Wie neemt de komische dood van vader Gabriël in The Walking Dead?

Inhoudsopgave:

Wie neemt de komische dood van vader Gabriël in The Walking Dead?
Wie neemt de komische dood van vader Gabriël in The Walking Dead?
Anonim

In de voorlaatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 mag het publiek verwachten dat een sterfgeval uit de strips in zijn geheel plaatsvindt. De scène in kwestie zou te maken hebben met Beta (Ryan Hurst) die pater Gabriel (Seth Gilliam) boven op een watertoren van zijn ingewanden ontdoet, maar dat kan niet op dezelfde manier verlopen.

Hoewel Beta de moord op een Alexandrijnse overlevende geloofwaardig is, vooral met 'The Tower' die zinspeelt op de komische dood, is het niet te zeggen wie de dood van pater Gabriel zal nemen. De personages in de show zijn in het verleden van rol gewisseld. Voorbeelden hiervan zijn Sasha die Holly vervangt als de Walker-bom die door Negan is gestuurd. Dat gezegd hebbende, het kan iedereen zijn.

Wat de aanwijzingen betreft, toont de promotieclip voor aflevering 15 Alden (Callan McAuliffe) en Aaron (Ross Marquand) die zich verstoppen in een windmolen terwijl Beta beneden opdoemt. De nieuwe leider van de Whisperers heeft zijn zinnen gezet op de kudde die zich aan zijn voet verzamelt, maar hij lijkt een glimp op te vangen van Alden terwijl hij zijn hoofd weer naar binnen buigt.

Is Aarons tijd op The Walking Dead ten einde?

Ross Marquand als Aaron in The Walking Dead
Ross Marquand als Aaron in The Walking Dead

Aaron daarentegen is nog niet gespot. Hij kan nog steeds ontsnappen zonder bang te zijn achtervolgd te worden. Houd er rekening mee dat het proberen van de windmolen af te dalen net zo schadelijk kan zijn voor Aarons leven.

Hoe dan ook, Beta zal voor het einde van aflevering 15 een ander Walking Dead-personage doden. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat terwijl Alden en Aaron in groot gevaar verkeren, Father Gabriel in de positie is om te eindigen net als zijn komische tegenhanger. De aflevering met de titel "The Tower" impliceert wel dat de watertoren op een gegeven moment een rol zal spelen in de plot.

Eugene (Josh McDermitt) was de laatste persoon die de watertoren beklom om een radiorelais op te zetten, maar het is afwezig sinds het eerdere deel van seizoen 10. Het relais is intact en functioneert, waardoor de vraag rijst waarom iedereen zou zich terug wagen.

Een verklaring zou kunnen zijn dat de communicatie tussen Ezechiëls groep en Alexandrië verstoord zal raken, in welk geval een overlevende misschien moet klimmen om het apparaat te repareren. Eugene is de meest geïnformeerde, maar omdat hij te ver weg is om directe hulp te bieden, zal iemand anders de leegte moeten opvullen.

Father Gabriel's Death On The Walking Dead

The Walking Dead-strips: Beta doodt Gabriel
The Walking Dead-strips: Beta doodt Gabriel

Pater Gabriël, in het bijzonder, heeft een geschiedenis van het gebruik van de radio om met elk van de gemeenschappen te communiceren. Vanwege dat precedent is de kans het grootst dat hij naar de watertoren wordt gestuurd.

Als het scenario ertoe leidt dat Gabriel de reis maakt, is zijn dood zo'n beetje een garantie. Hij waadt de kudde in als ze Alexandrië naderen, identiek aan de setting die voor zijn dood in de strips was vastgelegd. Hij komt misschien niet vast te zitten op een laddersport, maar vast komen te zitten klinkt haalbaar.

Theorieën terzijde, The Walking Dead staat bekend om de gruwelijke doodsscènes in cruciale afleveringen. Aflevering 15 "The Tower" is niet de officiële finale van seizoen 10, maar het zal dienen als een tussentijdse conclusie totdat "A Certain Doom" later dit jaar debuteert.

Als zodanig zal de laatste aflevering vóór de onderbreking van TWD meer dan waarschijnlijk de dood van ten minste één centraal personage bevatten. De vraag is, wie zal het zijn?

Aanbevolen: