere schrijvers-producenten.

Aanbevolen: