Deze ontdekking is waarom fans nooit hetzelfde naar 'Seinfeld' zullen kijken

Inhoudsopgave:

Deze ontdekking is waarom fans nooit hetzelfde naar 'Seinfeld' zullen kijken
Deze ontdekking is waarom fans nooit hetzelfde naar 'Seinfeld' zullen kijken
Anonim

Nu 'Seinfeld' onlangs debuteerde op streaminggigant Netflix, worden fans gek van het bingewatchen van de hele serie. Maar voordat ze zich vestigen en beginnen met kijken vanaf aflevering één, moeten kijkers op de hoogte zijn van de recente ontdekking van een Redditor.

Fans merkten iets op over het appartement van Seinfeld

Al lange tijd bewonderen fans het appartement van Seinfeld. Voor New York City, waarvan Jerry heeft gezegd dat het hem "irriteert", zijn de ruime opgravingen indrukwekkend. De woonkamer biedt ruimte voor een grote bank en een staanplaats voor alle vrienden van Seinfeld, wat een prestatie op zich is voor de wijk Manhattan.

Er is ook de indrukwekkende keukenruimte, met een omhullende toonbank waar de meeste New Yorkers alleen maar van kunnen dromen. En natuurlijk, het is een tv-toestel, dus natuurlijk zullen sommige dingen de realiteit tarten. Maar hoe zit het met natuurkunde?

Eén fan heeft elk element van Jerry's appartement vanuit elke hoek afgebroken en een 3D-weergave samengesteld die hun verrassende ontdekking laat zien. Maar nogmaals, niet iedereen is verrast.

Eagle-Eyed-fans zeggen dat Jerry's gang 'niet kan bestaan'

De 3D-weergave van u/PixelMagic illustreert prachtig de fysieke onmogelijkheid van het appartement van Jerry Seinfeld. De post met veel stemmen van begin 2021 ging vooraf aan de release van de serie op Netflix, maar zorgde nog steeds voor veel controverse.

Het uitgangspunt is dat vanwege de manier waarop het appartement van Jerry Seinfeld is georiënteerd, zijn gang niet kan bestaan, omdat deze anders door zijn keuken zou lopen. Dus als er een gang was in het appartementencomplex 'Seinfeld', draaide die zo onhandig rond als de show soms doet.

Toch was niet iedereen overtuigd.

Is de gang echt onrealistisch?

Talloze kijkers wezen erop dat Seinfeld en zijn vrienden gedurende de hele serie vanuit verschillende hoeken in verschillende delen van zijn appartement te zien waren. En hoewel het qua ruimte niet allemaal klopte, zou de compilatie van verschillende weergaven misschien wel logisch zijn, zeggen ze.

'Seinfeld'-fans stapelden hun eigen "bewijs" op dat de set echt goed gedaan was en dat er helemaal geen anomalie bestaat.

Een voorbeeld van zo'n bewijs was een afbeelding met een bijna luchtfoto van een scène met Jerry en Julia Louis-Dreyfus; de twee bevinden zich tussen Seinfelds bank en de keuken, en het is duidelijk waar de lijn van de gang getrokken zou worden -- achter de keukenmuur, niet erdoorheen.

Trouwens, een commentator merkte op: "leg Jerry's badkamerraam uit met Kramers appartement." Een andere commentator antwoordde dat dat de "grotere anomalie" was. Vervolgens deelde de Redditor een virtuele Matterport-tour door het appartement.

Met dat perspectief is het vrij duidelijk hoe de gang werkt. Maar dat lost het mysterie van Jerry's badkamer en Kramer's raam nog steeds niet op…

Of de onpraktische gang nu een "ding" is of niet, nu bekijken kijkers 'Seinfeld' nog beter terwijl ze opnieuw kijken…

Aanbevolen: