Pete Davidson neemt de dood van zijn vader niet serieus en deze citaten bewijzen het

Inhoudsopgave:

Pete Davidson neemt de dood van zijn vader niet serieus en deze citaten bewijzen het
Pete Davidson neemt de dood van zijn vader niet serieus en deze citaten bewijzen het
Anonim

Een tragedie zoals die van Pete Davidson toen hij nog een jongen was, is genoeg om iemand te breken. Het is genoeg om iemands hele leven te verstikken als ze geen manier kunnen vinden om het te accepteren. Het lijdt geen twijfel dat de ster van Saturday Night Live de pijn heeft gevoeld van het onberekenbare verlies van zijn vader, brandweerman Scott, tijdens de aanval op het World Trade Center in september 2001. Maar Pete heeft ook een authentieke en gezonde manier gevonden om deze verschrikkelijke dag deel uit van de man die hij is geworden.

In plaats van zich te wentelen in zelfmedelijden of te weigeren om 's ochtends uit bed te komen, verwerkt de stand-upcomic de tragische dood van zijn vader in zijn act. Hij maakte er ook een film over genaamd The King Of Staten Island. Maar het is meer Pete's gevoel voor humor dat onthult hoe hij ermee omgaat.

Pete's vaak huiveringwekkende donkere komedie is niet voor iedereen weggelegd. Maar het is een teken dat hij zijn pijn niet al te serieus neemt. Hij heeft er een perspectief op, en hij is niet bang om het te vermenselijken. Craig Ferguson, voormalig presentator van de Late Late Show, zei ooit dat het belachelijk maken van de slechtste aspecten van het leven ze een beetje minder ontmoedigend maakt. Hier zijn enkele gevallen waarin Pete absoluut bewees (op een aantal behoorlijk schokkende en aanstootgevende manieren) dat hij een zeer geëvolueerd perspectief heeft op de dood van zijn vader …

6 Pete Davidsons grap over de Howard Stern Show

Pete Davidson was duidelijk niet bang om licht in het donker te maken toen hij voor het eerst werd geïnterviewd in The Howard Stern Show. Dit was toen hij nog aan het daten was met Ariana Grande. Tijdens het interview sprak hij over het hebben van gemeenschap met zo'n aantrekkelijke vrouw. Hoewel we Pete's grap hier niet kunnen citeren, zei hij in wezen dat hij het met Ariana in bed kan volhouden door aan de dood van zijn vader te denken.

Dit is duidelijk een erg duistere grap voor een publiek dat van dat soort humor houdt. Maar het is ook een teken dat Pete's manier om met deze vreselijke gebeurtenis om te gaan, is om er de draak mee te steken.

5 Pete's reactie op Jimmy Carr's schokkende opmerking over zijn vader

Sommige fans vonden de grap van Jimm Carr over de vader van Pete Davidson "absoluut misselijkmakend". Maar Pete Davidson deed dat niet. Jimmy Carr heeft zelfs gezegd dat hij toestemming kreeg van de Saturday Night Live-ster voordat hij de extreem scherpe grap maakte in The Comedy Central Roast van Rob Lowe. Voor degenen die het niet weten, de Britse komiek zei dit over zijn collega-brander:

"Ik ben geschokt dat mensen hier komen en grappen maken over het offer dat Pete's heldhaftige vader heeft gebracht op 9/11. Dit is niet het gebraad van Pete Davidsons vader. Dat was in 2001."

Voordat hij de grap maakte bij het gebraad, testte Jimmy het zelfs uit in een comedyclub waar Pete aanwezig was. Dus terwijl sommige toeschouwers naar adem snakken en kreunen toen ze het hoorden, is het duidelijk dat het Pete niets kon schelen. Hij vond de grap zelfs verdomd grappig.

4 Pete houdt zijn vader niet voor als een perfect persoon

Het lijdt geen twijfel dat Scott Davidson een held was. En Piet ontkent dit nooit. Maar hij deinst er niet voor terug om alle kanten van Scott te laten zien in zijn comedy-routine. Bij talloze gelegenheden heeft Pete enkele zeer menselijke verhalen over zijn vader gedeeld. Dit omvat er een die een vriend van Scott aan Pete vertelde over zijn vader die zijn vriend bespioneerde die met een andere vrouw in bed sprong.

"[De vriend van mijn vader] zegt: 'Is dat geen geweldig verhaal?' En ik heb zoiets van, 'NEE! Je vertelt mensen niet dat jij het bent? Dat is een vreselijk verhaal'", grapte Pete in zijn comedyspecial. "Leeft dit meisje? Ik moet haar vinden en haar nu afbetalen!"

3 Pete's Brandweerman Gear Joke

"Wat cool is aan je vader die sterft in 9/11, is dat ik al deze brandweeruitrusting krijg. Dus als ik wiet rook in New York City, draag ik het," grapte Pete op het podium, nadat hij beweerde dat hij veel grappen over het overlijden van zijn vader.

2 Pete Davidsons grap over de vader van Justin Bieber

Tijdens The Comedy Central Roast Of Justin Bieber zei Pete Davidson: "Justin, weet je, ik verloor mijn vader op 9/11. En ik heb er altijd spijt van gehad dat ik zonder vader opgroeide… totdat ik je vader, Justin ontmoette, Nu ben ik blij dat de mijne dood is."

1 Wat Pete zei over King of Staten Island maken

Pete nam een meer oprechte benadering van het omgaan met de dood van zijn vader toen hij The King Of Staten Island With Judd Apatow maakte. Tijdens een interview met Sky News legde Pete uit waarom hij dit deed: "Als iemand die openstaat voor worstelingen en problemen, denk ik dat ik altijd leer en groei. Door deze film te maken heb ik meer kunnen groeien als persoon."

Hij vervolgde door te zeggen: "Een van de belangrijkste redenen waarom ik deze film wilde maken en dit verhaal wilde vertellen, was omdat ik wilde dat dit hoofdstuk in mijn leven zou worden afgesloten. Niet vergeten, maar ik wilde ga verder en laat zien dat het oké is om problemen te hebben en dat het oké is om te worstelen en dat je niet alleen bent en dat er licht is aan het einde van de tunnel."

Aanbevolen: