Waarom zou je naar 'Dangerous Lies' kijken met Riverdale-actrice Camila Mendes

Inhoudsopgave:

Waarom zou je naar 'Dangerous Lies' kijken met Riverdale-actrice Camila Mendes
Waarom zou je naar 'Dangerous Lies' kijken met Riverdale-actrice Camila Mendes
Anonim

Camila Mendes' nieuwe Netflix-film 'Dangerous Lies' uitgebracht op 30 april 2020 en het is net zo donker en mysterieus als haar populaire show Riverdale !

'Dangerous Lies' is een draaikolk van spanning, thriller, horror en emoties! Als je op zoek bent naar een griezelige thriller die kort, vermakelijk en boeiend is, zet dan dit weekend op 'Dangerous Lies' Netflix binge-watchinglijst!

Hier is alles wat je moet weten over deze thrillerfilm: waarom zou je hem kijken? Een voorproefje van zijn verhaalplot! Is het te eng of een licht horloge? Is het een familiefilm of een film die je met vrienden kunt kijken?

Spanning die je op het puntje van je stoel houdt

Het verhaal draait om een gebroken stel dat de eindjes aan elkaar knopt om hun kosten te dekken. Terwijl Adam op zoek is naar een baan, werkt zijn vrouw Katie als verzorger van Leonard: een oude rijke man die helemaal voor zichzelf leeft en erg emotioneel gehecht raakt aan Katie!

Afbeelding
Afbeelding

Na zijn verdachte dood stelen Katie en Adam geld uit zijn huis en al snel beseffen ze ook dat Leonard zijn enorme huis als cadeau aan Katie heeft nagelaten.

Er vindt een reeks verdachte gebeurtenissen en ontdekkingen plaats wanneer Katie en Adam het huis van Leonard betrekken, waarbij ook Julia (de advocaat van Leonard), Hayden (een makelaar die Katie voortdurend plaagt om het huis aan hem te verkopen) betrokken zijn, Ethan Doyle (de ex-tuinman van Leonard) en detective Chesler die probeert de puntjes op de i te zetten en de zaak op te lossen.

Afbeelding
Afbeelding

Tot het einde van de film zul je merken dat je probeert te raden wie Leonard precies heeft vermoord en waarom Leonard zijn hele landgoed aan Katie heeft nagelaten.

Een Cliffhanger-einde

In tegenstelling tot de meeste spannende thrillers onthult 'Dangerous Lies' uiteindelijk niet alle mysteries! Veel suspense-evenementen blijven onomgekeerd en je zou kunnen eindigen met vraagtekens aan het einde van de show! Voor veel kijkers kan dit vervelend zijn omdat ze zich tegen het einde van de film voor de gek kunnen houden. Sommigen vinden misschien ook dat de film veel mazen in de wet had! Zo blijft de eerste scène en het diamantmysterie onopgelost!

We zijn echter van mening dat de film eindigde met het oplossen van alle grote spanningsgebeurtenissen, maar dat er ruimte is voor een vervolg! Op alle onbeantwoorde vragen vinden kijkers misschien de antwoorden als de makers een vervolg plannen.

Onberispelijk acteerwerk en regie

De film heeft een erg donkere en sombere uitstraling! De lage, gedimde lichten van de film, de afwijkende achtergrondmuziek, het isolement, de constante verandering van het weer van koude avonden tot regenachtige dagen zorgen voor een griezelige thriller! De meeste scènes zijn opgenomen in het huis van Leonard waar Katie en Adam intrekken, gevolgd door zeer frequente scènes waarin ze rondrijden in hun vintage auto.

Afbeelding
Afbeelding

Riverdale-actrice Camila Mendes speelt de rol van de hoofdrolspeler (Katie) en levert prijzenswaardig werk door op te treden als een verantwoordelijke en genereuze verzorger van Leonard en als een scherpe vrouw bij het oplossen van alle mysteries. Jessie Usher speelt de rol van Katie's echtgenoot Adam, die wordt afgeschilderd als dwaas maar soms ook achterdochtig. Jamie Chung, een Koreaans-Amerikaanse actrice, speelt de rol van de advocaat van Leonard en geeft ons voortdurend gemengde gevoelens over behulpzaam en mysterieus zijn.

Aanbevolen: