Hier is waarom Batman Beyond een live-action tv-show verdient

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Batman Beyond een live-action tv-show verdient
Hier is waarom Batman Beyond een live-action tv-show verdient
Anonim

Batman Beyond was een geanimeerde show gebaseerd op een geheel origineel personage in het DC-universum. De show is gemaakt door Bruce Tim en Paul Dini en diende als een vervolg op de Batman: The Animated Series, evenals dat hele geanimeerde universum, dat de meeste fans de Timverse hebben genoemd.

De serie speelt zich af in een futuristische versie van Gotham City waar Bruce Wayne werd gedwongen op te geven Batman te zijn omdat hij fysiek niet in staat was om de verantwoordelijkheid aan te kunnen vanwege zijn leeftijd.

De show was gericht op Terry McGinnis, een tiener die in Gotham City woont, wiens vader werkt voor Wayne Enterprise, nu bekend als Wayne-Powers Enterprise. Door een toevallige ontmoeting ontmoet Terry een oudere Bruce Wayne, die Terry helpt om een aantal boeven te verslaan. Terry helpt Wayne vervolgens terug naar zijn landhuis en terwijl Wayne slaapt, ontdekt Terry dat Bruce Wayne Batman was, voordat hij uit Wayne Mansion werd gezet.

Als Terry thuiskomt, ontdekt hij dat zijn vader onder zeer mysterieuze omstandigheden is overleden. Terry keert dan terug naar Wayne Manor en steelt het nieuwste Bat-pak om erachter te komen wie verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Nadat hij heeft bewezen dat hij klaar is voor de baan, accepteert Wanye Terry als de nieuwe Batman en traint hem.

Als die samenvatting van het algemene idee van de show je niet heeft verkocht om een live-actionversie te krijgen, laten we dan nog een paar redenen bespreken waarom.

Kevin Conroy heeft er zin in

Kevin Conroy is de stemacteur van Batman geweest in een heleboel verschillende shows, en hij doet het nu al tientallen jaren. Conroy was vooral de stemacteur van Batman in alle optredens van de caped crusader in de Timverse, inclusief Batman Beyond en in de meeste games in de Batman Arkham Series. Conroy heeft ook Bruce Wayne geportretteerd in live-action, tijdens de Arrowverse's Crisis tijdens het Infinite Earths crossover-evenement.

Afbeelding
Afbeelding

Conroy verklaarde dat gedurende de tijd dat Crisis on Infinite Earths werd uitgezonden, hij geïnteresseerd zou zijn om de oudere Bruce Wayne te blijven spelen in een live-action versie van Batman Beyond.

Toen Conroy door een fan werd gevraagd over het spelen van de oude Bruce Wayne Conroy Stared: "Dat zou ik geweldig vinden, zou dat niet geweldig zijn? Dat zou zo geweldig zijn", zei Conroy toen we een terugreis naar de Arrowverse voorstelden.

Ik dacht dat terwijl ik dit deed, ik een beetje in Old Bruce Wayne van Batman Beyond woon. Hij is niet zo oud - Bruce Wayne in Batman Beyond is als 80. Hij is niet zo oud hierin, maar hij is even beperkt in zijn vermogen om fysiek te zijn hierin. Hij is niet volledig fysiek. In die zin is hij als Old Bruce Wayne in Batman Beyond. En ik gebruikte eigenlijk de stem van Old Bruce Wayne van Batman Beyond. Ik zat te denken, het zou geweldig zijn om dat te doen. Ik zou het geweldig vinden.”

:

Het zou perfect passen in de bredere Arrowverse

The Arrowverse is een stuk campier dan de meeste andere DC-media-inhoud die er is. Vergelijk de meeste live-action DC TV-shows met de DCEU bijvoorbeeld, terwijl de DECU in elk geval behoorlijk donker is, The Arrowverse en de shows erin zijn meestal een beetje lichter, zelfs als ze hun donkere momenten hebben.

Het beste voorbeeld hiervan zijn The Flash en Supergirl. Beide shows gaan in op een aantal donkere onderwerpen en hebben momenten en verhaallijnen die als behoorlijk eng kunnen worden beschouwd.

Batman Beyond, met name het personage van Terry McGinnis zou dit perfect passen bij dit thema. In tegenstelling tot Bruce Wayne's versie van Batman, heeft Terry McGinnis, wanneer hij het pak aantrekt, een meer gelijkaardige houding ten opzichte van Spiderman. Hij maakt grappen ten koste van zijn vijand en lijkt zelfs plezier te hebben als hij het vleermuispak draagt.

Geweldige kans voor een live-action Batman die Bruce Wayne niet is

Hoewel Bruce Wayne de eerste en meest iconische versie van Batman is, is hij niet de enige persoon die de kap draagt. Ondanks dat veel mensen, waaronder vrijwel elke Robin ooit, ooit de schoorsteenmantel van Batman hebben overgenomen, hebben we Bruce alleen maar gezien.

Een Batman Beyond-show zou ons een nieuwe caped crusader geven die veel mensen nog niet eerder hebben gezien.

Afbeelding
Afbeelding

Dit betekent dat we kunnen voorkomen dat we nog een donkere en broeierige beschermer van Gotham hebben, zoals we al zo vaak hebben gezien, en we zouden nog steeds Bruce Wayne hebben. Dit betekent dat we een combinatie kunnen hebben van de donkere oude mentorfiguur en een ietwat naïeve nieuwe held die de touwtjes in handen neemt.

Aanbevolen: