The Walking Dead: wie is prinses?

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: wie is prinses?
The Walking Dead: wie is prinses?
Anonim

De meest recente aflevering van The Walking Dead liet het publiek kennismaken met een favoriet personage van fans in de vorm van prinses (Paola Lázaro). De inwoner van Pittsburgh is een brutaal eerlijke jonge vrouw met paars geverfd haar en draagt een vrij groot machinegeweer bij zich. Houd in gedachten dat er veel meer voor haar is, zoals blijkt uit het bronmateriaal.

Voor degenen die het niet weten, de komische tegenhanger van Princess speelt een integrale rol in de reis van de overlevenden naar de Commonwe alth-nederzetting. Ze helpt bij het navigeren door de straten van Pittsburgh en gaat vervolgens mee naar Ohio. Daar ontmoeten zij en de anderen voor het eerst het Gemenebest.

Juanita "Princess" Sanchez, in het bijzonder, maakt een behoorlijke indruk op de nieuwkomers, die meteen in een gevecht verwikkeld raken. Ze doet dat niet luchthartig, maar ter verdediging van haar nieuwe vriend Yumiko. Niet lang daarna verlaten Princess en haar vriendengroep het Gemenebest en gaan terug naar Alexandrië.

Wat brengt de tv-adaptatie van Princess op tafel?

Paola Lazaro als prinses in The Walking Dead
Paola Lazaro als prinses in The Walking Dead

Wat betreft de televisiebewerking van Princess, ze heeft zichzelf pas onlangs voorgesteld aan Eugene (Josh McDermitt), Yumiko (Eleanor Matsuura) en Ezekiel (Khary Payton). Ze hebben elkaar kort ontmoet in aflevering 14 en ze krijgen de kans om elkaar beter te leren kennen in de laatste aflevering voordat seizoen 10 stopt.

AMC heeft onlangs aangekondigd dat het netwerk later dit jaar de seizoensfinale van seizoen 10 zou uitzenden. Het vreemde aan deze ontwikkeling is dat Walking Dead de opnames in november 2019 inpakte. Norman Reedus kondigde zijn laatste filmdag online aan, waarmee hij de voltooiing van seizoen tien bevestigde.

De andere eigenaardigheid in de beslissing van AMC is dat het personage van Reedus centraal staat op hun nieuwste promotieposter. Naar verluidt speelt hij een integrale rol in de finale, dus in combinatie met de bevestiging dat Reedus zijn scènes voltooit, betekent dit dat de laatste aflevering klaar is.

Wat gebeurt er daarna met The Walking Dead?

Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead
Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead

Hoe dan ook, de introductie van Princess tot de show zal twee cruciale bogen opzetten. De ene zal zich concentreren op de wapenstilstand van Alexandrië met Commonwe alth, terwijl de andere vermoedelijk de aandacht zal verleggen naar Georgie (Jayne Atkinson) en Maggie (Lauren Cohan). Ze zijn sinds seizoen 9 afwezig in de serie, maar Cohan keert zeker terug in seizoen 11.

Er circuleren echter geruchten dat Cohan eerder haar rol als Maggie Greene zou hernemen, mogelijk in de finale van seizoen 10, hoewel de beweringen nog moeten worden onderbouwd.

Het is vermeldenswaard dat aflevering 15 "The Tower" signalen van de strips overneemt, waaronder de aanval van de Whisperers op Alexandrië. Previews hebben laten zien dat Beta (Ryan Hurst) de Guardians commandeert om de horde naar de gemeenschap te leiden, wat onze aanvankelijke vermoedens bevestigt.

De reden dat de aanval van de Whisperers op Alexandrië betrekking heeft op Maggie, is dat zij een van de overlevenden is die de gemeenschap in de strips redt. Zij en een aantal inwoners van Hilltop komen aan bij een overspoelde nederzetting waar ze helpen de kudde weg te leiden.

Wetende dat er een komisch precedent is, kan Maggie iedereen verrassen tijdens de finale. "The Tower" zal de hele strijd in Alexandrië niet afronden, dus Maggie die op het laatste moment arriveert om haar vrienden te redden klinkt aannemelijk, waarschijnlijk in aflevering 16, de laatste aflevering van 2020.

Aanbevolen: