Adult Swim kondigt de terugkeer van Rick & Morty en 2020 line-up aan

Adult Swim kondigt de terugkeer van Rick & Morty en 2020 line-up aan
Adult Swim kondigt de terugkeer van Rick & Morty en 2020 line-up aan
Anonim

Adult Swim heeft onlangs de shows aangekondigd die vanaf mei tot en met het herfstseizoen op de lijn zullen verschijnen. Deze aankondiging is best spannend, vooral in een tijd als deze waarin mensen op zoek zijn naar meer inhoud om ze te behouden omdat ze zich te vervelen. Er is één fanbase die bijzonder blij is met deze aankondiging en dat is de Rick and Morty-fandom.

Hoewel deze aankondiging op 1 april kwam, belooft Adult Swim dat dit geen grap is en dat dit de echte line-up is die ze hebben gepland. Dit zou ook niet de eerste keer zijn dat Rick en Morty iets groots laten vallen op 1 april, aangezien de eerste aflevering van seizoen drie op 1 april 2017 in première ging als een verrassing voor de fans op een unieke manier om ze te trollen, door ze te geven wat ze gewild.

Deze aankondiging stelt dat het tweede deel van het derde seizoen van Rick and Morty op 3 mei zal debuteren. Het laatste deel van het seizoen begon in november 2019 en eindigde in december van dat jaar. Die helft van het seizoen bevatte 5 afleveringen en het tweede deel zal ook 5 afleveringen bevatten, beginnend op 3 mei en eindigend op 31 mei.

Dit is de eerste keer dat de serie seizoenen in dit formaat heeft opgesplitst. Dit werd gedaan om de makers de tijd te geven om een volledig seizoen tijdig uit te brengen, aangezien de serie voor dit punt lange perioden tussen de seizoenen had. Tussen seizoen 2 en seizoen 3 duurde het meer dan twee volledige jaren om nieuwe afleveringen uit te brengen. Er was een vergelijkbare onderbreking van twee jaar tussen seizoen 3 en 4.

Afbeelding
Afbeelding

Deze aankondiging was langverwacht door de Rick and Morty-fans, waarvan de meesten waarschijnlijk wisten van de opsplitsing van het seizoen, maar niet wisten wanneer het tweede deel van het seizoen eindelijk zou debuteren.

Dit tweede deel van seizoen 4 zal hopelijk een paar verha althreads opleveren die in het laatste deel van het seizoen zijn opgezet en hopelijk wat duidelijkheid geven over een paar fantheorieën die rond de show circuleren voor jaar op dit punt.

De aankondiging sluit ook aan bij de terugkeer van The Serving Truth voor het tweede seizoen en het seriedebuut van JJ Villard's Fairy Tales die beide op 10 mei verschijnen.

De debuten van de rest van de serie op de lijst zijn minder concreet, ze zeggen alleen het seizoen waarin ze nieuwe afleveringen zullen uitzenden, maar je krijgt tenminste een idee van wanneer nieuwe afleveringen van je favoriete programma's zijn vallen weg.

Met name de langlopende serie Robot Chicken wordt in de zomer van dit jaar voortgezet met het tweede deel van het huidige seizoen. Dit zal de voortzetting zijn van het 10e seizoen van de serie, waarbij de show al in 2005 begint.

Aanbevolen: