Seizoen twee van 'High Fidelity' moet gebeuren Fans eisen een Cherise-aflevering

Inhoudsopgave:

Seizoen twee van 'High Fidelity' moet gebeuren Fans eisen een Cherise-aflevering
Seizoen twee van 'High Fidelity' moet gebeuren Fans eisen een Cherise-aflevering
Anonim

Neem een platenzaak in Brooklyn en een coole, zij het een beetje overdreven, hoofdrolspeler die recht in de camera praat over haar liefdesverdriet en je hebt High Fidelity op Hulu.

De tv-show, die afgelopen februari in première ging, is een gender-gespiegelde kijk op de film uit 2000, geregisseerd door Stephen Frears en met in de hoofdrol John Cusack als Rob, de eigenaar van Championship Vinyl. De film was een bewerking van de gelijknamige roman van Nick Hornby, voor het eerst gepubliceerd in 1995.

Cherise, Rob en Simon zitten aan de bar in een scène van High Fidelity op Hulu
Cherise, Rob en Simon zitten aan de bar in een scène van High Fidelity op Hulu

High Fidelity On Hulu Flips The Male-Centric Narrative

Vijfentwintig jaar later wordt Rob, kort voor Robyn, gespeeld door een meesterlijk gecaste Zoë Kravitz. Voor liefhebbers van trivia is het de moeite waard om te onthouden dat Kravitz' moeder Lisa Bonet in de film speelde als zangeres Marie De Salle.

Rob's twee beste vrienden en medewerkers Simon (David H. Holmes) en Cherise (Dolemite Is My Name-actrice Da'Vine Joy Randolph) completeren het diverse Championship Vinyl-personeel, veel meer inclusief dan het oorspronkelijk in de film was. De show bevat in feite een biraciale, biseksuele hoofdpersoon plus een homoseksuele man en een zwarte vrouw die gewoon onbeschaamd zichzelf zijn.

De serie van 10 afleveringen is gemaakt voor televisie door Veronica West en Sarah Kucserka en heeft Orange Is The New Black-ster Natasha Lyonne achter de camera voor aflevering zes, "Weird… But Warm". Ondanks de zeer open finale heeft Hulu officieel nog geen High Fidelity seizoen twee groen licht gegeven. Maar fans eisen een nieuwe aflevering en meer Cherise-schermtijd.

Waar gaat High Fidelity op Hulu over?

Op de vooravond van haar 30e verjaardag is Kravitz's Rob de definitie van een biseksuele puinhoop: ze is met vrouwen en mannen uitgegaan, maar heeft nooit een echte, blijvende connectie kunnen vinden. Behalve haar ex-verloofde Mac (Kingsley Ben-Adir), die het vorig jaar met haar heeft uitgemaakt om naar de andere kant van de Atlantische Oceaan te verhuizen. Terwijl ze probeert de stukjes van haar gehavende maar niet gebroken hart te herstellen door zichzelf weer buiten te zetten met Clyde (Jake Lacy), komt Rob Mac tegen, nu terug in de stad.

Ondanks dat we te hard hebben geprobeerd - en er zeker in zijn geslaagd - om te cool te zijn, heeft High Fidelity op Hulu verschillende voordelen. Het pakt veel van de blinde vlekken van de film aan, met name de gendervooroordelen. Aflevering vijf, "Uptown", is mede geschreven door Kravitz en het is een geweldig voorbeeld van seksisme en mansplaining in de vinylverzamelaarsscene.

Cherise op High Fidelity
Cherise op High Fidelity

Waarom heeft Cherise niet haar eigen aflevering gekregen?

Maar de show bewijst zijn andere hoofdrolspeelster een slechte dienst. Cherise is een luide, zelfverzekerde en grappige, zij het een beetje clichématige, zwarte vrouw en waarschijnlijk een van de beste delen van de show.

Aangezien High Fidelity ook het persoonlijke leven van Simon en Cherise volgt, krijgt de eerste zijn eigen aflevering ("Ballad of the Lonesome Loser"), terwijl de laatste aanzienlijk minder toegewezen schermtijd heeft.

Het publiek leert van Cherise's muzikale ambities, maar ze heeft heel weinig scènes in vergelijking met andere hoofdpersonen. Fans hebben dit niet gemist en zijn naar Twitter gegaan om hun frustratie te uiten over de behandeling van Cherise in de show.

“dus we krijgen gewoon geen Cherise-aflevering?” vroeg een fan op Twitter na het bekijken van het eerste seizoen.

"Cherise geen flesaflevering op high fidelity krijgen was een grote misstap", schreef een fan. "Ik weet dat er niet snel een S2 zal komen, maar High Fidelity moet het goed doen door Da'Vine Joy Randolph en haar een volledige boog geven. Cherise als personage verdient meer dan een paar minuten een aflevering om haar verhaal te vertellen, "zei een andere Twitter-gebruiker.

En tot slot, deze fan was wij allemaal toen hij de beste Cherise-g.webp

“S1 van HighFidelity voltooid, wil zeker meer. Lastige balans gevonden om een paar dingen in te pakken om je als een compleet seizoen te voelen, terwijl er ruimte blijft voor zoveel meer. Cherise heeft haar op zichzelf staande aflevering nodig!”

Een mogelijk seizoen twee zou dit kunnen oplossen, waardoor Cherise haar welverdiende, eigen aflevering krijgt. Haar tegen de camera laten praten? Ja, alstublieft.

Aanbevolen: